Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

    Tož zpětně gratulky Patriku! To mi nějak uniklo!

     A Co ze je to za vysněné auto ? Já jsem docela carf*ucker tak promiň, ze me to tak neadekvátně zbystrilo 😁

    • patrik-hajda

      Děkuji! Mno, těch vysněných aut je hodně :D, ale teď se snažíme dostat k něčemu ve stylu Transporteru, pravděpodobně to bude Multivan, který přestavíme na obytňáček a objedeme s ním svět.

      Jinak tím pravým snem jsou veteráni. Na víkendy bych chtěl Triumph Spitfire, protože ten ještě neruinuje peněženku, není to žádný sportovec, ale vypadá prostě božsky. A na denní ježdění toužím už od mala po Mustangu z 67. roku no :D. A věřím, že jednou bude!

      Co ty?

      • Thanquol

        Tak to je jiný kafe ten obytnák, ale neříkám, že nechápu. Právě naopak velice chválím tu myšlenku. Znám člověka co si předělal dodávku a má tam všechno i solární panely. Sám uvažuji, že byt pronajmu a půjdu do toho bydlet taky. Přemýšlel jsem, že bych udělal obytnák třeba z Tatry =D 

        Z novějších bych se jednou rád viděl třeba v Porsche 911 V6 Boxer. Jezdil bych s ním i na nákupy. =) Ikdyž můj sen obecně je hlavně motor V8 (zdravím Maxe), idealně v něčem se 3ma dveřma. (sorry nemám místo.. =D) Třeba takovým Bávem M850i bych určitě nepohrnul. Čert vem výkon, ale ten zvuk.. před rokem jsem ho slyšel zabublat při liným odjezdu z benzinky v Praze a zvtrdly mi bradavky. bez keců. :D ... ten zvuk je prostě sexy... ty dnešní čtyřválce zní jak sekačka. Když nepočítám tohle Bávo, tak mám z dnešních aut nejraději Audinky obecně. To jsou taková elegantní vozítka, co hezky drží v zatáčkách a nikoho neurazí. =) 

        Z vetéránů.. by to byl zasě nějakej 8mi válec s náhonem na zadní kola a 3je dveře.  Myslím že to jednou bude láska na první pohled a bude vymalováno. Možná nějakýho krasavce rekonstruovat. Se uvidí =)

        Naopak nemám rád obecně typ SUV... vystřeluje mi to pravidelně díry do čelního skla a nejde přes to vidět. Je to obrovský, ale uvnitř menši než třeba superb. 

        • patrik-hajda

          SUV je hovadina 😀, neříkám na chatu, ale ve městě bych to trestal ze zákona 😀. Jinak na renovaci jsem si kdysi taky myslel, ale už asi šest let mi na zahradě hnije zděděný Wartburg . Ale aspoň jsem si na něčem bezcenném ověřil, že na něco takového nemám čas a nemusím se pouštět do renovace něčeho hodnotnějšího.

          Jinak souhlas, V8 je V8 a obzvlášť v případě starších amerik o výkon fakt nejde. Jen si pěkně zabublat 😀

  • dworkin

    Výbornej článek! Dokonce mě  nalákal si některý ty hry zahrát, ačkoliv jsem jim nechtěl dát šanci. 

    A na rozdíl od ostatních to nebyl psychoteror, pokud teda zůstaneme u paralel s Červeným trpaslíkem. :)

    • patrik-hajda

      Díky a jsem rád, že článek inspiroval. To je mu asi tou největší poklonou.

  • triptich

    kolegovia nastavili latku vysoko, prišiel patrik, noblesne ju prekročil a posadil o ďalší kus vyššie.

    perfektné zhrnutie. za všetko len to Call of the Sea, ktoré je u mňa jedna z najlepších hier minulého roka a s prehľadom valcuje nejeden veľký titul. skrytý diamant. a už je možnosť zahrať si ho aj v češtine (to len na okraj).

    a k Desperados - viac toho istého chcem. kľudne nech si páni z mimimi môžu vziať na paškál ďlšie legendy a vrátiť ich do života (na teba pozerám, robin hood). a Partisans 1941 ukázali, že nielen oživovanie legiend sa môže vydariť.

    • patrik-hajda

      Díky za vřela slova :). Call of the Sea bylo fakt velmi příjemné a krásné překvapení na konec roku a Desperados 3 jsou samozřejmě skvělé, jen na ně prostě nebyla nálada už i proto, že jsem se docela přeorientoval na tahovky a realtime mě začal nějak moc stresovat... Ale souhlasím, že Mimimi by v tom měli pokračovat, když jim to tak jde tak od ruky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit