Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Náhodou to jede i na mém 6 let starém PC. Jasně ve velkém městě se to trochu seká, ale když jsem někde ve vesmíru tak FPS luxusní (FullHD ma High). Doporučuji počkat na freefly akci a hru si vyzkoušet zadarmo. Nebo koupit nejlevnější a otestovat jak to pojede. Mrkni
    na
    www.starcitizen.cz , tam ti poradí
    co je potřeba aby sis mohl SC vyzkoušet zahrát. 

  • seky

    vcera jsem to hrál a na Ryzen 5 3600, 16GB RAM a 6800 XT nehratelný. FPS 25 az nula. Bylo mi řečeno, že pod 32GB RAM to nejde hrát... takže škoda.

  • sugyn

    A da se to hrat konecne na vic fps nez je power pointova prezentace?

    Pamatuju si ze kdyz s tim zacinali tak jsem mel Phenoma x4 a nejakou radeonku R9 290 tusim. No ve hre to umelo 5 fps. Pred lety jsem si postavil novy pocitac s i5-8600k a GTX1070 a dava to 15 fps. Tipuju ze o dalsich par let kdy bude i13 a RTX6xxx to uz snad zvladne i 30 fps.

    • Carnage666

      U týhle hry která je Alpha mě low fps už ani nepřekvapí ale že u Ryzen 5 3600 a 2080 Super, 16gb ram mam u Cyberpunku dropy ze 70 na 40 ve městě bez ohledu jestli hraju na low nebo ultra to už mi hlava nebere. Si pak člověk říká jestli má cenu kupovat dražší grafiky když hry nejsou optimalizovaný.

      • sugyn

        V tom pripade Cyberpunk meli prodavat jako Alpha verzi a aspon by te to neprekvapilo. Dale se da aplikovat jakakoliv genericka vymluva alpha, beta, delta fanboju.

    • SSD hardisk je podmínka, bez toho to nemá cenu zkoušet, pak 16gb RAM, a pak 4GB GPU a jde to v pohodě mimo hlavní města, tam je to furt blbý.

  • Blue.Shark

    Krásně napsáno, jak už je u mistra Vertiga zvykem. Jen taková řečnická, protože vím, že se o tom teď na straně CIG moc nedozvíme: zajímalo by mě, jak je na tom server-side tech (iChache, Bind Culling, Object Container Streaming, Server Meshing, ...).

    • iCache a server meshing možná letos...

  • Jevo83

    Mali by to premenovat na Star Citizen Forever

    • Jako jo a ne. Obchodní model je hodně podivný, je to furt zabugované až hrůza, nekonečné odklady...


      ...ale taky je to už teď nejlepší space sim, který jsem hrál od doby, co jsem hltal recenzi na první Elite. Maniakální detaily lodí a planetárních těles, hloubka systémů, které jsou zpracované (i to pitomé těžení se člověk musí chvíli učit, než pochopí co a jak), komplexní ovládání a letový model (mimo atmosféru), pro mě je to fakt splněný sen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit