Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Humankind droply jí radši po tomhle fiasku, no tleskám :D zrovna u REVillage si tohle za rámeček ROZHODNĚ nedajÍ!😛😎

    To bylo keců všichni vědi už od dob Assasins creed ORIGINS že DENUVO vytěžuje CPU ale tehdy se to nějak přešlo.

  • Já si třeba nic s Denuvem nekupuju. A ani mě to nemrzí, radši podpořím jinde.

  • Norjed

    Je to smutny a voda na mlyn vsem co pirati. Pokud nejsou schopni dodat produkt tak, aby ta ochrana nemela zadny a nebo minimalni vliv na vykon, tak je to proste spatne. At si rika kazdy co chce, tohle je fakt extremni rozdil a nerikal bych tomu chyba, spis demence.

  • zekinth

    Ale to je přece stará známá věc, že si pirát na své práci dává záležet víc😂

  • x_ander

    Je to dost trapné a jen to potvrzuje nesmyslnost těchto ochran. Sám si pamatuju, jak jsem před lety ani za boha nemohl rozbehat Maxe Payna 3. Pitomá rockstarovska aplikace prostě měla nějaký nesmyslný problém s ověřením, odmítala se řádně připojit a hra nešla spustit. Po několika hodinách marnych pokusu a dotazů na ofiko podporu jsem stáhl a aplikoval crack . A v tu chvíli hra začala běžet jak hodinky. Jen jsem si mohl ukroutit hlavu tím, jak společnosti dokážou poctivého zákazníka b*zerovat a donutili mě na originální hru hodit crack.

    • já měl problém s prvním assassinem, tenkrát to byla jedna z prvních her, kterou jsem měl a taky jsem strávil hodně času s technickou podporou, protože se to díky ochraně odmítalo spustit. Nakonec pomohlo udělat ve windows nový úplně čistý profil a spouštět to z něj. Další byl Blitzkreig 2, který jsem měl z CZ distribuce a dostal jsem se k misi, kde jsem měl bránit těžké tanky, které byly poškozené a bez munice. Cíl byl aby byly tanky opravené a vyzbrojené, jenže tam byl bug, kdy munice z tanků okamžitě zmizela a nešlo to dohrát. Zkoušel jsem všechny možné patche, ale žádný nebyl kompatibilní s CZ verzí a český patch distributor neudělal.

      • Jack1947

        Nemluvě o Starforce hrách, to bylo utrpení než vůbec začít hrát restart 🤮😐

  • Moj nazor je taky ze no a co :) Ak doteraz vecsina zakaznikov nemala problem s tym ako sa Village na ich pc hybe, tak po prevaleni priciny poklesu vykonu by zrovnatak mali drzat huby. Podlamna jedini ktory by mali mat pravo nadavat su len ti, co nadavali na optimalizaciu doteraz. Pretoze toto je dokaz ze ludstvo su len primitivne prasce :) Jednoducha, tupa ludska zavist. Buuu jemu to ide lepsie ako mne; to je nemyslitelne. KKs tak ti treba nemas to podporovat.  Dali za to peniaze a boli informovani ze platia protipiratsku ochranu ktora im moze zrat vykon. Ked sa clovek zamysli, teda aspon mne vyde ze presne tento dlhodoby pristup zakaznikov dostal situaciu s protipiratskou ochranou tam kde je dnes. Takze ano... ja by som dal kudos len ludom co to kolitomu nekupili alebo kupili a nadavali ze to seka este pred cracknutim. 

    • ALHAZRED

      Žiadna korporacia si neprizna že ich hra sa nepredava kôli naročnej ochrane, aj keby čo bolo...na druhej strane, no nekup to ked to chceš, ale prave taketo porovnavania maju zmysel, lebo kym sa to riadne nezmeria a nepotvrdi, tak su to všetko len dohady...aha Capcom zrazu robi opravu že ZRAZU...je do dlhy boj a zakopova vojna...

    • sugyn

      Budes se divit ale velke procento lidi nema poneti co je Denuvo a ani nevi ze hry maji nejaky protipiratsky ochrany a ani je nezajima jak to funguje. Spousta z nich hraje na hotovych PC koupenych nekde v bestbuy/wallmartu/alza/czc. Ti lide jen vedi ze im ta hra jde blbe, jdou to googlit a zjistuji ze jejich poctive koupena verze funguje hur nez ta zpiratena.  Potom jsou spravedlive nastvany.


      Problem neni ani tolik v piratsvi ani v kvalite her ale v hamiznosti korporaci. Kdyby tu hru koupil kazdy clovek na planete tak by im to stejne bylo malo a priste by premysleli jak udelat aby kazdy ji koupil 2x.

      • Presne, mainstream je mainstream. Pametam si ked som sa stazoval na mizerne FPS v Bloodborne. Odpovedou mi boli nechapave komenty od ludi, ktori mi zacali tvrdit, ze vidim nieco co neexistuje a hra bezi perfektne. Zial, kazdy kto zazil aspon 60FPS hru (nehovoriac 120/300FPS), ten rozdiel zbada.

        Ono komunita bezneho hraca dokaze prehliadnut mnohe.

        • Jack1947

          No konzolisti určitě 🙂

      • Nebudem sa divit, dokonca ti davam za pravdu :) Je to cele o chamtivosti korporaci, to je business samozrejme... a sprostoti ludi ze to kupuju. Ked nevedia, maju si zistit google existuje a ked zistia nabuduce kupit nemusia. Ale business je business a ked blby ludia kupuju firmy by boli blbe keby ich nedojili. Takze sme zas spatky u ludi :) 

        • Derp_1337

          Za poslední dekádu online distribuce prošla ohromným vývojem a teď je zcela běžné, že člověk dokáže nakoupit novou hru na eshopu během pár vteřin. Spousta lidí považuje hry za jednoduché věci a prostě je ani nenapadne, že by se měli číst nějaké recenze či HW požadavky.

          Spousta lidí nemá ani dostatek času k tomu, aby před každým nákupem věnovali několik desítek minut času k pročtení recenzí a HW požadavků. (např. rodiče, co nakupují hru pro své děti).

          • Takze len potvrdzujes to co som napisal... ok :) 

            • Derp_1337

              Jo, však s tebou víceméně souhlasím. Vždycky je to hlavně o lidech a jejich zodpovědnosti.


              To stejné by se dalo říct o volbách. Lidi pořád volí tu stejnou chamraď a pak remcají, že vláda stojí za houby. Je to jenom jejich vlastní vina, že nezvolí někoho zodpovědného a místo volí lidi, co umí především jenom lhát.


              Jenže tato problematika naráží na to, že většina lidí není zrovna moc chytrých a nemá dostatečně vysoké vzdělání, aby si to uvědomila. Proto se taky neustále točíme v kolečku, protože ta "hloupější" část populace je přilíš velká a tudíž ve volbách dokáží vytvořit většinu a na herním trhu tvoří "mainstream".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit