Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RayN

    To je všetko pekné... Ale ja by som už prijal novy Syphon Filter 😁 ... Dúfam že to aspoň zvažujú a jedného dňa sa ho dočkáme... 

  • Jack1947

    On by se zasloužil i puhý Remaster u jiných zapomenutých her z předminulé generace, jenže ty asi nikdy nebudou.  (MGS4, Resistance/Killzone...Moto storm..)

  • Jack1947

    The Last of us remake by dal smysl jen v případě portu pc verze hry!

    Jinak vůbec navíc mělo remaster na PS4 už! Tady vidím jediné jen prostě mačkání značky dokud to jde. Nic jiného to není 🤮 ty menší Indie hry by paradoxně pomoci mohli.

  • mr.clayman

    Mají u mě černý bod, soudruzi ze Sony. Proč remakovat osm let starou hru, která nota bene prošla revitalizací díky remasteru pro PS4? První TLoU hru samozřejmě miluju, v podstatě jsem si kvůli ní tu PS3 pořídil, ale kupovat ji potřetí se mi moc nechce.

    To za pohřbený Days Gone 2 možná i ta chlapská slza ukápne. Jednička nebyla rozhodně dokonalá, ale patche krátce po vydání situaci výrazně vylepšily a i přesto, že to byla jinak celkem běžná open-world akční survival adventura, měla srdce, její soundtrack miluju a poslouchám dodnes a bavila mě stejně jako dva roky předtím Horizon Zero Dawn. Byl bych rád, kdyby tohle rozhodnutí Sony přehodnotilo.

  • Super. Remake 8 let staré hry, která pořád vypadá skvěle, a pokračování Uncharted, které skončilo už dvakrát a jeho hratelnost vyčpěla ještě na PS3. Sony tuhle generaci opravdu perlí.

  • verapohlova

    "Přestože první hra vydělala vydavatelství slušné peníze, trvala studiu prý příliš dlouho a kritiky v recenzích příliš nenadchla." 

    Paní Tmějová, chápu že vás psaní živí. Ale fakt jste přesvědčena, že někdo rozhoduje o investicích podle recenzentů? 

    • mr.clayman

      Možná je to tak, že potenciální zákazníci se rozhodují podle recenzí a následné prodeje to do určité míry reflektují? Bohužel naprostá většina recenzí vyšla v době, kdy hra nebyla v technicky nejlepším stavu, což se pochopitelně odrazilo i na výsledných hodnoceních, ale už to neodráží současné kvality.

      Nebo má možná Sony nemožně vysoká měřítka na prodejní čísla a hodnocení. Alien: Isolation od Segy se taky neprodávala vůbec špatně na to, pro jak omezený okruh hráčů byla určená, ale zda někdy uvidíme pokračování, je taky ve hvězdách.

    • redicius

      Ano, tuším bungie mělo s prvním destiny vázaný prachy přímo na metacritics ne? Už sme zapoměli? :D To byl teprve pak facepalm..

  • Zase remake ? 😂

    Bože, remaster, remake, remonetizace... To už vážně nikdo není schopen vymyslet žádnou novou hru? To snad už není pravda tohle. 😂

    Vrchol současný doby jsou REMAKY her xy let starých. 😂 A prezentuje se to jakoby vymysleli nový AAA titul.

    Probůh, kdo za toto dá peníze, tak je totální... no.... však vy víte co. :) 

    EDIT: tvrdé YYY

  • Lukass

    Days Gone byl jedine open world co sem za posledni roky dohral,  predtim bylo Kingdome Come a Zaklinac. 

    RDR sem vzdal v pulce,  v Assasinech se do te pulky ani nedostal. 

  • Carnage666

    Tak to mě dost mrzí, Days Gone nebyla 10/10 ale pořád to byla dle mě dost dobrá hra. A pokračování si fakt zaslouží. To že Sony odkleplo remake The Last of Us mi hlava fakt nebere.

  • Naughty Dog je nej studio jo... Třetí remake, vyloženě pašáci 😅

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit