Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grifus

    Max Payne je legendarní věc. První akční hra která mě pohltila atmosférou, prostředím, dějem, zvuky i hudbou. U ní si prostě všechno sedlo jak mělo. Každý detail jako funkční TV, drobnosti na scéně, okultismus... I dneska je to kvalitka a s hratelností mám vlastně jediný problém - ty nascriptovaný nepřátele čekající za rohem / dveřma.

    Druhý díl také super, prostředí a nápady dotáhnutý na maximum a k tomu Mona.

    Třetí díl byl omyl, který pro mě s Maxem neměl už dvakrát společnýho. Jmenovat se to jinak, neřekl bych nic, ale takto mě to fakt nesedělo. 

    Čtyřka asi nebude a když, pochybuju že se vrátí k původnímu stylu.

    • Trojka byla zatím jediná hra, kterou jsem vypnul, protože mi její hraní bylo vyloženě fyzicky nepříjmené. Kdo tam přišel s tím, že bude hrozně super, když to bude pořád různě problikávat, rozmazávat se apod tomu fakt moc nepřidal. Protože ač to asi byla i fajn hra, tak koukat na to delší dobu v kuse fakt nešlo.

    • palcov

      Jednička o něco hutnější atmosféra, dvojka zase technicky vyspělejší.

  • Není to tak dávno, co jsem jel trilogii znova. A troufnu si říct, že jedničku, dvojku nic nenahradí (ne že by to něco nahradit muselo, to něco by byla pouhá kopie). Noir s bullet time je prostě... Max.

    O to větší zklamání z trojky. Dobrý, dokud to čék hrál, ale návrat nehrozí, zatímco nostalgický maraton 1,2 se bude opakovat do smrti.

    Taky by se mohli v remedy utrhnout a dodělat achievmenty.

    • uher

      A k čemu ti tam ty achievementy budou? Na hru samotnou mají nulový vliv.

    • OPenetrator

      No vidíš, já ačkoliv mám jedničku a hlavně dvojku opravdu rád, tak je to právě trojka ke které se neustále vracím. Za mě doposud nejlépe udělaná čistokrevná akce z pohledu třetí osoby - perfektní gunplay, super prostředí a atmosféra. Hodně se mi líbily i cutscény, i když chápu, že hodně hráčům to mohlo přijít jako otravné vytržení z akce. Škoda, že je čtyřka v nedohlednu.

      • Podtrhuji. Pred 2 tydny jsem zrovna znovu dohral 1+2, ktere jsem nescetnekrat dohral v dobe vydani. Ale nejvice casu mam stejne ztraveno ve 3, kdykoliv neni co hrat, okamzite zapinam maxe3. Nejzabavnejsi akce z pohledu treti osoby se super dabingem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit