Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mousekrup

    Zrovna u toho Cyberpunku to podle mě není šťastné přirovnání vzhledem ke stavu hry. Já si třeba zahrál pár hodin a pak jsem usoudil, že prostě radši počkám na nějakou tu "Game of the Year" edici (což normálně nedělám). A co jsem slyšel, tak kamarádi to plánují právě tak. Ale reprezentativní vzorek to samo není :), nevím jak to má zrovna u téhle hry většina.

  • Jarisko84

    Super clanok... ale ja by som to skor prirovnal ku kniham... ked je kniha dobra tak vam je luto ze to uz skoncilo ak je priemerna tak ste radi za dobry koniec a ked je podpriemerna ste radi ze ste ju docitali alebo vam niekto povedal ako to skonci...

    Samozrejme treba vediet kedy dost a ked uz nema co ponuknut tak to spravny cas ukoncit....

    Ps hry od ubisoftu su take ze si staci pozriet zaciatok a koniec a je to medzi tym aj tak nestoji za to a stale sa opakuje az do konca...ubisoft je taky Bckovi rockstar . Kde rockstar si potrpi na detaly a ubisoft skor pozliepat z 10 veci novu hru. Napr v assasinovi mame sovu v ghost recon dame drona atd...

  • já patřím k hráčům, kteří když hru začnou, tak ji v 95%-ti procentech dohrají do konce. Nejvíc hraju CRPG hry a ty bývají občas pořádně dlouhé. Letošní zimu jsem dohrál 2 dlouhé RPG - Pathfinder Kingmaker and Wasteland 2. Pathfinder Kingmaker bylo nejspíš nejdelší RPG jaké jsem kdy hrál a že jsem za posledních 25 let hrál každé hlavní RPG. Při konci hry jsem měl nějakých 160 hodin a už jsem z toho byl celkem vyhořený, navíc ty poslední 2 kapitoly (má to celkem 7) jsou opruz. Wasteland 2 jsem dal za nějakých 70 hodin, což mi přišlo snesitelnější. Ideální délka RPG hry je podle mého tak 50-60 hodin.

    • Houdini

      Prečo i to robíš? To je potom ako chodiť do práce :D

      • těch prvních 120 hodin hraní mne fakt bavilo, těch dalších 40 bylo jako chodit do práce, ale prostě jsem chtěl vidět ten konec. Kdybych skončil předčasně, tak  mi přišlo že bych vyplýtval těch 100 hodin, co už jsem do toho investoaval :-) Já hlavně hraju dost nárazově, tj třeba rok nehraju vůbec nic, žádnou hru, a pak mne to chytne, projedu 2-3 dlouhé hry, a pak zase pauza. Teď momentálně se cítím z těch 2 her vyhořený a nehraju nic a mám pocit, že až do příští zimy nejspíš už nic hrát nebudu.

        • Kverulant

          To vyhoření znám, je dobrý velký hry prokládat adventurou nebo nějakou indie pohodou, aby to člověka pořád bavilo. :) Poprvé jsem to cítil u Pillars of Eternity, to byla přes počáteční zábavnost otravně dlouhá hra a DLC už jsem ani nechtěl.

    • KrPa

      wasteland 2 me prisel, ze skoncil nejake rychle

      • wasteland 2 byl hlavně zajímavý tím, že ta druhá půlka - Kalifornie - hry byla mnohem lepší než ta první půlka hry - Arizona i když ani ta nebyla uplně špatná. V Kalifornii byly jen 3 hlavní lokace (Rodia, Angle Oracle a Hollywood) a osobně mne ten Hollywood bavil nejvíc z celé hry. A pak byl konec v podstatě hned, a působil trochu antiklimaticky po high point z Hollywoodu. Ale i tak skvělá hra. Její hraní jsem odkládal díky zdejší recenzi (6/10). Velká chyba. Podle mého tak 8.5/10. Hlavně příběh a to propracování těch jednotlivých frakcí a možností různých řešení kvestů bylo top notch.

        • Jarisko84

          Ja mam strasne rad povodne fallouty tak som skusil wasteland 3... nesadlo mi to ... keby to spravili v klasickej 2d grafike bolo by to podla mna lepsie... je to strasne skarede a 100 rokov stare fallouty su uplny iny lvl oproti tomuto....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit