Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohl bych poprosit o doporučení jestli podpořit či nepodpořit Kickstart? Co přesně bude jiné s retailem? 

    Jinak fanoušek Zaklínače jsem skoro na všech frontách, takže pořídit hru pro mne bude lákavé i po kickstarteru. 

    Ta opakovatelnost příběhů mne trošku štve. Tohle měl dvojkový Arkham Horror vyřešené velice pěkně. 

    • patrik-hajda

      Nemělo by to být moc jiné, viz citace oficiálního vyjádření českého vydavatele Blackfire:

      "Kampaň na Zaklínače byla odstartována. Opět připomínáme, že po Kickstarteru bude normálně v prodeji běžná verze, deluxe verze i všechna rozšíření (samozřejmě ne KS exkluzivní obsah). Byť rozšíření bude vydavatel pravděpodobně uvolňovat v několikaměsíčních rozestupech."

  • Dobrý den, děkuji za recenzi. Koukal jsem na několik videí ke hře a vadily mi asi stejné věci, které jste vytýkali vy. Proto mě potěšila poznámka nakonec, že přes tyto výtky vás hra nepřestala bavit ani po týdnu.

    Tak uvidíme, ak se kampaň bude dál vyvíjet. Zatím to vypadá slibně.

    • patrik-hajda

      U této hry je opravdu klíčový ten počet hráčů. Pokud se to ještě neupraví, tak už to nikdy nechci hrát ve víc než třech lidech (bude to chtít hodně přemlouvání od ostatních 😀). Ale jinak mě to fakt sále nepouští. Tento týden už mám naplánované další partičky 😉

  • PetrDudek

    Dobrý den, jaká je hra sólo? 

    • patrik-hajda

      Zdravím,

      sólo jsem bohužel neměl možnost vyzkoušet jednak kvůli chybějícím komponentám a jednak kvůli nedodělaným pravidlům. Ale od běžného průběhu hry se to z hlediska mechanismů nebude moc lišit. 

      Je tam cílem zabít tři monstra a vylepšit si jeden náhodně zvolený atribut na max. Hraje se proti času, tedy počet kol do výhry určí, jak dobře jste to zvládli. Normálně si čtete příběhové karty (zakryjete si jejich spodní část s možnostmi), typ útoku monstra určíte hodem kostkou... Nezní to kdovíjak zábavně, ale mohlo by to fungovat relativně podobně. Jen tam bude chybět rivalita hráčů.

  • Zbysek01

    Díky za recenzi. Je možné hrát hru v kooperaci? Hráči vs. svět?

    • patrik-hajda

      Zdravím,

      možné to bude, ale ne v základní krabici. Tvůrci mají v plánu vydat rozšíření Wild Hunt, které umožní hraní v kooperaci. Více zde:

      https://www.youtube.com/watch?v=PONgReE5IiE

      • mousekrup

        Upřesňovalo se někde jak bude fungovat to coop rozšíření? Budou se figurky Honu nějak pohybovat po mapě nebo budou pořád statické?

        • patrik-hajda

          Doporučuji projít si updaty na Kickstarteru, kde postupně odhalují nové informace o obsahu kooperace. Koukám, že jsem se překoukl a toto rozšíření bude pro podporovatele rovnou součástí odměny, netřeba ho kupovat zvlášť :).

          https://www.kickstarter.com/projects/goonboard/the-witcher/posts

  • KrPa

    hru jsem na KS podporil ale nejak se nemuzu zbavit dojmu, ze je podobna deskovce vydane pri druhem zaklinaci, takova verze 1.5

    • patrik-hajda

      Jistá podoba tam na první pohled určitě je v základních konceptech, jako je pobíhání po plánu, plnění questů a bojování s monstry. Ale jinak jsou to velmi odlišné hry. První deskovka byla po herní stránce opravdu nezajímavá a doma ji mám vesměs jenom proto, že to je jediná deskovka se Zaklínačem. Dostal jsem ji na stůl možná tak třikrát... Zato The Witcher: Old World je mechanicky, příběhově, ale i vizuálně mnohem lépe zvládnutá hra, která mě nepřestává bavit.

    • Veskoslav

      To určitě ne. Ta deskovka, co máš na mysli je snad The Witcher Adventure Game a ta je strašná. A už při pohledu na herní mechaniky atd. je urážkou téhle hry ji nazývat nějakou 1.5

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit