Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle zanr ma jeste nevyuzity potencial, docela bych si i nejakou takovou AAA hru zahral. Dark Aliance to ale nejspis nebude. Nicmene pokud uspeje, tak to treba inspiruje nekoho dalsiho.

  • twicer

    A kde že jsou ty hordy nepřátel, desítky usekaných údů podle typu a směru vedeného útoku co dělá z vermintide to čím je? Nebo co-op pro 4 lidi z fantasy prostředí je teď automaticky vermintidovka? :)

    Jinak to vypadá fajn, určitě zkusíme.

    • Maxianimal

      No, hordy... Hordy si představuju jinak - World War Z, nebo i stařičký L4D2 měl najednou víc nepřátel ke krájení než Vermintide. A doufám, že si to z Vermintide nevezme ten příšerný grind lootovací systém. Kvůli tomu jsem to přestal hrát. I na hodně vysoký obtížnosti tak tragický loot, to prostě člověka nemotivuje, a později ani nebaví. Vermintide je takový příjemný béčko, který nenadchne a neurazí, snad bude tohle lepší.

      • twicer

        Jo tak World War Z šel vtomhle ještě dál, ale zase upřímně po tom co jsem viděl v předloze, jsem čekal, že ty vlny budou ještě podstatně větší než jaké jsou. :) U Vermintide se počet nepřátel zvyšuje obtížností, takže na Legend jich pak na tebe nabíhají i stovky, což už bych teda řekl že horda sakra je. 

        Toho loot systému jsem taky nebyl úplně fanoušek, na druhou stranu to byla jen taková mrkvička ze kterou jít, hlavním cílem bylo stát se mistrem časování útoků a úskoků, což ústilo vto že si tu finální obtížnost dokázal dát i s horší výbavou a ty červené speciálky nebyly vlastně vůbec potřeba. Ale pokud si prošel mapu na Legend, se všemi Grimoiry a Tomy, tak něco užitečného padalo často. S odstupem i musím říct že celý ten postup byl dobře nastaven.. dostával si postupně novou výbavu, kterou si měl kde využít. Až příliš často se v hrách člověk dostane k výbavě která celou obtížnost  naprosto bagatelizuje už v polovině hry.

        Tato hra ve mně mnohem víc evokuje co-opka jako Remnant From the Ashes, možná Strange Brigade.

        • Maxianimal

          Jako máš recht, já to na tu úplně nejvyšší obtížnost nehrál, takže je možný, že už je to slušný maso. Nevim, já tu mrkvičku u tohohle typu her potřebuju, ty tam jsou doby L4D, kde stačilo jen hrát, protože to bavilo. 

          BuĎ jak buď, na tohle se těším.

          • twicer

            Chápu, taky už by mě to bez těch mrkviček tak nebavilo jako dřív v dobách unreal tournament, dobře si nás rozmlsali no :)

            Co-op her není nikdy dost.

            • malachi

              ..tak pravda ten loot   vo vermintide2 by mohol byť pestrejší..zo začiatku akonáhle som dosiahol 30lvl som to hral na legend aby mi padali čo najlepšie veci a čo najskôr si vyčervenil gear....ale časom  ako som získal skoro všetko -pár kúskov ešte chýba-som zistil že mi z legendárnych bední padá červených vecí menej ako z champion ,a tažšie sa úspešne skončia ak idete s pugom  ktorým to nie moc dobre ide...bo tam sa naozaj treba vediet hýbať a najdôležitejšie je vlastne nenehať sa trafiť..ale baví ma to stále bo nič podobné na takejto úrovni nieje a warhammer universum mám rád..a ten systém boja je s každou klasou -postavou úplne iný a výborne spracovaný-normálne až cítit tú silu úderu 😀😎.a v podstate už ani bedne neotváram -mám ich stovky  v inventáry-len pilujem techniku postáv..a na toto som zvedavý -dritzza mám rád( cca 13 knižiek mám )..ako na ten nový  warhammer 40k v tomto štýle..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit