Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kulhy_parici_spici

    --pardon, reakce na příspěvek uživatele ja_nic_nevim, jen mi to ujelo mimo vlakno-- Naprosto extrémní  subjektivita. Svoboda a přizpůsobení je pro velkou část uživatelů paradoxně nevýhoda. Většina lidí chce telefon "jen" používat. Bezpečnost a apel na soukromí platformy, kvalitní dílenské zpracovaní, životní cyklus produktu klidně 5+ let. Nadstandardní provázáni HW a SW. Třeba cena za iPhone SE 2020 je vzhledem k životnosti produktu, který máte x hodin denně přilepený k obličeji, docela dost přijatelná.

    Ty zmínky co tu padli k podmínkám práce v čínských továrnách — jsou stejné ne-li horši u všech výrobců. Reálně vůbec nikdo nevíme. Apple má spoustu chyb, ale taky jedny z nejlepších telefonů a počítačů, které využívají profesionálové technologických odvětví. Jejich obliba není jen na základě vymývání mozků smrtelně účinným marketingem, ale taky dobrou reputací výrobků.

    • Derp_1337

      Tak asi máš pravdu v tom, že většina lidí si není schopna nějak přizpůsobit telefon. Pro některé je i problém si najít nějakou aplikaci na shopu s Appkami a kliknout na "install".


      Ale s tou životností produktů jsi to fakt nedal. Apple je zrovna ten typ výrobce, který nemá nějak dobrý poměr cena vs. cokoliv.

  • Marines

    Všichni to dělají kvůli zisku a jen blázen věří, že Epic je Robin Hood....

    • SalemCZ

      tak víš co Epic chce vymyslet co nejlepší těžení dětských peněz, viz měsíční předplatné

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit