Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • triptich

    adamove zhrnutie mi ušlo, dohľadal som si ho až po prečítaní alešovho. už tam som komentoval, že by som uvítal dojmy z hry, ak redakcia nestíha plnohodnotnú recenziu.

    a adamov článok to len podtrhol. krátke, výstižné zhrnutie niekoľkých kúskov, ktoré si viem predstaviť kľudne vždy na konci mesiaca, alebo 1/4 roka.

    P.S.: dosť ma prekvapuje, že asamovy nesadol immortals. čo si pamätám, zo zeldy bol nadšený a immortals mi vo všetkých ohľadoch zeldu pripomínajú (a aj preto sú na mojom wishliste hneď po tom, čo sa ocitnú v komletnej edícii)

  • Thanquol

    Pěkný, příjemně se to četlo a má to duši. Častěji takový dojmy, pocity  a ne-recenzí by mě nevadilo. 😈 (už mi z toho domácího vězení hrabe)

  • tuco

    Recenze jsou .. recenze, ale tady ty uvahy podle me za zamysleni  precteni stoji. Jen houst. 

  • jindra.veliky

    Já letos konečně pořídil kingdom come a je to naprostá pecka. Mnohem lepší než tsushima a všechno ostatní, co jsem letos hrál. GoT je naopak obrovský zklamání. Příběh strašná nuda, postavy nesympatický, vedlejší úkoly jsou hrozný. A celý gameplay je ještě víc repetitivní než open worldy od Ubisoftu


    • Jarisko84

      Mne ta hra prisla vo vela veciach uplne super a v dalsich totalne bcko...

      Ta hra je presne tym cim sa mala stat a to je pokusom urobit obmedenym rozpoctom novym tymom ackovu hru a tak to aj dopadlo za mna tak max 6 z 10 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit