Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomekbobek

    Hlavně ať to šlape dobře a ne jako teď :D Hodně bych také ocenil větší oddálení kamery, což v traileru vypadá, že je.

  • kkING

    Na PoE mi nesedli animace a pocit z combatu, ktery je v D3 o rad uplne nekde jinde ... co na tom, ze PoE byla ve vetsine veci lepsi, kdyz D3 vas bavilo vice ...

    PoE 2 vypada z pohledu animaci a combatu opravdu paradne. Pokud udrzi kvalitu ve vsem ostatnim, tak to bude vyborna hra a mozna lepsi jak D4, ale urcite zksuim obe :-)

    Vcera jsem koukal, jak Asmongold hraje D2 resurrected a tak nejak se mi to libilo vic, jak D4, nebo PoE2 a to slo jen o technickou alphu, ale vypadalo to tak uzasne, ze se na to tesim jako malej ... Ono nakonec vzpominky a zazitky jsou dulezitejsi, pro hodnoceni, nez samotna uroven hry a proto se na to asi tesi takova spousta lidi ....

  • Corvus

    Diablo II Resurrected. Víc nepotřebuji :-)

    • Asi tak. 

  • Obiwan

    PoE je fajne, ale jen do určité míry. Pak je z toho nechutný grind a druhá práce že mě to totálně odradilo. Nehledě že pokud chcete hrát i dále do hloubky musíte něco do toho nasypat. Což ani nevadí prootže Diablo si musíte zase koupit. Další věc je vizual progres. V té hře absolutně nefunguje i na lvl 70 vypadám jak kdybych právě založil postavu i když na sobě mám postavený build či unique předměty či žluté. Tak to vypadá jak levnější kamarád všech arpg. A to jen proto aby všechny krásné skiny apd zamknuli za mikrotransakce. Výborně ano nějak se ta hra musí živit. Ale jako pokud chcete nějak obstojně vypadat tak vypláznete 50-120 Euro. Což je prostě přehánka největšího lvl. Už jen díky tomu a té druhé práci jsme to s partou přestali hrát. Uvidíme kam se to posune tímto velkým updatem :). Ale spíš dávám přednost Diablu 4 :). Ale rozhodně konkurence je dobrá :) 

    • A Diablo není grind? :D Co se člověk dneska nedozví.

      • Obiwan

        Grind v diablu a grind v PoE je nesrovnatelný, i proto že v PoE je milion nevysvětlených aktivit, mnohdy šíleně nepřehledných co člověk muže dělat a nováček je uplně mimo.  :). Maximálně grind Primal Legendarek, který mají minimální drop a ještě k tomu člověk musí dát solo myslím 70-80 Rift aby mu začali padat, ale v PoE je to čistá práce nezlob se na mě :). Mě právě grind nevadí já mám rád loot, stavění buildu dropování věcí a honění čísílek nebo vizualizaci postavy :) Ale ten grind v PoE se prostě nevyrovná Grindu v diablu. A taky v PoE už kvuli té vizualizaci a item vizualizaci mě to šíleně odpudilo po nějakých xx desítkách hodin protože tam prostě progres není ,pokud si člověk nezaplatí nechutně overprice skiny :).. Dva hlavní pro mě problémy. Ale jako PoE2 update vypadá dobře a bude dobře že Diablo 4 bude mít konkurenta :)

        • A ty už máš celý primal ancient set na svůj build? Jestli jsi casual, tak chápu, proč se ti POE nelíbí.

    • Jo vizualka bude asi vzdycky problem. Uz jen proto, ze PoE vybizi k tomu udelat totalniho kockopsa hlavne tak, aby to co nejvic a nejrychleji krajelo ostatni. Mozna by nebylo od veci mit moznost jaksi si zamknout vzhled vybaveni, tzn. vzhled by se menil napr. pouze s lvlem a raritou equipu pro tu danou tridu.

  • Ale, to mi uniklo! Super!!

  • jack

    Půjde progres převést do 2ky? Má cenu nyní začínat s 1ckou?

    • Jurman

      Jak přijde PoE 2 tak dostaneš možnost zahrát buď starou kampaň a nebo novou která bude mít 7 aktů. Takže progress a mikrotransakce které uděláš teď v PoE 1 tak se ti převedou. 

      Hra je to dobrá ale v end-game moc složitá. Pokud nehodláš být mezi top 5-10% hráčů tak si najdi nějaký pěkný build a drž se ho. Na projití kampaně a projití Atlas map to stačit bude pár hodin se v tom dá utopit. Ale do složitých craftů itemů bych se asi nepouštěl. 

  • GodofBar

    Vypadá to parádně, ale u jedničky jsem moc dlouho nevydržel..jsem spíš fanda Diabla  tak snad se povede 🤓

  • Vypadá to fakt luxusně! 

    Je dobře že bude PoE 2 a Diablo 4 vedle sebe, konkurence je vždy potřeba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit