Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MalyZeli

    „Můj hitman je ten samý člověk, jako je ve hrách, jen má hlavu plnou vlasů a taky vlastní nezávislost." Jen? Takze to neni samy clovek jako ve hrach. Aneb jak zabit serial jeste nez vubec vysel, protoze zase drtiva vetsina lidi co by na to koukala budou fanousci.

  • Houdini

    Bude to odpad.

  • Osobně to rozhodnutí nechápu. Hitman má podle mě charisma až do nebes. Holohlavý hrdina by byl super stačí vzpomenout na Kapitána Picarda (ostatně obrázek zde v diskusi od Spoock). 

    A pokud jde o emoce, tak já nevím, ale Dr. House taky neměl mnoho emocí a byla to rozhodně fantastická seriálová postava. Totéž třeba terminátor (ano chápu byl to robot, ale i tak). 

    Podle mě, kdyby chtěli a snažili se natočí s daným materiálem super seriál, kde se obě dominanatní vlastnosti Hitmana dají využít ku prospěchu věci. 

  • spoock

    Skvělé, někdo konečně pochopil, že to co funguje ve hře ve filmu nedává smysl. :D

    I když je to Bčko, tak nejlepší filmový hitman je pro mě Šakal s Brucem Willisem, kde jeho převleky a chování dávají skvělý smysl.

    • MalyZeli

      Urcite ne, ale zrovna postavy jako takove fungujou uplne stejne ve filmu i ve hre, jde o to mit schopne lidi kteri dokazou napsat pribeh a deni okolo te postavy. Coz je uz skoro nemozne najit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit