Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0011

    Super! Zrušený Prey 2 je jedna z mých nenaplněných her snů, proto mě zklamal aktuální Prey(2017) což je sice dobrý system/bio shock ve vesmíru, ale byl jsem naladěný na něco jiného. Ještě bych rád někdy zahrál StarCraft: Ghost, ale to je už čistá utopie, obzvlášť s tím co se teď děje v Blizzardu.

    • No a nebyl původní Prey docela obyčejná tuctová střílečka, kterých vychází fůra? Jako že by mi zrovna jeho nástupce chyběl se fakt říct nedá. Oproti tomu ten novej byl v zásadě poctivý nástupce System Shocku 2 / Deus Ex a takových her je tak málo, že fakt velké díky za něj.

      • Dobrych "tuctovych" strilecek zas tolik nevychazi. Kor v zajimavem prostredi. Kdyz si odmyslime realisticke vojenske Volani Duteho a nasledniky a omezime to na prvni osobu, tak toho tolik neni. A pak si prijde Doom Eternal a cele to rozvrati naprosto revolucnim gameplayem, ktery odkopne ostatni gameplaye na smetiste dejin.

      • 0011

        Ale já nechtěl pokračování Prey jedničky což byla příjemná koridorovka ale žádný zázrak jak píšeš, já chtěl to co nám představili jako Prey 2 a nakonec z toho zbyl jenom ten trailer. Prostě open world sci-fi bounty hunter ve stylu Zelaznyho Oko kočky.

    • houmrhoumr

      ja bych zas rad diablovku ze sveta Starcraftu. Taky se asi nedockam.

      Jinak tohle nema imho budoucnost. Skoda, autori asi vedi jakou hru bysme chteli a radi by ji udelali ale ocividne chybi budget

      • Diky autorskym pravum asi primo ze SC ne, ale co Martyr z Warhammeru 40? Starcraft zas tolik rozsahle universo neni, co byste tam chtel delat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit