Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maxianimal

    Jednička je totální srdcovka a dodnes si pamatuju, když jsem to hrál poprvé. Dvojka je asi obecně o chlup lepší, hlavně byla brutálně modovatelná. Co jsem se v tom nahrál různých Matrix modifikací :) A trojka přes hejt byla výborná střílečka, kterou si sem tam dám dodnes, je to pro mě top žánru TPSek. Jo, ty neustálý předěli, stroboskopy tomu trochu ublížili, ale jinak je to hratelně naprostá špička, která nedělá ostudu ani dnes. Podle mě to prostě překonaný není. A soundtrack je ve všech MP geniální. 

    Remedy jsou srdcaři, užil jsem si i nenáviděný Quantum Break, Control byla naprostá pecka a čekám, kdy se vytasí s druhým Alanem, nebo pokračování Control - ten lore (silně inspirovaný SCP) je neskutečnej.

    • Maxianimal

      předěly* 
      ublížily*

      tfuj

  • MalyZeli

    Kéž by udělali pořádnej remaster 1čky a 2jky... První díl sem hrál jen párkrát, ale ve druhým sem strávil neskutečný množství času, i trojka mě několikrát odradila od domácích úkolů. Aji bych si dal nějakou novou depresivní noirovku od Rockstaru, ale Take Two by je to stejně donutil nějak zprznit kdyby se rozhodli udělat jakoby duchovního nástupce Maxe Payna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit