Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to je všechno, tak dost slabota. Policie se nespawnuje 2m od vás ale 20m od vás. Wow dva měsíce vývoje!

    • Já myslím, že krom toho že ten popis je takhle asi hodně zkreslený, tak to nebude jediná změna.

    • Taky tomu nejak nerozumim, hlavne tomu, ze se to teprve pripravuje...kdo vi, co tam vsechno odstranuji za bugy, ktere radeji neprezentuji. Pripadne delaji na DLC a tohle resi opravdu okrajove.

    • Copak 2 měsíce, ale půl roku po vydání a ještě to není hotové.

  • untentrauer

    Tu hru už nedaj nikdy dohromady. Tohle je jen plivnutí.....

  • Cyberpunk jsem nehrál. Takže těch co to hráli se chci zeptat, zda je ta hra opravitelně nebo neopravitelně špatná? Některé hry na počátku vyjdou zabugované a dostávají všude špatné hodnocení, ale po opravách a vyladění se z toho často vyloupne klenot. Některé hry jsou prostě špatné koncepčně a žádné záplaty z nich dobrou hru neudělají. Tak do které katogorie spadá Cyberpunk? Podle některých kritických komentářů co jsem četl je Cyberpunk horší než x let staré GTA 5 (ke kterému tu hru přirovnávali)

    • Dohráno dvakrát a ta hra je úplně v pohodě. Není bez chyb, ale není to taková katastrofa, ajk z toho dělají hateři. Jsou to spíš kosmetické bugy (třeba že NPC jde po zábradlí místo po chodníku). Nenarazil jsem na nic gamebreaking.

      Většina stížností byla na konzolové verze a tam většina z nich byla prostě tím, že se hra nestíhá načítat z HDD, tak rychle jak by potřebovala (třeba vzít telefon v autě trvá hrozně dlouho a závisí na tom jak rychle jedeš - prostě pokud to streamuje okolní svět, tak mu trvá načíst ten dialog). Takže ono se to vlastně opraví samo, tím že vypustí next gen verzi na SSD.

      Ale pokud jsi byl v životě schopen hrát Skyrim, Wasteland 2+3 (crashujícíc stokrát víc než celý Cyberpunk), Fallout 3+4, apod, tak to není horší. Jak už tu padlo, nejvíc stížností je na to, že to nesplnilo očekávání "nejlepší hry všech dob".

      • Inquisitor

        Nemůže se  všechno házet na hráče. To nebylo nereálné očekávání, ale jenom očekávání toho, co vývojáři sami naslibovali. Sami si naběhli na vidle.

        • Derp_1337

          Tak nikdo z vývojářů neřekl, že to bude "nejlepší hra všech dob". Do tohohle názoru dojel hype train sám od sebe.

    • Derp_1337

      Pokud neočekáváš druhé sestoupení Ježíše Krista a tvé očekávání se nacházejí v reálným mezích, tak Cyberpunk pro tebe bude velmi slušná hra.

      Bugy? Pokud se chystáš hrát na PC, tak tam to je v pohodě. Občas se může objevit nějaké drobné proskočení textur, ale nic vážného.


      Pokud zrovna nemáš co hrát, tak si to v klidu zahrej. Ale pokud máš co hrát, tak klidně počkej ještě pár měsíců. Nějaké ty patche navíc neuškodí.

      • teď to hrát určitě nebudu, nejspíš tak za rok až to bude opravené. Další hra co mám v plánu hrát bude Disco Elysium, ale čekám na tu novou kompletně nadabovanou verzi co má vyjít koncem března. Spíš mi jde o to jestli Cyberpunk vůbec hrát nebo ne. Přeci jen her je hodně, času málo, je třeba pečlivě selektovat. Třeba u Mass Effect Andromeda jsem jen na základě recenzí usoudil, že to hrát nebudu. Tak mi jde o to do jaké kategorie zadařit Cyberpunk.

        • Derp_1337

          Na Cyberpunk2077 si stěžují především lidé, co podlehli hype a měli nereálná očekávání. Bohužel tato skupina hráčů je nejhlasitější.

          Normální lidé jsou spokojeni.

          Navíc za ten rok se opraví bugy a ještě to k tomu bude levnější, takže to určitě bude dobrá investice. Ideálně přibudou i nějaká DLC a hned to zase bude o něco lepší.

          • Dovolil bych si poupravil tvůj koment” Na Cyberpunk se stěžují lidé , kteří sledovali vývoj hry a jeho marketing a dostali nedodělanou hru , kde nefungují ani základní mechaniky open world her”

            Je rozdíl mezi hypem a klamavou reklamou stilu ve hře bude moc dělat tohle  a bude to umět tohle a támhle to nebo nejlépe hra bude stejně detailní jako takové RDR2 .

            Ježíška bych do toho vůbec netahal😉

            • Derp_1337

              Tak obojí se vzájemně nevylučuje.

              Já říkám: Přehnaná očekávání. Ty říkáš: na 100% jsem věřil úplně každému slovu, co marketing vypustil do médií.


              Nejhorší na tom je smutný fakt, že většina lidí, co podlehla marketingu a strašně si stěžují na tu "klamavou reklamu", to za pár měsíců udělá znovu u jiné hry. Jenom málo lidí se poučí ze svých chyb.

              Já v zásadě nikdy nečtu "deníčky vývojářů" a rozhodně nevěřím v ty marketingové bláboly. Jediné co můžu doporučit, je hodnotit hotový produkt a nenakupovat v předprodeji.

              • Reakce na příspěvek:

                To si teda myslím , že se vylučuje , protože jsou zde furt studia , která prezentují , to co ve hře je , tak jak by k tomu přišli oni.? 

                Jasně jsou studia , kde kupuji jejich hry max ve slevě napr. UBI, protože jejich hry jsou, jak přes kopírák a celkově nesouhlasím s jejich prodejní politikou ( DLC měny ve hrách atd.),ale i ten blby ubisoft už se naučil prezentovat , co ve hře doopravdy je.

                Pořad si stojím zatím , že je rozdíl , když ti prezentují něco , co v té hře nakonec vůbec není a hypem , který si člověk na hru udělá sám.


                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  Tak samozřejmě se vždycky najdou poctivá studia, ale tok času je těžké zastavit. Co platí dnes, nemusí platit zítra.

                  I Bioware lidi kdysi považovali za "poctivé" studio a podívej se, jak dopadli.


                  A jak jsem zmiňoval lidi, co se nikdy nepoučí ze svých chyb: Samozřejmě se hned našli lidé, co naskakují do hype train od Mass Effect 5 a úplně zapomněli na to, jak je Bioware (EA) tolikrát zklamalo.

  • Stejně jako u Witchera 3 počkám na goty edici která bude kompletní a vyladěná.

    • spíš stejně jako každá jiná hra. Dneska kupovat hry v den vydání je šílenost. Lepší počkat, až to v klidu všechno odladí, přidají obsah a pak to koupit hezky komplet jako kolekci a ještě jako bonus levněji.

  • Vida. Takze az budou opet volne v prodeji graficke karty, bude hotov i Cyberpunk a podle vseho zhruba tou dobou vyda ID i dalsi Doom.

    • Inquisitor

      Myslíš že ještě někdy nějaký karty budou? Já už celkem ztrácím naději.

      • Derp_1337

        BitCoin se blíží své hranici vytěžení a pak těžba velmi rychle skončí.

        Většina těžařů pravděpodobně přejde na těžení něčeho jiného (Ethereum 2?), ale to už nebude tak výhodné. A když to není tak moc výhodné, tak zákonitě těžaři nebudou skupovat tolik karet.

        • Beep_Beep_I_am_Jeep

          Hezké, ale Bitcoin se na grafických kartách už nějaký čas netěží :-)

          • Derp_1337

            Jsi si jistý? Bitcoin se vskutku přestal těžit na graf. kartách, protože se to už nevyplatilo. Ale jak Bitcoin nedávno vyletěl nahoru (tři měsíce zpátky?), tak se zase údajně začal těžit.


            Nejsem na tuhle tématiku expert, tak pokud jsem to špatně pochopil, tak se omlouvám.

            • Beep_Beep_I_am_Jeep

              BitCoin se těží už na ASIC, ale samozřejmě ho budou těžit i jedinci na grafických kartách, ale tam se těží hlavně Ethereum.

              Každopádně dokud kryptoměna nepadne, tak grafiky nebudou. Takže hráčům nezbývá než doufat, že měna padne. Protože když už nějaké karty jsou, tak stojí 2x-3x (a více) než kolik by správně měli stát (RTX 3080 FE stála 19 000, v obchodem s nereferenčním chladičem kolem 23 000). Nyní ji koupíš za 50 000 Kč.


    • Jevo83

      Ale bude hotovy len pre stare konzole... next gen verzia tymto tempom vyjde naozaj v tom 2077

  • KronosDeret

    tohle je patch 1.2? :D Kolik bude "hotová" verze? 15.23.54.5? Dřív se takovým patchům říkalo hotfixy a oni k tomu ještě natočí vtipná videa. To mě fakt podrž.

    • Asi si domyslíš, od čeho je hotfix, ten obyčejně řeší nějakou gamebreaking věc... Což nic z tohohle není :)

    • Veskoslav

      Jo a kdo tomu říkal Hotfixy? A u koho se takovým patchům v takovém rozsahu říkalo Hotfix? Jediné, kde si vybavuji užití slova hotfix je u Mircofotu.

      • KronosDeret

        Ano, změna mapování úskoků je hotfix, změna výpočtu zatáčení nezávislá na FPS je hotfix, změna rychlosti spawnování policie (policie stále nepřijíždí ale spawnuje se) je hotfix, posunutí zaseklého auta klávesama řízení je hotfix. Aby se tomu dalo říkat update, tak by museli přesekat systém kterej to má na starosti a ne upravit několik konstant.

        • mousekrup

          Přijde mi, že moc nechápeš význam termínu hotfix... https://en.wikipedia.org/wiki/Hotfix

  • tomasrippl

    No jsem na 1.2 zvedav. Ty dlc taky budu chtit koupit.

    • Iosephus

      Tak DLC by snad měla být free.

      • matejhanc

        Příběhová DLC určitě zdarma nebudou. Čekal bych, že s DLC to bude podobně, jako to měl Witcher 3.

        • Iosephus

          To je pravděpodobné, ale zatím žádné příběhové DLC oznámeno nebylo. (Doufám, že bude.) Ale zatím nic než pár free drobností stejně jako u Witchera 3 neočekávám a asi ani nemá cenu spěchat, dokud nebudou vychytané i všechny bugy apod.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit