Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    A baterka zustava ste druhe revize? Nebo OLED papa min baterie?

    • radim.zaty

      U vyšších rozlišení papá OLED více. Tady to bude +- na stejno.

  • Jako displej do handheldu super, ale Nintendu timhle trochu ujíždí vlak. Vysoké prodeje má mimo jiné i proto, že spoustu lidí zlákal switch na hraní velkých her od třetích stran (AC, Diablo, Bioshock, Doom, Skyrim, Zaklínač..) na cestách v handheldu. S tímhle hardwarem už žádné porty z generace ps4/xbox one bohužel neuvidíme. 

    Chápu však, že politika Nintenda je odlišná a jedou si jako vždycky to svoje. Spíš by na trh handheldů konečně mohl vstoupit další hráč.

    • redicius

      Naprosto necestuju, zato mi u switche totálně vyhovuje, že je kdykoli zapnutej, sednu kamkoli a hned hraju.. allways on systém je něco, co mi suprově vyhovuje a co se her týče, má vlastní + indie věci a uživí se hodně dobře i bez portů - pokud switch máš, tak mi jistě dáš za pravdu, pokud ne, tak nevíš, o čem mluvíš a jen ti přeju, abys hraní na switchi okusil :)

      Mám herní PC, XBX, PS5 (konečně) a na switchi si přesto rád něco zahraju, ikdyž je to k dispozici i na ostatních systémech..

      Třeba Immortals Fenix má cross save, takže jsem půlku hrál na PC a půlku v posteli na switchi.. protože - proč ne? :)

      • Switch mám a stojím si za tím co píšu. Always on systém je uřčitě super věc a cross save taky, akorát kupovat jednu hru za plnou cenu 2x už tak super není. Souhlasím, že na indie hry je switch naprosto skvělý což ale jen nahrává tomu, že switch dobrá sekundární konzole. Pro to aby pro mne byla primární i když mám zrovna volný den doma by musela mít větší výběr velkých titulů z nabídky ps/xbox. 

        Je to každopádně můj názor a u lidí co switch mají bude spíše minoritní. 

    • TheRKD

      Chystá se Steam handheld. Ale doteď se Steamu na poli HW nedařilo. Ovladač, Stam Link, Console ... 

  • jack

    Dle mého si počkáme. Nintendo potřebuje chrlit co největší počet kusů. Silnější HW by znamenal nedostatkovější komponenty. To si nyní nemohou dovolit.

  • Pár her na switch mě dost láká ale ta konzole samotná mě vždy hrozně odrazovala. 

  • J.V.Stalin

    To je strašný... vlastně i úplně zbytečný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit