Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

    Až někdo z těch lidi objeví web LoversLab tak jim asi prdne cévka 😅


    Já osobně se teda vyhýbám modum zaměřeným na sex, ale ať si každý dělá co se mu zlíbí, obzvlášť pokud je to virtuálně. Je tam dost modifikací na  "zdrsnění" (nejen) Falloutího světa a mě tam třeba otroctví, dětský raideři  atp. sedí. 

  • poukazuje, diskutabilní, nepůsobí, hranice vkusu, náznaky...

    Jsme to dopracovali. Tak je tam něco doopravdy nebo jsou to jen pocity? A ještěří a další mimolidské tvory sexujeme ve hrách odjakživa, včetně Mass Effectů.

    • No nic, informace o zminovaném animovaném pedo obsahu žádné. Tak jsem se aspon podíval, jak vypadá zotročení té holky pod zákonem.

      https://imgur.com/a/0JjzOrC

      Jop, je to jasnej fetiš, ale vypadá opravdu jako pod zákonem?

      • Tak jestli je tohle pedofilni, tak mi nekdo ukazte jak vypada dvacetileta holka. Tahle navic vypada jeste starsi. Nekdo ma evidentne problem s vnimanim, protoze na te postave neni ani naznak detskosti.

    • To je ta novodobá morálka, potoky krve, končetiny a vnitřnosti létají všude, ale nedej bože, aby někde vykoukla bradavka, to je totiž oproti tomu prvnímu divné, nechutné a nepřirozené.

  • Takže proto, že jeden z týmu někam poslal animované po*no s postavou vypadající jako dítě, teď příjde vniveč 7 let práce celého týmu? Jako o ten mód osobně nemám absolutně žádný zájem, ale nechápu. Proč jako? Třeba frontman skupiny Lostprophets byl za pedofílii odsouzen a přiznal se k ní a jejich písničky jsou přístupné všude. Ta obluda Jackson taky s dětma nehrál jenom na schovku a pořád je veřejností považován za legendu. A proč? No protože by se mělo převážně soudit dílo a ne jeho autor. Autora ať zavřou, pokud něco opravdu udělal, ale co s tím má společného ten mód? Má snad taky nějaký pedofilní obsah? Ale vlastně já blbec zapomněl v jak tupé hyperkorektní žumpě to dneska jsme. 

    • michaelfoucault

      Je to rozhodnutí členů týmu ne webu. Takže nechť je čtená libost.

    • Stáhli to, protože to cpal i do tý hry. Možná kdyby jsi ten článek dočetl, tak se tady nemusiš ztrapňovat.

      • Jeden z vás to asi nečetl, jen teď nevím který.  A pročpak to stahují až teď?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit