Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Goro

    Až na to že multiplayer byla clownfiesta kdo oneshotne druheho hrdinu drive..


    I kdyz byla 4 také super na 3 ani 5 nema ani nahodou. Zajimave napady ale hlavne multiplayer byl fail.


    Homam 3.5 wog - nejlepsi

  • Inquisitor

    ????!

  • exoslav

    Za mě byl nej pátý díl. V podstatě to byla trojka, akorát v krásné 3D stylizované grafice. Hlavně města byly opravdu vymazlené :) Po pětce nejlepší třetí díl, u kterého jsme v dětství strávili na hotseatu spousty hodin.

  • spoock

    HOMAM 4, v době vydání jsem si klepal na čelo, dneska se tady oslavuje? Divná doba.

  • Já se tedy spíš kloním k 5. U 4 mi vadilo, že si musím vybrat na každém tieru ze 2 jednotek a i když mám víc měst a budov, tak se mi tam nikdy nevleze vše, ale myslím, že na 1 jednotku pak není místo. Hrdinové v boji sice fajn, ale kouzelníci jsou OP a boj pak je o tom, co nejrychlej sesrřelit hrdinu mága. 5 mi přijde herně jako vyladěnější 3, ale tam zase zarytým strategům nesedlo 3D, protože to vyšlo v době, kdy ještě přetrvával pocit, že strategie má být jen 2D, navíc ani ta 3D grafika nebyl žádný zázrak. CoH, které vyšlo ve stejný rok už bylo vizuálně jinde.

    • Werewius

      5 je můj nejoblíbenější díl. Grafika byla sice slabší, ale podle mého to vyvážila celková  vizuální stylizace.

      • Za mě je to spíš UI, které je daleko přehlednější a člověk dostává víc informací. 3 mi tak přehledná nikdy nepřišla, navíc v základu byla i vypnutá mřížka v boji a samotná perspektiva boje mi přišla strašně nepřehledná. Mohli to udělat jako Fantasy General, tam je taky hex mřížka a bylo to přehledné.

  • JohnnyBaneCZ

    Mám to stejně. Ale důvod proč ji mám nejraději je spíš ten že byla pro mě první kterou jsem hral. 

  • Tak predem Vam obema dekuji za peknou vzpominku.  Ja hral HEROES s kamarady v detstvi "hotseat" a byl to prvni zazitek tohoto druhu u PC.  V HEROES 2 jsem stravil stovky hodin snad.  A trojka byla nejkrasnejsi.  Pamatuju si tu skoro fotorealistyckou grafiku :) ve meste u elfu.  Ctverka byla tenkrat obrovske zklamani, byla jina, ale jsem rad, ze jste se ji venovali.  I pres to 3D mne celkem chytla petka.  Dal uz jsem nezkousel.  Pred par lety jsem si na iPad koupil HOMAM3 HD a mam to tam do ted.  Jel jsem tenkrat do Francie busem... dlouha cesta a typek pres ulicku zaregistroval, ze to hraju, znal a zahrali jsme si jednu mapu. :) 

     Pekna serie s nejlepsim tretim dilem, ale jsem rad, ze jste mi "ukazali" i tu ctverku, ktera ma, evidentne, take sve fanousky (dva :) ).

  • danny_the_hound

    Zhodou okolností som pred pár týždňami rozohral Heroes Chronicles, ktoré som predtým ešte nikdy nehral a rozhodol som sa aj konečne dohrať Heroes IV (zostávali mi ešte kampane za Death a Chaos).

    Štvorka má veľa vecí, ktoré mi prídu lepšie ako v trojke -- karavány, samostatné armády, fog of war, okamžitá odveta pri boji, kampane a ich príbeh... Na druhej strane je vidieť, že hra je dosť nedopečená a ďalšia kopa vecí chýba.

    Osobne ale  čo sa týka mechaník, za najviac vyšperkovaný diel považujem päťku (s oboma datadiskami). Tá sa síce dosť podobá trojke, ale skilly, hrdinovia, národy aj potvory sú rozmanitejšie.

    Trojka má zasa obrovskú výhodu v komunite. Je na ňu hromada módov a osobne sa po dohratí zmienených Chronicles už chystám na Horn of the Abyss.

  • Maxianimal

    Hele, trojka je jasná. 4ku jsem hrál taky dost, ale víc času jsem nějakým podivným způsobem strávil u pětky. Tam jsem dohrál všechny kampaně a nějak mi to "sedlo".  Šestka byl totální průsšvih, sedmička to trošku opravila, ale jen trošku.

  • 0011

    4. díl nemám rád. Bez ohledu na to že je to slušná hra tak NWC zlomila vaz a M&M IX už byla rána z milosti. Nedávno jsem opět dohrál svůj neoblíbenější dungeon - M&M VIII, který už ve své době měl zastaralou grafiku, ale hratelnost má legendární. To že už nic jako M&M 6-8 nevznikne HOMAM 4 nikdy neodpustím, zato trojku v kompletní edici s HD launcherem mám nainstalovanou pořád na pc i notebooku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit