Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xh43k

    "Outriders jsou ale tak nesmírně nezáživnou látkou, že si musím vypomoci biblickým veršem z Apokalypsy"


    ... 6/10 :D

  • Hidden

    Alternativni pohled - gunplay mi prisel povedeny a zabavny, loot i jeho system vcetne vylepsovani a prohazovani modu mi daval smysl a porad jsem videl pred sebou tu pomyslnou mrkvicku, lore a pribeh (ackoliv nijak originalni nebo objevny) me bavil a vlastne i celkem zajimal, dabing mi prisel v pohode, vizualni estetika strihnuta Beksinskim fajn, byt technicky trochu zastarala (ale finalni lokace dojem znacne vylepsuji). 

    Co mi neprislo v pohode byly misty az hodne okate neviditelne zdi, zcela vytrhujici ze zazitku, obcas prestrelena obtiznost, end-game Expeditions take uplne nenadchnuly. Ale celkove jsem se bavil a klidne  bych si jeste dal i nasup, takze ke zdejsi recenzi bych bez rozpaku pridal bodik, s vahanim mozna i dva. Tak ci tak, kazdy si muze vyzkouset demo, jak komu co sedne. :)

  • Bulletstorm byl pecka! A tahle hra mě asi mine. Už před vydáním to vypadalo na genetickou střílečku bez nápadu. 

  • Tak na tyhle recenzi Pavel moc nezamakal... Je to typicka recenze za ucelem odskrtnuti v seznamu ukolu, bez jakykoliv pece a snahy. Jestlize autor zarazuje tu hru nekam na uroven titulu z roku 2010, tak me tahle recenze zase pripomela to spatny z recenzi z devadesatek... Autor si na nekolika mistech uplne podkopava nohy, az mi prijde, ze to snad ani nemohlo projit pres editora... Napriklad nechapu tu vytku smerem zmince autoru, ze to neni live service, tak proc je tam system lootu -pominu, ze si tady autor v podstate vymysli vlastni koncept hry, aniz by se zamyslel pro jaky publikum ta hra je, ale to, ze se ani slovem nezmini o pozitivech, ktery tohle tvrzeni vyvojaru sebou nese a sice, ze napriklad ve hre nejsou zadny mikrotransakce, jak je posledni dobou zvykem... a kdyby se autor aspon snazil zjistit z dalsich zdroju, kdyz uz ho to samotnycho nebavilo hrat, co vlastne ve hre je za obsah - jako treba takova drobnost, ze se po dohrani pribehu zpristupni rezim 14 expedic , tak by se treba pak hloupe nedivil proc se vlastne honit za lootem.

    "Přiznám se, že v určité fázi jsem se za vybavením sám přestal honit, snížil si úroveň obtížnosti světa na míru, která byla tak akorát vhodná pro komfortní průchod a dohrál Outriders čistě na autopilota. Hra totiž bohužel vyjma postupu kupředu, střílení a využívání (vydařených) schopností nenabízí vůbec nic, kvůli čemu by si ji člověk měl oblíbit nebo zamilovat či nedejbože zapamatovat." ... no, co vic k tomu dodat...

    Jediny, na cem se s autorem shodnu, je vlastne hodnoceni (kdyz pominu fakt, ze podle celkovyho vyzneni textu jsem tam cekal spis 4-5) - sam bych dal 6 (nebyt problemu se servery, tak asi i klidne 7), ale nedostatky vidim vetsinou jinde.


    • Pavel Makal

      Doslova tam píšu, že tam nejsou mikrotransakce ani lootboxy...

      A ano,  co dodávat k tomu, že i recenzenti mají nárok se u her nebavit a tím pádem je nehrát se zaujetím a láskou. Naším úkolem je nic vám nezamlčet a podělit se o pocity, jaké v nás hra zanechala.

      Jo a děkuju za ten skvělej vtípek na moje jméno, jsi první, který s ním přišel! Už dlouho jsem si neužil takovou řachandu, takže posílám líbíka.

      • Mas pravdu, zminku o loot boxu jsem prehlidnul, takze omluva! Ale to je stejne jen cast problemu. Definici recenze si asi kazdej predstavujeme jinak, ale tahle diskuze je tu porad dokola. Jen k tomu napisu, ze recenzovat ja nejakou sportovni hru, fotbal napriklad, tak napisu, ze je to kravina, protoze se tam ti sulini jen honi z bodu A do bodu B a zpet.  ALe asi by to nebylo fer k fanouskum zanru, protoze takova recenze by jim moc nerekla k tematu sportovnich her, stejne jako tahle recenze moc nepovi o prvcich dulezitejch pro looter shooter zanr, napriklad end game, tvorba buildu atd. Stejne jako jsi mavnutim ruky hodil celej pribeh a vykresleni sveta do odpadu. Byt mam pocit, ze jsi tomu dal sanci max v prologu a dal jsi jel s prstem na mezerniku pro skipnuti..

        Promin kdybych vedel, jak te to bude trigerovat, tak tohle ustaleny slovni spojeni vynecham, ale pouzil jsem to jen takovy drobny popichnuti, neber si to osobne!

        • Maxianimal

          Tahle recenze je fakt odfláknutá, spousta věcí tam není. Na tohle u Pavla nejsem zvyklý. Spousta chyb a nepravd.

          • Derp_1337

            Tak některé věci bych za "nepravdu" zrovna neoznačoval. Spíš odlišný názor na věc.

            Třeba takový Bulletstorm, spoustu lidí to náramně bavilo a vzpomínali na to... ale na druhou stranu se taky našla hromada lidí, které to vůbec nebavilo. To je prostě smůla, že se názory konkrétních hráčů zrovna neschodují s recenzentem.


            Ale třeba nepochopení, jak přesně funguje systém vylepšování výbavy, je trochu problém. Ale nevím, jestli je to problém autora článku a nebo spíš hry, že to není pořádně vysvětleno a člověk musí tápat sám.

            • Nejde o to, ze by Pavel nepochopil system vylepsovani vybavy, ale ze v recenzi pokladal otazku, proc tam ten system vubec je, coz asi napsal v domeni, ze hra konci s koncem kampane.

  • GodofBar

    Bulletstorm byla prd*l a slušná řežba 😝 neočekával jsem od toho, že to bude nějaká mega pecka a bavilo, stejně to mám u outriders, zatím baví..ale asi nejsem nějak moc náročný🤓 třeba destiny jsem poměrně rychle opustil tak uvidíme..

  • Maxianimal

    Bulletstorm šedý průměr? Pavle Pavle... co se to s tebou děje, nějak jsi nám zahořkl. A opět - na PC v Gamepassu není! Jinak ta hra je pro mě mírný nadprůměr. Nic extra, ale v coopu zábava. Nebyly vůbec zmíněné Expeditions po dohrání, takže ta honba za lepším lootem malý smysl má. A mluvit o gunplayi v Destiny jako o povedeném - inu, tam se neshodneme.

  • Houdini

    Mal som za to, že Bulletstorm bola celkom slušná hra 😬

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit