Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Hry to ani moc nepotřebují navíc bez zobrazovadla to je naprd. To je rozdíl oproti filmům, třeba(radši dynamický kontrast), i když to přesvícení taky nestojí za moc spíše zaprd. Lepší jsou jiné efekty.

  • Maxianimal

    HDR jsem nikdy nepochopil. Vypadá to hnusně, prasí to barvy a kontrast, vždycky to vypínám. To se to skutečně někomu líbí?

    • Máloco taku umi zobrazit HDR spravne, ale je pravda, ze barvy jsou leckdy prepalene i tak. 

      • Maxianimal

        Jako viděl jsem to na spoustě zařízení a i po kalibraci to vždycky vypadlo divně. Je to zvláštní technologie a divím se, že je pořád tak porpagovaná. 

        • jack

          A mas HDR TV/monitor? Také HDR je více standardu. Používám HDR na své LG TV, kde hraju, a líbí se mi to. I pro SDR obsah. Jen bohužel některé starsi hry trpí pak (u Nvidia karet) color bandingem. Třeba u Watch Dogs 1 se kouknes na nebe a vidis duhu modrých odstínu místo plynulych přechodu mezi odstíny. Nepřišel jsem na to, jak se toho zbavit. Kromě navratu v nastavení do sdr. Třeba to Auto HDR pomuze...

          • To mozna bude zpusobene moc nizkou bitovou hloubkou barev. Predpokladam, ze to mas pripojene pres hdmi 2.0 do te TV ve 4k60 modu, coz ti dovoli maximalne 8-bit barvy. Zkus to prepnout na 1080p120/60, coz by ti melo dovolit zvolit 12-bit barvy a uvidis.

          • Maxianimal

            Hele mám TV od Samsungu, myslím, že celkem slušnou, a vypadá to hnusně. Ale viděl jsem to u mnohem dražší LG televize a stejně to stálo za prd. Stejně tak jsem viděl monitor s HDR a prostě já nevím, vůbec mi to nesedí.

            • jack

              Ono je to totiž o velkém experimentování. Na LG TV, když vstup oznacis jako PC a prepnes w10 a TV do HDR režimu, dostaneš vyblite barvy. Musíš nastavit obecný Hdmi vstup na TV. Pak v Nvidia OVL panelu si zkontrolovat RGB color space a ze tam mas plný. Atd. Proste na pc to není vůbec user friendly...

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                No vidíš a ja radši než nějaké HDR které hry beztak moc nepodporují si užiju radši 120HZ!

                Fakt je to velkej rozdíl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit