Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

    A nejvíc je že je skoro rok globální problém s Covid-19 a Epic je ve ztrátách v tý nejlepší době pro ně kdy je spousta lidí doma. To je úplně golden 😂.

  • nj cinsky trosjky kun kope

  • Marines

    No jo, je to také podnikání soudit se, nehraje roly zda vyhraje, či prohraje důležité je PR a nový světový socialistický řád. Škoda, že to odnesou hráči a jejich peněženky, kteří se v tom vlastně jen motají, jako komparz....

  • Důkladná a letitá práce s fasováním her zdarma se vyplatila

    (•_•)

    ( •_•)>⌐■-■

    (⌐■_■)

    • To jsme panečku objevili Ameriku. Škoda, že tak dnes funguje většina firem. 

    • Hmm, to bych neřekl. To, že jsou v mínusu neznamená, že je to špatně. Dost předpokládám, že s tím počítají...

      • Otazka tudiz zni: Co nam nepriznavaji.

        • Mno nevim, co myslíš? Já si prostě myslim, že se snaží Steamu konkurovat a jdou na to zas trochu jinou cestu.

          Když vidím, že hráči vlastně ani moc netáhne GOG, který bych z logiky věci považoval za nejlepší z pohledu hráče, tak prostě se musí nasadit těžší kalibr a bez rukaviček. I kdyby Epic měl všechny funkce Steamu a ještě 300 navíc, tak tam prostě lidi nepůjdou, protože už jsou na Steamu prostě závisláci. Steam je tak samozřejmě navržen schválně. Sám mám Steam rád, ale to, jak jsou na něm všechny mé hry závislé se mi přestalo docela líbit. Co jde, koupim radši na GOG.

          • GoG by teoreticky byl nejlepší, ale má mizernou podporu, kde vám většinou nikdo neodpoví a pokud jo, tak stejně moc nepomůžou. Už několikrát jsem musel stahovat celou hru znovu, protože chyběl inkrementální patch, kdy přeskočili jednu verzi. Pak taky tolerují šméčka ze strany vydavatelů. Množí se hry, které přestávají být na GoGu updatovány a nevychází tam další obsah (DLC) a oni s tím nic nedělají. Pak hodně her má integrovaný wokrshop, který je ale s GoG verzí porblematický, protože ne vše se dává na portály třetích typu moddb nebo nexus. Sice existuje neoficiální portál, přes který se lze občas k něčemu dostat, tak to není 100% funkční a rozhodně ne pre všechny hry. Na staré hry, kde tohle nehrozí je to fajn, ale nové hry s podporou modů jsou dost riskantní investice. Mám tam factorio, ale jen díky tomu, že to má vlasntní portál na mody, ale i když bych chtěl radši kupovat hry na GoGu, tak stejně 80% je Steam. U EGS jsem už od začátku skeptický, že to s touhle dumpingovou politikou dlouho přežije, takže tam radši nekupuju nic. Až to jednoho hezkého dne zabalí, tak alespoň o nic nepřijdu, kromě pár her zdarma.

            • On Steam ještě vcelku nedávno taky neměl zrovna dobrou podporu. Tedy všichni to říkají. Za celou dobu s GOG a celou dobu se Steamem (což je asi 16 let) jsem neměl ani s jedním problém a podpora vždy pomohla. Ale z okolí zas vím, že to nebylo nějaké pravidlo.


              Co se ostatního týče, tak možná za to můžou i samotní hráči? Ono, kdyby si většina hráčů koupila DRM free verzi na GOG, je menší pravděpodobnost, že by si pak dovolil na gog nedat nějaký patch nebo DLC... 

              • Reakce na příspěvek:

                Jasně, že tam jsou menší prodeje, ale viděl jsem snad jen jeden případ, kdy vývojář napsal, ok na GoGu s tím je moc práce a nevyplatí se mi to, končím tu. Udělal plošný refund a přestal hru prodávat na GoGu. To mi přijde fér. Ale 99% ostatních nechá hru v prodeji, ale v tichosti přestane updatovat hru a vydávat dodatečný obsah a pokud chceš další DLC nebo updaty, musíš znovu koupit jinde a to rozhodně v pořádku není a měli by s tím něco dělat, protože pak si lidi 2x rozmyslí, jestli u nich koupí novou hru, i když je DRM free, což ale u většiny nových her není úplně pravda.  Ještě je docela zajímavý, že si to dělají Poláci sami navzájem. GoG je součástí CD Projektu a co jsem zaznamenal, tak ty hry přestává updatovat nejčastěji Movie Games S.A. a PlayWay S.A. což jsou taky Poláci.

      • Derp_1337

        Přesně tak. Podobně na "dluh" jede Netflix. Tak dlouho dokud investoři věří, že se to jednou překlopí v zisk, tak je to v pořádku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit