Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém je že ženský fotbal není zdaleka tak komerčně atraktivní jako mužský. Většina fotbalistek má fotbal jako hobby a ne jako zaměstnání, protože se fotbalem neuživí. Tím pádem tam není kvalita a to znamená méně diváků a fanoušků a tím pádem méně peněz.

    Vemte si jak vypadal mužský fotbal třeba ve 30. letech
    V porovnání s dneškem úplná holomajzna, v podstatě horší než ženský dneska.  Nicméně tenkrát se fotbal musel prosadit v konkurenci jiných sportů. Ženský fotbal se musí prosadit v konkurenci mužského fotbalu a to je skoro nemožný úkol.

    Je to začarovaný kruh a nevím jestli tomu může FM tímto pomoct. 

      • MalyZeli

        Neni to popularni, protoze je to nuda. Ja nejsem vubec fanousek fotbalu, ani basketbalu, ale kdyz kamaradi kteri fanousci jsou, nachvilu pustili nake utkani v zenskem fotbale,  padaly hlavy a radsi se to preplo aby si nahodou nevylili pivo jak budou usinat, a co sem slysel, a videl v par ukazkach, tak narp ten basket na tom neni o moc lip.  Vetsina lidi bude tohle rozsireni naprosto ignorovat.

        • ales.smutny

          United States - New Zealand 6:1

          Netherlands -  Brazil 3:3

          Great Britain - Japan 1:0

          Sweden - Australia 4:2

          Jj, olympiáda potvrzuje, jaká je to nuda. Plus všichni vůbec nemluví o Barbaře Banda jako obrovském talentu... :) A když od toho odhlédneme, tak se pořád bavíme o Football Manageru, kde jde o management a ne pasivní konzumaci vizuálu. 

          • MalyZeli

            Kdo jsou tihle "všichni"? Ale to je jedno, neříkám že tam nejsou žádné dobré hráčky,  ale že je to hodně nepopulární, a nevím kolik lidí si bude chtít poskládat takový tým, a souhlasím že i normální fotbal je nuda jako prase, o to víc žašnu že ženský fotbal je horší.

        • Derp_1337

          Ehm, sorry, ale to nebyl moc dobrý příklad s tím usínám u ženského fotbalu.

          Když s kamarády pustíme i "normální" chlapský fotbal, tak u toho začnou padat hlavy a lidi usínají. Bohužel (evropský) fotbal je prostě takový ne moc akční sport.


          Je to jedinej sport, kdy v případě že jeden tým dá v 5. minutě gól, tak pak je dost reálné, že v jejich podání uvidíš něco ve stylu "po zbylých 85minut zápasu si přihrávat na středu hřiště v trojúhelníku a nepustit soupeře k míči". Prostě místy je to až nuda. (Tohle byla sice nadsázka, ale není to moc daleko od pravdy).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit