Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnnyBaneCZ

    Za mě byl Breakpoint skvělý už v základu. Ano, gear skóre je směšné ale dá se vypnout.  Příběh je dobrý, úplně stejné Béčko jako Wildlands rozhodně propracovanější než v kterémkoliv starším(od wildlands dozadu) reconu, narozdíl od Wildlands se mi líbilo do určité části hrát sám, potom mi začali parťáci chybět naštěstí už je možnost si je zapnout. Mapa je individuální, za mě určitě lepší Breakpoint, ale je to dané spíš momentálním rozpoložením. Gunplay naprosto v pohodě totožný s Wildlands po vypnutí gearscore,. Daleko lepší úroveň vybavení. Teď nevím jestli to už jde ale ve Wildlands původně nešlo narozdíl od Breakpoint upravovat vybavení vašich parťáků což dost kazilo imerzi, když jste měli taktické vybavení a zbytek skupiny kraťasy s trikem :). 

    • uher

      Díky lidem jako jsi ty, je bohužel produkce Ubisoftu taková jaká je...

      • JohnnyBaneCZ

        Kéž by to byla pravda 😀

  • Jack1947

    Breakpoint... ale jo jsem zvědav na každý větši update, on ten Endgame bez dlc ( které ne všechna jsou kvalitní) za moc nestojí ty Raidy jsou jen zvyšování power Levelu který se zastavý beztak na 300. Není nixc extra navíc po pár dohrání spíše nudí.

  • DeathFish

    Díky těchto tvých článků, Adame, jsi mě přesvědčil, že Breakpoint stojí za hřích. Nyní hrajeme s kamarádem Wildlands a je to super 😉

    Sice stačí, aby se připojil jeden člověk a všichni tví AI parťáci zmizí, ale to nevadí. I ve dvou je to sranda a díky lidské blbosti, jsme tam zažili spoustu malých neskriptovaných událostí, které nás hrozně rozesmály 😀

    Takže pak někdy nejspíš (i díky tobě a tvých updatech o stavu hry) vyzkoušíme i Breakpoint 🙂

    • J.V.Stalin

      Hele fakt nestojí. Já tady po těch jeho článcích taky neodolal a koupil to sice za směšné dvě stovky, ale i tak lituju každé koruny, kterou jsem za to dal.

      Stejně jako tebe mě Wildlands bavilo, ale Breakpoint je i s tím vším vylepšením strašně špatná a nezábavná hra, kterou je vyloženě bolest hrát. Nevím jestli je ještě k dispozici demo, ale pokud jo tak ti radím to nejdřív vyzkoušet.

      • DeathFish

        Jo? A můžeš třeba říct nějaké konkrétní věci, které jsou horší oproti Wildlands? Nějaké konkrétní důvody, proč to je o tolik horší? 🙂

        • J.V.Stalin

          Tak předně jsou na ní aplikované Assassins Creed tabulky, podle kterých teď Ubisoft seká jednu hru za druhou (na games to recenzenti bůh ví proč adorují, ale to už je na jiné povídání - nerad bych zase dostal zákaz na týden, protože tady se za pravdu stydí) - a to znamená, že příběh je teď asi 9758923x pitomější, než u jedničky (!!!), ale ne způsobem, že nad ním mávneš rukou a v klidu si hraješ. Tady tě prostě nutí se plahočit za šíleným počtem NPC, u který musíš kolikrát poslouchat kdydy, za které bych se styděl na základní škole - tady ti to plivnou do seriózní hry a je to strašný.

          Teď víc k té "Assassins Creed tabulce" - ve hře je snad milion věcí co musíš sbírat, takže jakožto člen speciální jednotky musíš sebrat 10 květin tady, 20 rostlin tam apod - už to prostě není ta čistá esence Wildlands, kde ses staral jen o tu zábavu. Tady je zase hromada úkolů "udělej 30x stejnou činnost" a pak zase "50x jinou". Proč? Protože to je podle Ubisoftu strašná zábava...

          Tvoji vojáci se pohybují, jako kdyby byly po kolenách v medu. Je to strašně otravný, když si třeba pod palbou a skoro umíráš, tak než se ta lemra zvedne a někam pohne trvá to věčnost. Celá hra je vůbec strašně utáhaná a s kámošem nás nebavila ani v coopu (který jinak zachraňuje spoustu hrozných her). Gunplay je bůh ví proč mnohem horší než ve Wildlands, což vůbec nechápu. Neříkám že tam byl něco extra, ale střílení tam člověka bavilo. Tady mě vyloženě otravovalo a nevím jestli je to u hry, kde je něco takového primární činnost přínosné.

          A to jsem nezmínil všechno. Už je to nějakou dobu co jsem to hrál, takže spousta dojmů není tak čerstvá, ale kdyby ses mě na to zeptal bezprostředně co jsem to hrál, tak mi tady ani nebude stačit počet znaků abych to nějak stručně shrnul.

          Spíš bych ti doporučil si to od někoho půjčit a nebo vyzkoušet to demo (i když nevím jestli obsahuje i ty vydané update a tak není jasné nakolik reprezentuje hru v aktuálním stavu), ale za sebe říkám zklamání na celé čáře a žádný update tomu nepomohl, ta hra už má prostě nemocné jádro a ať už ho nabalí jakýmkoliv obsahem, tak to nijak nepomáhá. Jako důkaz můžu snad říct, že jsem pozval k sobě kamarády, kteří stejně jako já propařily velké desítky hodin u Wildlands a nenašel se jediný, komu by se to líbilo, naopak jsem byl jen svědkem kroucení hlav, jak se dá účinně zničit, něco co dřív tak skvěle fungovalo.

          Ale samozřejmě jsou to tvoje peníze a tvoje volba. Kdybych já osobně věděl, co je to za škvár (i po opravách), tak bych naopak čekal, že Ubisoft bude spíš ten kdo bude hráčům za to utrpení platit (hra se dá pořídit levně, ale DLC jsou samozřejmě jako u Wildlands za velmi "lidové" ceny).

          • Jack1947

            Tohle jsou celkem bláboly a zbytečná ztráta času to psát a snad ještě číst :D jako názor taky názor ale tohle je podivná změt rantu co ani moc nedává smysl. Ty kytky nechápu snad jedině že by jsi chtěl,nějak, využívat ty "survival" mechaniky co mi příjde jako pěkná blbost!, navíc kytky jsou všude, ty npc které běháš pro ně od čerta k dáblu o ničem nevím, ten pohyb no ? je takovej trochu legrační ale je to o zvyku. Prostě mi příjde že spíše na vině bude hráč který to kupovat asi neměl, naopak updaty se to vylwepšilo třeba to vypnutí Powerscore taky za něco stojí a Realism mod jen podtrhuje už zmínenou hratelnost alá Widlelands. DLC se snad nemusí kupovat všechny jen některé( jo ta cena nic moc tolik kolikrát a mín stojí indie blbost to souhlas!)... tady by mě přeci jenom zajímal konec Stonea... jestli to zas není něco na způsob DIv 1-2. Konekckonců ten SPlinter cell by taky bejt nemusel zlej...

            WIdlands to není ale tak hrozné to taky není.

          • DeathFish

            Ok, díky za názor a shrnutí 🙂 ještě o tom teda s kamarádem pouvažujem.

            • Jack1947

              Je to spíše menší DLC Wildlands, mechanikami které opravili nebál bych se říci že už ta hra možná jde na nějakých 7,5-8/10. Realism mode tu je, vypnutí power score taky, vzhledem k tomu že není podobné hry... Ten příběh taky ušel třeba ta likvidace postupných "mini bossů" bylao dost záživnější než těch pár ve Widlands... snad jedině PVP není moc dobré opět( skoro nikdo ho nehraje)

              • DeathFish

                Reakce na příspěvek:

                No zdá se, že se názory na tuhle hru celkem liší. Někdo ji má vcelku rád, někdo zas skoro až nenávidí 😀 asi prostě počkáme, až to bude kompletní a ve slevě a pak tomu možná dáme šanci. Díky ale za názory 🙂

                • J.V.Stalin

                  Reakce na příspěvek:

                  Ono je taky trochu nutný sledovat kdo ty názory píše. Jack1947 už je tady takový neslavný pojem. Ale jak už jsem psal dříve, je to na tobě. Já s ním každopádně nesouhlasím.

                  Až to sám vyzkoušíš, tak dej vědět jak moc se ti to (ne)líbilo.

                  • DeathFish

                    Reakce na příspěvek:

                    No až to reálně vyzkouším, tak už si nebudu pamatovat, žes mě o něco takového žádal 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit