Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WOSHOST

    Resi 7 jsem si užil, naposled mě takhle bavila 4. Je super vidět že si 8 zachová ten ulepenej pocit 7 a pravý Resident evil gameplay. 

  • RAMIUS89

    Zase zombie.

    • Budou tam vůbec? Protože sedmička tuším už ani o zombíkách nebyla ne?

      • RAMIUS89

        písali sice niečo o kanibaloch ale žeby tam neboli zombie?

    • Derp_1337

      Nikdo tě nenutí číst tyhle články a hrát tenhle typ her.

      • RAMIUS89

        A teba reagovať na môj komentár tak mi daj láskavo pokoj.

  • TheGGG

    Z RE se toho chystá spousta a těžko říct, co bude stát za zmínku.

    Nejlepší RE je RE4, toto má trochu podobnou atmošku, což je za mě dobrá zpráva, každopádně to taky připomíná otřesný RE7, což je zase zpráva horší. Hloupé fps a ethan bohužel zůstali, ale zasazení, role Chrise, mnohem zajímavější monstra a bossové a snad i lepší příběh, to vše dává naději, že by to mohla být dobrá hra. Uvidíme.

    Ta MP odbočka vypadá hnusně a dál ji nemá cenu řešit.

    CGI japonský seriál na netflixu zato vypadá výborně a víc příběhu s leonem a claire a doplnění událostí mezi hrami, to se určitě cení, mohla by být pecka.

    Hrané filmy a seriály nemá cenu řešit, to nemá s RE nic společného.

    Škoda že neoznámili další remake, code veronica bych si v nové verzi zahrál. Dnes už to má moc hnusnou grafiku a fixní kamera a tank control už jsou taky nesnesitelné. Remake by to chtělo.

  • Corvus

    Sběratelka pouze pro konzole, kdyby to někoho z PC platformy zajímalo… https://www.residentevil.com/village/us/product/


    Edit: tak jsem zapátral a dle materiálů, které v listopadu 2020
    utekly Capcomu (tabulky, celý vydavatelský plán, příběh, konec Village
    atd.) bude stát sběratelka pro Evropu 219,99 $, což je s dnešním kurzem
    4721 Kč. Takže u nás bych si tipnul, že si shopy ticku přihodí a bude to
    kolem 6000 Kč.


    Plus se tam tehdy zmiňovala i nejtěžší obtížnost, která půjde přikoupit za dolar Pamatuji si, jakou to způsobilo vlnu nevole. Materiály lze volně na netu dohledat, psal o tom každý.

  • Knedla

    RE skončil trojkou.

    • Jako ucelené universum souhlasím, ale neskončil jako zdroj hodně dobrých her s prvkem "zla"

  • Jarisko84

    takze odrezane ruky zo 7 sa zahojili po jazvach ani stopa.Dostanes sa do hradu plneho oblud vystraseny na smrt ale ked bude najhorsie odbehnes si do zahrady kde je vypaseny chlapik co ma obchod a preda ti zbrane podla potreby a zas mozes ist naspat ...po zamku su rozhadzane vybuchujce sudy a carodejnice a narazis aj na hlavneho zaporaka s final fantasy 15 (chlapik s kladivom a slnecnymi okuliarmi.)uplne ako resident evil.... mali nechat znacku tak ked nemali napad a vydat toto pod inym menom...moze to byt dobra hra ale urcite nie Re...A to ze robia z predstavenia velke halo a nevadia im doskakukuce textury na chodbe a dost blizko je druha rec...doteraz si pamatam uvodne intro z ps1 a tu atmosferu ale to bola uplne ina hra ako toto mozno su tu odkazy ale to je tak vsetko...

    • TheGGG

      nejvíc se prodávaly ty díly, které ty pravděpodobně nejvíc nesnášíš (typuji že jsi fanoušek og RE her) a je jasné že na populární sérii chtějí vydělat velké peníze.

      Obchodník byl už v RE4 a to je jeden z nejlepších a nejpopulárnějších dílů. Vybuchující sudy byly už v RE3. A čerodějnice, chlápek s brýlemi a ty další věci jdou prostě jen ruku v ruce se současným zasazením a medieval feelingem. Očividně se nedá vydat 50 her kde se běhá po racoon city a střílí zombie pořád dokola. A lidi to milují.

      Jinak RE nebyl nikdy horror (i když se tak označuje), to tvrdí lidi, co první díl hrali jako děcka. Ta série byla vždycky cheesy jak hrom.

      • Já jsem hrál jako děcko RE2 a doteď si pamatuju, jak jsem byl z toho po**anej strachy. To byl podle mě ultimátní horor na svou dobu!

      • Jarisko84

        Jasne mas pravdu beriem... a preto mam radsej silent hill seriu...

        • TheGGG

          to jo, navíc ten mind fck horror mě baví víc jak čistý zmutovaný bioterrorismus, ale jestli vydaj někdy nový SH a bude to populární, tak počítej, že to budou milkovat co to jde, vyjde akční verze, fps verze, MP verze, coop verze a budeš zase naštvaný.

          Mě na RE baví lore, postavy a bizardní monstra, takže já si klidně zahraju nové díly stejně jak ty staré.

    • Corvus

      Jemináčku, ty už máš odehráno? Tak gratuluji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit