Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED

    Taaak hlavne aby to bylo na steamu, klidne aj krekla verze bez patchu ostatni mi je volny, že jo...OOOMG ...tohle ja nedavam...

    Ať nekto kompetentni s nima udela poradek, ptž to, že vydavatel nedava ze steam prodeju Frogwaresu NIC to asi v jejich dohode nebylo !!

    • TheGGG

      ano, radši takto na steamu než na EpiCCP platformě...

      • ALHAZRED

        njn naš GGG, co komentar to perla...pro svine😂

  • Carnage666

    Tak opravných patchů by se podle mě hra už ani nedočkala, vyšla před téměř dvěmi lety tudíž jediná věc kterou by mohli tvůrci přidat je ten PS5 update ale na PC verze.

    Co se týče prasárny s odkoupením hry vydavatelem a následným umazáním loga atd. To je na nic to souhlasím ale v článku píšete že Nacon 2x nepochodil s tím že by měl dostat vlastnictví. Jenže zase zároveň Nacon u soudu vyhrál s tím že mají povoleno hru prodávat dál, takže teď se nacházíme v tom bodě že značku si podle soudu Nacon přivlastnit nesměl ale soud rozhodl o tom že jí může dál rozprodávat ale Frogwares zase na truc neposkytnuli dobrovolně hru Naconu a Nacon tím pádem hru koupil z Gamesplanet a jen si umazal a přidal loga.

    Přijde mi že obě strany si nemají co vyčítat, Nacon tvrdí že do  vývoje hry nasypal přes 10 mil. euro (nevim jak moc je to realný u takovýhle hry není to AAA titul) a chtějí jen aby se hra prodávala dál a že Frogwares porušil smlouvu.

    Zároveň je úsměvný jak ke kartě hry na Steamu mají přístup jak tvůrci tak vydavatel a hážou jeden přes druhýho oznámení. Jedni vysvětlují situaci druzí taky a nabádají k tomu aby jsme nekupovali a vydavatel jim to následně maže. Čemu nerozumím je proč teda pokud Frogwares může hru prodávat na PS5 a Switch nemůžou teda hru např. přejmenovat a vydat jí na Steamu jako "nový" titul a tim obejít vydavatele, podle soudu jsou vlastníci zdrojového kódu takže nevim co jim v tom brání.

  • TheGGG

    a oni pro hru ještě vydávají patche na ostatních platformách? Ta cena je skoro za dáčo a tato hra mě fakt docela láká. Pokud steam verze obsahuje  všechny DLC i aktuální patche, pak nevidím problém  a asi si to koupím. Epic si kvůli tomu do PC fakt nedám, to je tutové. 
    Hádky mezi korporáty jsou mě volné...

    • Carnage666

      Souhlasím, osobně jsem se o spor zajímal ale už mě to přestalo bavit. Hru jsme za 16 euro vzal, obsahuje všechny DLC které do hry přidávají další sidequesty a chybí jen některé kosmetické DLC. Ve Steamu akorát chybí  achievementy a cloud savy. Sami tvůrci tuhle hru prodavají na jiných platformách za přstřelenou cenu a tehle deal je prostě dobrej.

      • TheGGG

        pls a je ta hra v aktuální verzi? S nejnovějším patchem, jako na jiných platformách?

        • Carnage666

          Jedná se o Deluxe verzi hry (i přesto že to není napsaný ve Steamu podle DLC které ve hře jsou to jde poznat), opatchovaná je tak jako např. na Originu, takže jo je to s nejnovějším patchem.

          Obsahuje DLC:

          Worshippers of the Necronomicon  a Merciful Madness.

          • TheGGG

            dík, tak to pak je jasná koupě...

            • Carnage666

              Stihnul si? hra je opět smazaná.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                fakt? Já to koupil a teď teda doufám, že mě to neodstraní z knihovny... toto je mega lol.

                • Carnage666

                  Reakce na příspěvek:

                  Myslím si že tohle Steam udělat nemůže, hru si hráči legálně koupili i přes to že vydavatel neměl možná právo ji nabízet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit