Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MalyZeli

    Nemam nic proti cheatum, hry jako GTA atd si uz bez nich nedokazu prestavit, da se mnohem vic vyblbnout, jen pokud to neni online. Outriders sem hral demo na steamu, chapu proc by nekdo chtel pouzivat cheaty, protoze to za me byla nuda jako prase, ale kazit to ostatnim? 

  • Jack1947

    TRAINERY? to nikdy nepochopím, vždyt dolkud je to v mezích Singlu mělo by to bejt ok ne ? vím že Steam s tím má dost problém rpzlišit co je a co není podvod s ostatním souhlasím. Nicméně nevím jestli tuhle nudu bude chtít někdo vůbec hrát! Zní to až moc genericky a celkově se čekalo více od podobných tvůrců.

    • Veskoslav

      Neboj Jacku, tohle nešlohneš, takže můžeš jít zase hajat.

    • Hidden

      Ano, bude. A vzhledem k tomu, ze je k dispozici demo, kazdy si muze pohodlne vyzkouset a rozhodnout se, jestli to pro nej je nebo neni nuda a vytvorit si tak vlastni nazor, at uz okoli rika cokoliv. :)

      • Jack1947

        Kolikrát není od věci si ho i poslechnout/přečíst, je i na pc to jsem neveděl třeba zkusím. Další Anthem průměr" ale moc nechci 😀

    • uher

      Já zase nikdy nepochopím, proč by si někdo koupil hru a užíval v ní trainer...

      • redicius

        Tak třeba já prostě nemám skill na to, abych si Bloodborne nebo Dark Souls zahrál bez traineru. Mám oční vadu, takže rychlý pohyby jsou mimo mě, natož nějaký adektávní reakce na ně :D Ale proč bych si to nemohl projít? Bloodborne sem na ps4 dohrál s save exploitem, naboostoval sem si postavu, užil sem si to, prošel jsem si celou hru a podíval se na všechna místa, jak to dobře vypadá atd. .. To samý Nioh na PC.. Proč bych měl být za to trestanej? Nějak nechápu..

        Ano, pokud je hra založená na souboji a nic jinýho nenabídne, tak argument beru, ale rozhodně to nemůžeš dát paušálně .. (U takovýho Destiny by to nemělo moc asi logiku., ale u single story věcí?)

        • GorSilverarm

          Jenže právě Souls hry, Nioh i třeba Outriders mají celkem
          silnou multiplayerovou složku. Podle mě je to ok u singleplayer her. Dělej si
          tam co chceš. Pokud ale jde ve hře skočit přes matchmaking k někomu a hru
          mu otravovat ať už jako PvP nebo PvE měla by tam být mechanika která tomu zabrání.

        • uher

          Já vidím logiku v radosti z překonání překážky. Z výzvy a její pokoření. Ten pocit je strašně odměňující a je to vlastně důvod proč hry hrajeme. To přece ani nemůže být zábava, když vím, že cokoliv potkám, tak mě nemůže ohrozit a tím vlastně spolehlivě ničím tu čast hry, která staví na strachu z nepřítele (nedílná součást atmosféry), pochopení jeho chování, přípravy a následné likvidace.

          Hrát hru s trainerem... to už bych si mohl rovnou pustit gameplay na YouTube, protože je to vlastně to stejné. Hru projdeš bez vlastních schopností a snahy. Prostě jí jen propluješ a co z toho? Vždyť tím zabiješ hlavní složku hry. Např Bloodborne je tak skvěle vyvážený, že jde projít bez jediného škrábnutí.

          Osobně říkám, pokud na to nemáš skill (i když Soulsy ani Bloodborne nejsou nijak zvlášť obtížné hry), tak je prostě nehrej. A za mě je naprosto v pořádku aby tě hra za takový pokřivený přístup trestala. Ono je taky se třeba zamyslet nad tím, že ty postavy, které sis vyrobil sprostým podvodem můžeš používat i v MP...

          Jinak  co máš konkrétně za oční vadu?

          • redicius

            Je mi 40+ a pamatuju hry od samýho začátku. Bylo naprosto běžný a bylo součástí naprosto každé hry, že měla cheaty. Kdo chtěl, tak si je zapl, kdo nechtěl tak ne. V tomhle kontextu si můžeš tvrdit v podstatě cokoli, ale pro mě hra je o hraní a jen já si řeknu, co s ní chci dělat.

            A to ani nevytahuju podpásovky, jako jsou opravdu postižení nebo bezrucí hráči. Nemůžou si nic zahrát, protože na to nemají reakční skill, ani kdyby se na hlavu stavěli (což asi i dělají).. Co to je za logiku proboha..

            Vůbec nechápu, že se o tomhle vede jakákoli debata.

          • Jevo83

            Ja nerozumiem zase tomu, preco okrem vyjadrenia svojho nazoru (mas na neho plne pravo) niekomu hovoris co ma a co nema hrat (nemas na to ziadne pravo). Este naviac ked ti pise ze ma aj ocnu vadu, trochu sa nam vytratila empatia.

            A k argumentom - hranie hier vobec nemusi spocivat len v radosti z prekonavania prekazok. Mozes mat ku hram sandbox pristup, mozes to hrat z pohladu recenzenta, mozes to hrat len pre pribeh alebo to mozes hrat len z pohladu vytvarneho, ze ta zaujima co vsetko autori vymodelovali a aku tomu dali atmosferu. 

            Ked sme kedysi kupovali Lego, tiez sme neostali len pri poskladani stavebnice podla navodu... v podstate je fakt tvoja vec akym sposobom sa prave ty zabavis s danym produktom

            A ad trainery v singli - predpokladam, ze problemom asi bude EULA, ale mozem sa mylit.. ale rozhodne by som v singli tu moznost hracom nebral. 

            Ps: ja trainery nepouzivam, ale kedysi ano a bola to sranda

          • Jack1947

            Je to na místo cheatů moc her jich nemá opravdu tuhá hra, nebo otravná se holt berz traineru neobejde. U podobných her je to základní složka hratelnosti takže tohle zcela chápu!

      • Pro sandbox hry to urcite smysl ma, proste ti to akorat da vic moznosti se vyblbnout. Ale masakrovat ostatni s cheatama v necem jako Dark Souls je pro me dost nepochopitelny feti*h.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit