Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • romankubanektisc

    Souhlas, Blizzard je synonymem úpadku a dekadence. A šéf beroucí stamiliony je zárukou zachování statusu QUO. Obávám se ale, že nás Blizzard bude ještě nějakou dobu sužovat. Je to mrzuté, že ohromné množství peněz platících hráčů zmizí v této černé díře a NIJAK nepřispěje k rozvoji herního průmyslu!!!

  • Nevim nevim, hodnota kacii ATVI za posledni  roky moc nevypovídá o úpadku.


    Každopádně však pěkné shrnutí a že se z Blizzardu stala žumpa jen hezky prosvěcuje

  • dworkin

    Bohužel od Wings of Liberty Blizzard nepřišel s příběhem, kterej by pro mě nebyl bezduchá břečka (dosaďte si tam dle libosti i jiné slovo...). A to si pamatuju, že jsem Wings of Liberty kritizoval, protože proti prvnímu Starcraftu to byl po stránce příběhu zřetelnej propad...

  • Murlock

    Prej 3 roky, spíš 9.

  • Corvus

    Velmi pěkné shrnutí. No, za mě je to asi takhle: Vikings byly super, první Warcraft mě uchvátil na mém prvním PC - vyřazené 486 z nějakého podniku od strýce, první Diablo jsem hrál (demo) u bratrance na notebooku Toshiba jeho táty :-D Krásné časy. Následně Diablo na vlastním PC byl nezapomenutelný zážitek, o Diablo II ani nemluvím. Warcraft 2 jsem tahal po disketách od kamaráda a sbíral čelist z podlahy kvůli grafice a dabingu. Warcraft 3 a StarCraft byl ve své době absolutní nářez. Nikdy jsem nebyl ultra fanoušek Blizzardu, ale tyhle kousky jsem si odžil.

    Následně, s nástupem a rozmachem her jako Ovewatch, Heartstone a spol. ( + live servis MMO her, her pro streamery, ligy atd.) u mě Blizzard naprosto skončil. Jejich zaměření na masy, mulťáky a prachy je u mě osobně suspendovalo na naprosto nezajímavou firmu, která spadla pod radar mého zájmu. Diablo III to svou stylizací nevytrhlo, i když mám sběratelku na polici (včetně datadisku). W3R jsem ani nekupoval... Blizzard u mě úplně skončil a totálně mimoňovský BlizzCon s "máte telefony, ne?" byl takový šok, že jsem se o tuhle firmu přestal definitivně zajímat.

    Za posledních SEDM let (od vydání Diablo III: Reaper of Souls, 2014) jsem od Blizzardu koupil (nuceně, protože to jede přes jejich Battlenet) pouze jednu hru - Crash Bandicoot 4: It's About Time. A nyní mám (nešlo odolat, protože ta péče je skoro až extrémní) zaplacenou a předobjednanou Diablo II: Resurrected. Ale do budoucna v mém případě zase Blizzard upadne do zapomění. Díky za skvělý článek. Číst to takhle sesumarizované je dobré peklo. Úpadek jako prase. Ta firma mění názory jako politici a vše, co budovali v mých očích nenávratně zničili.

    • J.V.Stalin

      "Blizzard u mě úplně skončil"

      "A nyní mám zaplacenou a předobjednanou Diablo II: Resurrected"

      Jo, tomu se říká Stockholmský syndrom.

      • uher

        😂

  • DeathFish

    Moc, opravdu moc děkuju za takový souhrn 🙂 je to parádní si to takhle souhrnně poslechnout a navíc to, jak moc do minulosti jsi šla Bětko - oceňuju to o to víc, protože vím, že to muselo dát spoustu práce.

    Aleši, dej Bětce prémie v hodnotě 155 milionů dolarů a nebuď skrblík, za tyhle videoobsahy si je zaslouží 😀

  • Alžběta by neměla používat některé výrazy, např.: "že se ty hlášky zapsaly do análu". No, co vám budu říkat, v tu chvíli mi myšlenky odběhly úplně jinam a vůbec netuším, o čem byl zbytek videa. Ano, jsem prase... 

    • michaelfoucault

      Rape culture po česku...

    • Corvus

      Na análu není nic zajímavého, ale proti gustu...

      • Ne každej má sex spojený s misionářskou polohou, ale jak říkáš, proti gustu. 

  • Tanatonaut

    Moc hezký souhrn. Snad jen podotknu, že Kaplan vážně není miláček komunity. Minimálně tak od roku 2017, kdy začal lhát a protiřečit si v interview nebo zavádět nesmyslný patche ho minimálně podle mě všichni nesnáší či se mu smějí za jeho pokrytectví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit