Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Už jsem myslel Exkluivních FRE her :D jsem se lekl! rád se totiž nechám překvapit 😉

  • Houdini

    Ja som zo začiatku epic celkom hejtoval, ale s postupujúcim časom uznávam, že je dobre mať ďalšieho hráča. Steam stagnuje už nejakú dobu a hry zdarma + 10€ kupón sú fajn. Radšej by som mal všetko na jednom mieste, ale čo už. Still better than MS/Ubi/EA store.

    • Carnage666

      To já hejtoval a hejtuju dál 😀 většina jejich free her mě nedonutila si je stáhnout protože drtivou většinu těch her už mam pár let na Steamu nebo jinde. Líbí se mi jak si hodně lidí najednou potřebuje některý hry zahrát protože jsou free. Kdyby je opravdu zajímali a chtěli je už je mají dávno koupený a dohraný. No schválně, kolik her co tam byli zadarmo si dohrál?

      • matej.lesko.1

        Ja som tam dohral vyse 10 hier a do vkusu mi idu riadne. Aj ta paleta zanrov je rozmanita. Ale vy ste cesky BigBoss, ktory si vsetko co chce kupi, a tak Vam vobec kategoria free hier musi prist len pre plebs. Urcite mate aj velke silne auto co robi vrum vrum. 

        • Carnage666

          No tak teď si mi to nandal 😀. Ano když něco chci koupim si to a nečekám až mi to za X let někdo dá zadarmo. Podle vyjadřování si asi dítě a musim uznat že pro děti je free hra fajn.

  • Díky, ale radši si rok počkám.

    • LessPh

      Bohužel rok není pravidlo, viz. UBI hry a remaster THPS 1 + 2.

      Ubi razí Steam refusal politiku. A u THPS 1+2, ještě nebyla žádná oficiální zmínka, že to na steamu opravdu vyjde:(

      • Kdo ví kolik lidí to má jako já a THPS si nekoupili jen proto že není na steamu 

      • Tak zrovna Ubi hry jsou špatný příklad. Pokud je fakt hodně chci, tak kupuji přímo na Uplay. K čemu je mít na Steamu nebo kdekoliv jinde, když to stejně skončí tím, že musím mít spuštěný Uplay tak jako tak. Stejně tak Orign. Jde mi o hry, které už další DRM nemají. Epic leda zadarmo, jinak preferuji GoG a pak Steam.

        • LessPh

          Ja hraji exkluzivne na Steamu uz radu let, mam tam ve statiskach vsechny hry co jsem hral a dohral, odehrany casy, kdy jsem jaky titul hral naposled, achievementy, screenshoty a hromadu dalsich dat, nehlede na steam kamose, takze je pro me ultradulezity to mit na steamu a je mi jedno jestli se pak pousti Ubi nebo EA launcher, protoze na pozadi mi vzdycky bezi steam overlay a pocitaji se mi statistiky.. tak mi prosim netvrd, ze je to jedno, protoze to jedno neni... Ja mam svoje herni data pekne konsolidovany na jedny platforme.

          • Jack1947

            Jo tojo až se ednou bude pouštět jedna hra třeba přes 10 klient" to buse bašta! Nehledě na to že zrovna spadne připojení 😀😛😬

            • pokud ti spadne připojení, tak jsi v háji i s jedním klientem. Ale je fakt, že jsem zkoušel battlefront jak byl teď na EGS, chtělo to ještě origin a byl to zážitek. Několikrát jsem během hry skončil na ploše a jednou spadl EGS, několikrát Origin a občas samotná hra. Ale je pravda, že nepamatuji, kdy bych měl naposledy problémy se Steamem.

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                To jsi měl vyloženě smůlu mě spíše na EGS ( hrozná zkatka jak EKG :P) štve ta pomalost a padání v den kdy dávají nějakou pěknou exkluzivku zadarma! Celkově neintuitivnost a zasekanosat celého launchru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit