Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Popravdě já bych si dvojku nezahrál .Další postapo zombíkárna pro změnu s motorkářem .....už to dost odradí .A žebrání přes vzkazy fanouškům , to rozhodně netoleruji.

  • Lukass

    Days Gone sem dohral s chuti a rad,  pribeh me bavil,  postavy byli super,  svet peknej. 

    Celkove za me 8/10, a fakt prijemna hra. 

    Spider Man,  Horizon,  ani jednu sem nedohral,  Days Gone je o hodne lepsi nez obe jmenovany hry. 

    Moc tu aferu kolem dvojky nechapu,  za me jasna zalezitost. 

    Ale tak zato muzou herni novinari,  kteri z nejakyho duvodu hru strhali jeste pred vydanim. 

    • victor

      Vystihl jsi přesně stav exkluzivit na PlayStation. ...Days Gone + Last od US - zápletka a herní styl skoro stejný ; Horizon -nudné akční RPG ;Spiderman a Morales - tak to je gól co přestal fungovat -recyklát jen s černým hrdinou.

      Za mne ani jedna z her které bych si  s chutí zahrál .Nebýt Duchů Tsušimy tak Sony nepoznávám ....vlastně kdo ví kam s globalizací a rozpuštěním Japan Studia ještě zajde . Her co se podbízí bezduché akci západu je na trhu moc a jedna jako druhá 

      • Derp_1337

        Náhodou Last of Us bylo vynikající, Horizon:ZD bylo takové lehce nadprůměrné a snad nemusím opakovat, že Ghost of Tsushima bylo taky vynikající.

        Ale s tím Spidermanem souhlasím, prostě obyčejný recyklát, který tu byl mnohokrát. Řekl bych, že to je hra pro lidi, které baví neustále hrát to samé dokola (např. hráči Assassin's Creed).

        Bohužel patřím k té většině hráčů, které Days Gone moc nenadchla. Takže opravdu nebudu plakat, že nevydají 2. díl.


        A ty stížnosti na nedostatek her v Japonském duchu jsou dost trapné. Pokud chceš, tak si vždycky můžeš zahrát hry ze série Yakuza (Ryu ga Gotoku) a nebo třeba Persona 5.

        • Zbysek01

          Zdravím, Spiderman mě hodně bavil původní víc MM o něco míň. 

          Když je to takový reciklát, tak mi prosím doporuč něco podobného.

          Díky

          • Derp_1337

            Jo, samozřejmě jsem myslel Spiderman MM.

            Hry podobného typu jsou třeba:

            série Batman (Arkham Knight, Arkham Asylum, atd.) ,

            série InFamous (Second Son, atd.),

            Prototype 2,

            a předchozí díly Spidermana. Bylo jich opravdu hodně.

            • Zbysek01

              Já ze zmíněných her hrál právě jen dva Batmany, tam ta podobnost je, ale žádnou jinou, tak mi Spiderman nepřišel jako reciklát. :)

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Jasně. To vysvětluje hodně. Někomu, kdo nehrál konkrétní předchozí hry, to může přijít zajímavé.

                Někomu jinému, kdo hrál všechny předchozí hry, to přijde jako nudný recyklát.

          • Lukass

            Jakekoliv Batman,  Mad Max. 

            • twicer

              Mad Max má se Spidermanem společného tak leda pohled ze třetí osoby..

  • Days Gone jsem si dokonce předobjednal. Během hry jsem si sice několikrát říkal, že to je mega natahovaný, ale nakonec se mi to hodně líbilo a rád bych si zahrál dvojku, která k tomu přímo vybízí po ukončení prvního dílu. Recenze jsou věc první, ale hodně hráčů přece hry předobjednává a třeba ani tak úplně nevěděli, co od toho čekat. Já měl jasno hned po prvním zveřejnění gameplay videa. 

  • Asi je to věc vkusu. Mě DG nadchl hodně. Z hlediska zážitku řadím na úroveň god of war a hzd. Ale asi tam fakt bylo něco, co mě hodně bavilo. A nemam uchylku na zombiky :-). 

  • RodneYCZ

    Je pravda, ze ja se taky stal obětí negativní konotace. Po vydání jsem viděl nic moc recenze a už jsem byl nějak presycenej zombie hrama,  tak jsem to úplně odignoroval. Minuly rok na Halloween to bylo v akci, tak jsem to koupil... a ta hra mě strašně mile překvapila.

  • Thanquol

    Ale bude.

  • Jarisko84

    Ne :D 

  • Carnage666

    Tam je prostě problém jak to komu i sedne. Za mě výborná hra která mě fest bavila a třeba takový všemi adorovaný Horizon byl pro mě celkem nuda a do teď nerozumim tomu hypu.

    Pořád na netu vidim příspěvky typu "wtf proč se to novinářům nelíbilo vždyť to bylo fakt dobrý".  Zase na druhou stranu jako milovník singleplayer her se mi moc nelíbí ty informace o kooperaci a sdíleném světě který připravovali do dvojky. Příběh byl u jedničky fajn a mě osobně překvapil až moc optimistickým koncem na to v jakym světě se hra odehrává. Největší problém který hra měla byl technický stav v den vydání... každá PS exkluzivita mi jela prostě bez trhání a sice třeba v 30 fps ale nepadalo to. Tady to byl opravdu hodně velký problém který neopravil day one patch a ani další třeba dva potom.

  • J.V.Stalin

    Adame, nejen ty a celá redakce, ale herní novináři obecně na tom nesou nemalou vinu. On je problém v tom, že neumíte používat hodnotící stupnici a často předstíráte jako kdyby hodnocení existovalo pouze v rozmezí 5-10.

    Stačí se zeptat na názory hráčů, kteří už prostě 7/10 (stejně jako vy) považují spíše za průměr a dost z nich se takovým hrám vyhýbá, protože už to je to "žlutý Metascore". A tohle jim prostě naočkovali recenzenti a já se jim vůbec nedivím.

    Je mi jasné, že cenzura games opět zasáhne a já si tu zase týden nic nenapíšu, ale stojím si za tím.

    • palcov

      7/10 je takový "meh". Za mě poslední dobou například Wasteland 3. Místy nadšení, ale člověk to potom často už ani nedohraje. 

      • Wasteland 3 byla nejlepší hra co jsem za poslední dobu hrál o maličko méně zábavné jako DOS2 ale třeba zase zábavnější než CP77 nebo AC. Těch 9/10 co Wasteland 3 dostal od Pavla v recenzi podle mě na tu hru úplně sedlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit