Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pax Pamir je dost dobrá hra. Vřele doporučuji. Díky za šíření povědomí o (nejen) této deskovce..

  • Thanquol

    Cus. Bude recenze Cyberpunku RED? Nebo 2020? Ideálně RED. Na ten se chystám. 

    • patrik-hajda

      Ahoj. V plánu to bohužel není. Na stolní RPG nemáme v redakci kapacity.

      • Thanquol

        Ahoj ahoj. 

        díky za odpoveď. se nedá nic dělat. nicméně by z toho asi byl i hezký "gamesplay", kdyby se navíc někdo z vás psal s nějakým zajimavým screamsheetem, či by to udělalo nějaké šikovné hostující GM =)

        měl by to být kratší dýchánek než běžné dračáky, ale čekám na corebook a jumpstarter kit, abych do toho zkusil skr jumpstarted zasvětit partu + bych zkusil napsal vlastní kapitolku, ale bůhví kdy to naskladní... tak mě tak napadlo či nemáte lepší možnosti něco takového domluvit. :/ bych se na vás docela kouknul jak funguje váš stolní roleplay. věřím že by to byla sranda pro vás i pro nás. 😇

        sice jsem cyberpunk docela hejtoval, ale svět a jeho variace dračáků mi příjde tak zajímavej, že dotoho určitě jdu. je to skoro jako splnenej sen. 

        • patrik-hajda

          Jako zní to zajímavě a osobně bych se tomu nebránil, kdybych nebyl zavalený deskovkama. Být rozkročený ještě mezi RPG by mě už asi zabilo 😀. Každopádně když už se někdo v redakci zajímá o RPG, tak se mluví prakticky pouze o Vampire: The Masquerade a na to už se domlouváme asi rok 😀. Ale jestli na to někdy dojde, třeba nám bude dávat smysl u hraní prostě zapnout kameru a uvidíme, co z toho bude 🙂.  Nic neslibuju, ale obecně jsme otevření novému tipu obsahu. Jen se na něj hodně špatně hledají lidi a čas.

    • honcka

      Podle mě na games recenze klasických Pen&Paper RPG nikdy nebyly (pokud ano, tak mě opravte)

      • Thanquol

        to asi ne, ale osobně si myslím, že to je "cesta do záhuby", nebýt otevřený novým zkušenostem. 

        recenze a číselné hodnocení je možná silné slovo. lepší by byl gamesplay a do textu bych klidně dal onen screemsheet k té misi, postavy a jejich statistiky + třeba krátký propagační úvod o co tam v té deskovce jde. 

        když by to mělo úspěch, tak by mě nevadilo se jednou za 2 tejdny kouknout na redakci, jak se potí s kostkama a se svýma postavama v takové story roleplay hře. možná by to bylo i inspirativní pro mě, když bych psal vlastní screemsheety, nebo čistá odreagovačka videa s "partou lidí u stolu" s pivem a boující s osudem v neúprosném Nightcity roku 2045! 😎 

        když už nic, tak třeba by to i navnadilo nějaké nové lidi vypadnout od obrazovek a sejít se s přáteli u podobné hry.. v dnešní době je sociální kontakt k nezaplacení. byl by to skoro pokus o dobrej skutek a pro zlepšení duševního zdraví českého lidu, i kdyby to byla jen kapka v moři. 

        • honcka

          Ono většina lidí, co jede klasický RPG, tak jede ve svém systému, na experimenty většinou není dost času, resp musí ho mít celá herní skupina, protože, než se systém trochu zažije je potřeba x večerů. Zatímco klasická deskovka se jednou dvakrát zahraje a pak člověk ví, jak je dobrá a jestli ji má smysl hrát znovu.

      • patrik-hajda

        Skutečně se tomu běžně nevěnujeme kvůli časové investici, ale zrovna před dvěma týdny jeden z našich externistů zrecenzoval City of Mist 🙂: 

        https://games.tiscali.cz/recenze/city-of-mist-recenze-trosku-jineho-draciho-doupete-502754

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit