Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KrPa

    me to bylo hned jasne, jakmile znacka trpi, tak se prechazi na f2p nebo asijskou tematiku, tim se jeste snazi vyzdimat posledni kacky z vychodniho trhu a pak konec

  • exoslav

    Škoda, celkem jsem se těšil. Tak snad příště už bude líp :D 

  • Thanquol

    Tak nic. 

  • Stronghold patri mezi moje nejoblibenejsi hry a je opravdu bolestive videt jak tu znacku za poslednich 15 let totalne znicili. A pritom stacilo udelat jen hezkej remake jednicky po vzoru CaC.

    • twicer

      Nejhorší na tom je, že si ho ničí studio co ho samo ztvořilo. Musí se tam dít fakt zvěrstva, když ani při 8.hře v sérii nedokáží uhodit hřebíček na hlavičku.

    • myslíš Stronghold (Crusader) HD?

  • KrPa

    od te doby, co jsou strongholdy ve 3D, to stoji za houno

    • dvojka měla alespoň náznak snahy na zajímavé inovace, ale vyšlo to nedodělané a už to nikdy nedodělali, přitom tam už stačilo relativně málo. Opravit AI ve skirmishy, udělat větší mapy a kdyby to vyšlo dneska s lepší grafikou, tak by to byla super hra. Místo toho pokračovali 3 kde sprasili co mohli a Crusader 2 je takový podivný hybridokompilát S3 a S1C a tohle bude počítám zase to samé, jen tím cílí na čínskou peněženku, protože na pořádnou hru už se asi nezmůžou.

      Nechápu, že spoustu dobrých věcí ze 2 úplně zahodili, třeba přístupné interiéry věží a s tím spojená schodiště - Strongholdy po dvojce už se zase vrátily k teleportům na zdech a schodiště je teď spíš taková komická žebříko-rampa, to když jsem viděl ve SC2, tak na mne šly mrákoty.

      Pořád se nemůžu zbavit dojmu, že S1 a SC1 udělali vlastně náhodou nebo omylem a sami vlastně nevědí co a jak, soudě podle toho, jak mění mechaniky ve hře. Nicméně tady si myslím, že časem se pořádného Strongholdu dočkáme, jen se to bude jmenovat jinak a bude za tím nějaký indie vývojář, který hrál původní Strongholdy a chytne se jasné příležitosti.

      Jediné, čím jsou mi FireFly simpatičtí, je že dělají HD remastery pro původní vlastníky zdarma. Ne jako Age of Empires, které už se mi potřetí kupovat nechce.

      • KrPa

        jedina co bylo dobre na tech 3D verzich bylo to chozeni skrze budovy ve 2, skoda ze to nenechali

        • Mně se ještě hodně líbilo daleko pestřejší fungování hradu. Slavnosti, hodování, zločin, špína, funkční kostel i hospoda. Kamenné hradby nešlo ničit pěchotou. Oproti tomu S3 i SC2 byl krok hodně zpět. Nejen kámen, ale i železo šlo převážet... já teda na S2 vzpomínám v dobrém a ekonomická kampaň byla asi to nejlepší ze SP z celé serie. Bohužel skirmish se vůbec nepovedl a správa provincií taky šla udělat líp.

          • KrPa

            ale ta 3D grafika byla ve S2 fakt hnusna, prirovnal bych to k prvnim 3D cac generals

            • to ve všech těch prvních plně "3D" hrách a ještě to ani moc dobře nezestárlo. Sice udělali HD remaster. Budovy jakž takž jdou, ale panďuláci jsou ohyzdní až hrůza, ale vyjít S2 v nové grafice a dodělaná se vším všudy, tak je to s přehledem nejlepší díl serie, ale oni z nějakého důvodu pořád dělají kompiláty nepovedené S3 a původního Strongholdu a vždy z toho vznikne takový zmršený kočkopes a navíc ani tu 3D grafiku neumí udělat. SC2 i tohle působí strašně zastarale a ošklivě, přitom HW nároky tomu vůbec neodpovídají, takže ani optimalizovat neumí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit