Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, v podstatě bych to ocenil podobně. Akorát ta Liara mě nějak pila krev a Jack mi byla neskutečně protivná. Díky za pěkné video, člověk si hned spoustu věcí připomněl.

    • Derp_1337

      Garrus a Tali FTW.


      A u těch "neoblíbených" postav je potřeba říct, jestli máme do toho počítat i ME:Andromedu. Protože když se počítá Andromeda, tak ty nejhorší příčky zaručeně patří postavám z Andromedy! (KILL LIAM!)


      Pokud se počítá jenom původní trilogie, tak mezi "otravné" postavy by se dala započítat Jack. No a pak kategorií samou o sobě byli ti "nudní", třeba Jacob nebo James.

      • Já si naopak Jack hodně oblíbil. Při prvním průchodu hrou jsem za ní tak často chodil a povídal, že z toho byla romance a všechny scény s ní ve třetím díle jsem si fakt užil. Naopak mě srala Miranda a její neustále vnucování jak je geniální. V poslední misi jsem se taky na ní vysral a vše důležité udělala Samara. 

        • Derp_1337

          Jo, tak pokud jsi chtěl randit s Jack, tak v tom případě byla dost vpohodě. Byla to nebezpečná a lehce šílená holka, to je slabina mnoha mužů. Problém byl, když jsi ji chtěl udržet ve "friendzone" a v tom případě ta její osobnost už tolik nefungovala.

  • Jarisko84

    Kto z Vas si to znova zahra??? Jedntoka bola top diel presiel som ju 5x pokracoval som lvl a zakazdym sa dalo daco objavit... dvojka nic moc osekana hra a z rpg sa stala akcna zalezitost.... trojka nieco medzi tym...

    Ale remaster hrat nebudem... Mam na hru pekne spomienky a travil som v nej vela casu...

    No je kopec inych hier ktore som este nehral a stoja za to tak naco hrat to iste len v modernom kabate?

    V mojej pamati je massefekt kedze som ho hral vzdy v den D hra s naj grafkou hudbou atd cize nepotrebujem remaster...

    • KrPa

      ja to prvne dohral tento rok,  vsechny dily, jedine problem na win 10 byla grafika v 1. dilu, kdyz v urcitych oblastech vypadavali textury, takze nemam duvod to kupovat nebo hrat znovu

    • Dle mého dvojka nejlepší díl. Remaster si rozhodně zahraju, abych si napravil chuť po nedávno a po 3 letech průběžného hraní a odkládání Andromedy. 

      • dvojka je bezkonkurencne nejhorsi dil

        trapnej uvod

        nudnej prubeh

        osekany rpg prvky az na kost

        jediny plus je zaver, kde clovek muze poslat ty otravny postavy na smrt a svoje oblibence si nechat

      • Derp_1337

        Taky souhlasím s tím, že ME2 byl asi nejlepší díl. Dokonalý příběh, skvělé postavy a velmi dobrý gameplay.

        Ačkoliv musím uznat, že gameplay byl nejlepší v ME1 (především kvůli většímu důrazu na rpg prvky).


        A vydávání remasteru pro ME2 a ME3 je trochu zbytečné,
        když ty hry jsou normálně hratelné i dnes a i ve vyšších rozlišeních.
        Ale to by nebyla EA, kdyby nevyždímala každý dolar z herní série.
        Zbytečné remastery jsou jejich typickým tahem. Nemám v plánu podporovat EA podruhé, stačilo, že jsem si to koupil 1x.


        A k Andromedě: taky jsem ji rozehrál na 2x a ani jednou jsem u toho nedokázal vydržet delší dobu. Ta hra je prostě tak nudná a nezáživná. ME:Andromedu jsem koupil asi 10 měsíců po vydání za 150kč, na té ceně je vidět, jak velký propadák to byl.

        • Ono je fajn, že ty remastery budou mít pohromadě všechny DLC, což občas byl opravdu kumšt dokázat sehnat všechny a mám navíc tušení, že to snad nebylo na Originu ani samostatně k dokoupení, ale měli k tomu jakýsi prapodivný systém, kterému jsem nerozuměl. 


          Andromeda byla nudná, potenciál tam byl obrovský, ale znechutil jsem si to asi v prvních deseti minutách hraní, kdy jsem zjistil, že soubojový systém z původní trilogie je pryč - což bylo takticky naprosto boží a každý souboj jsem si tím vychutnával a mohl naplno využívat schopnosti každého člena. Celá hra zbytečně zdlouhavá s nudným prozkoumáváním planet, příběh byl taky hodně divný. Jediné co jsem si užil byla finální bitva. 

  • Aleš ftw

    • LessPh

      To ses ty Alesi?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit