Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rok a tecka

  • Jack1947

    Ne na úkor konzolistů jistě alep otěšila zpráva že bude Uncharted4... rád si to zahraju na pc proč ne.

    • Jack1947

      Aspon že to nechtějí tlačit nutně do MUltiplayeru dokonce bych upustil od her jako služeb otravuje to a přínos to pro singleplayer hry moc nemá spíše naopak, ještě bych to udělal odděleně MP/SP. SP opravdu nepotřebuje online only. Mp hry nikdy nebudou mít pořádný příběh páč je to drahé a náročné SP vždy povede i když ho dohraje jen čtvrtina hráčů🙂

  • Souhlasím s Bětkou, že vyjádření Sony ohledně her na Playstation je dobrá zpráva pro trpělivé hráče, kteří mají PC. Já bych si dovolil navíc přidat úvahu či spekulaci, že ty intervaly na časovou exkluzivitu pro PS se budou spíše zkracovat. Je také možné, že po akvizici Bethesdy ze strany Microsoftu budou exkluzivity předmětem výměnných obchodů mezi oběma giganty a nebude nutné čekat tak dlouho jako v případě Days Gone nebo Horizon Zero Dawn tj. několik let. 

    Troufnul bych si odhadnout že exkluzivita se ustálí někde kolem 9 - 12 měsíců. 

    • Jack1947

      To asi 9-12 měsíců ale třeba 2roky taky je potřeba myslet že ne všechno propadne sítem 🙂

    • 9-12 měsíců je za mě ideální stav :) Mám PS4 Pro jen na exkluzivky (které mám nakoupené, ale stejně jsem na ně ještě nesáhl...). Nyní to už snad jako primárně PC hráč nebudu muset řešit :)

      • Phillios191

        Pokud se fakt od téhle chvíle bude portovat vše na PC, tak jsem happy. Ale i pokud ne, tak na zbytek počkám, až bude emulátor a taky budu happy. Trvalé exkluzivity jsou zlo a Nintendo by se mělo ponaučit.

        • Jack1947

          SPousta těch her přišla z konzolí, tím myslím starší hry a staré konzole z osmdesátek... jenže dneska je jiná doba dělá se to vše jako slabší pc 😀 takže se jich možná některých dočkáme více. Jen záleží na to kteráých spíše ty studia přímo vlastněné Sony budou mít větší možnosti... + že tam ani nebude DENUVO šit. Trovhu jako CDpROJEKT jen s více pěnezi 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit