Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

    Mna trochu zaraza, ze CD Projekt ma zjavne stale problemy s organizaciou prace. Ochvilu to bude rok od release a zda sa mi ze take velke studio toho za rok stihlo na "hotovej" hre dost malo - spojazdnili to pre PS4, vydali 2 vacsie updaty, ktorymi nieco opravili a nieco zase pokazili a popri tom stale len nieco ohlasuju ... buduce features, DLC, next gen patch, next gen witcher 3....a cas bezi a nic sa nedeje. 

    • Derp_1337

      To není v tom, že by měli problém s organizací práce. Háček je v tom, že většina vývojářů totiž dělá na nové hře a jenom nějaká malá skupina pokračuje v lovení bugů. Proto jsou ty výsledky tak pomalé.

      • Jevo83

        tak je pravda ze ak Witchera 4 chcu vydat skor ako v 2030, pomaly aby zacali... :) ale aj tak... Cyberpunk je ich zatial najvacsi projekt a zatial to vyzera, ze bug free next gen verzia nebude este aspon rok...

        • Já bych pořád věřil, že vyjde letos. Ty bugy co se týče nějaké herní logiky mají víceméně opravené. (vím že teda všichni nadávají na chování policie, ale hru jsem dohrál dvakrát a ani jednou tam honičku s policií nezažil, takže mi trošku přijde, že tady jde o hledání chyb, které ničemu nevadí - tohle prostě není gta, kde policie hraje velkou roli. To je jako řešit AI strážných ve witcherovi. Taky tam na tom vůbec nezáleží). A ty grafické bugy jsou z velké části dané streamováním dat. Takže next gen verze co pofrčí na rychlém SSD by to měla vyřešit defakto automaticky.

  • Ja to konecne nedavno splasil... No a teda...

    Mam problem s tim ze neuchladim procesor. At delam co delam, 95 stupnu. Vzhledem k tomu ze to je Ryzen tak OK, asi ho zas nemrvim, ale vubec se mi to i tak nelibi.

    Pritom CP je absolutne to jedine co to dela. Vsechno ostatni nestoupa nad 80, max 85 stupnu, coz je nadherne v specifikacich...


    Podle Googlu pry jediny nejsem, tak snad to jednoho dne i spravi.

    • MalyZeli

      To je divný, většině lidí to žhaví GPU, tobě CPU, tam bude chyba jinde.

    • Derp_1337

      1.) Máš dostatečně výkonný chladič pro tvůj Ryzen?

      Pamatuji si, že se dost na netu řešil problém, že některé Ryzeny neměly přibalené dostatečně výkonné boxované chladiče. Spousta uživatelů doporučovala dokoupení nějaké jiného (a lepšího) chladiče.

      Ono to vlastně není jenom problém procesorů s jádrem Ryzen, ale týká se to i spousty jiných procesorů. Problém je v tom, že se výrobci snaží ušetřit na špatném místě (např. koupíš procesor za 15táců, ale výrobce k tomu přibalí jenom ten nejlacinější chladič za pár stovek 😬 ).


      2.) Kdy jsi naposledy čistil ventilátory nebo heat sink od prachu?

      Ono se to nezdá, ale jak se postupně chladič zanáší prachem, tak klesá % účinnost chlazení.

      • To je ten podelany prusvih.

        1) je to predpostavene (protoze jak jinak sehnat dneska grafiku... stve me to ale co uz) takze do toho v podstate nemuzu. Porusil sem vlastni pravidlo a ted za to pykam.

        2) neni faktor - teda, nemel by byt, protoze ten PC mam cca dva mesice


        Jdu volat na zas... podporu. Predpostaveny jednou jedinkrat, stejne to bylo jen kvuli grafice. Nastesti alespon cena byla velmi prizniva, takze by mi novy chladic navic vlastne ani vyhodnost moc nenarusil.

        • Derp_1337

          Jo, to máš pravdu, dneska seženeš grafiku jenom když si koupíš celou sestavu. Taky jsem to tak udělal.

          Ale poté, co jsem si pročetl specifikace sestavy a vyhledal si informace o chlazení na netu, tak jsem ji hned napsal, že to chci bez toho chladiče na procesoru. Buď at mi to pošlou bez chladiče, že si něco namontuji sám, a nebo ať tam dají něco lepšího.

          Je fakt rozdíl, jestli tam budeš mít nějaký low-end chladič, s kterým bude pracovní teplota procesoru při zátěži neustále nad 80 stupnů, a nebo jestli tam dáš něco třeba od Noctua a pracovní teplota se bude držet okolo 40stupnů.


          Zkus u nich vyreklamovat ten chladič. Řekni jim, že by jsi to chtěl vyměnit za něco lepšího s tím, že si klidně něco připlatíš. A nebo si tam namontuj něco sám...

          • No, tak mi bylo reseno ze lepsim chladicem pry nic nevyresim protoze prece v tom neni takovy rozdil...

            Mackam tady X jako najaty, ale bohuzel zivot neni LA Noire, no...

            • Derp_1337

              LOL

              To je teda pěkný blábol, že není rozdíl v lepším chladiči. Prostě si chtěli ušetřit práci s výměnou a účetnictvím a tak ti nakecali blbosti.

  • Jack1947

    Na DLC informace se těším ale asi to DLC radši bude v roce 2022 což není úplně na škodu!

  • Jarisko84

    To s tym vyberom v erotickom salone sa ptihodilo aj mne ze som nechtiac vybral chlapa... inak som to nedohral cakam na nextgen patch... nech sinto viac uzijem... najlepsie bolo ze povedali ze uz to maju opravene a hned v prvej misii sa partal zrastol zo skrinou...

    • michaelfoucault

      Ten "klamný" výběr společníka v Clouds neberu jako bug, ale feature. Musel jsem se smát lamentování všech těch mužů-dětí, které rozhodil styk s Andělem. Tohle se CP skutečně povedlo, narozdíl od spousty jiných aspektů téhle hry.




      • Jack1947

        No áá je to jen taková malá odbočka, nechápu že to někoho tak vykolejilo :D


  • SalemCZ

    Jelikož jsem začal hrát o víkendu a zrovna jsem tam měl misi se Skye tak jsem si říkal zrovna doufám že jsem si zapamatoval dobře jména :D

  • exoslav

    Tohle ještě někdo hraje? 

    • twicer

      nn, všichni už jsou zpátky u fortnite jako ty

  • dworkin

    Je tady vůbec nějakej skalní fanda té hry, který se do ní pořád vrací a zkouší nové věci? Já jsem to jednou projel po vydání a neplánuju se k tomu vrátit. Spíš si znova zahraju Witcher 3.

  • SlavicBes

    ked len toto pripravovali pol roka tak to mozu rovno zabalit :D

  • MalyZeli

    No, su rád že se snaží, já sem jeden z mála (?) co si hru užili hned v den vydání, na PC, bez větších problémů, a musím říct že po několika updatech vidím víc bugů než předtím. Po 1.30 bych si asi zkusil projet hru s corporátem/kou, a snad to bude aspoň trochu lepší, i když capiny typu fotky u výběru coury, kde to spíš dopadne jako návštěva psychiatrie, není něco čemu bych dal přednost před stovkou horších otravností. Kdyby radši spravili otřesné vykreslování vzdálenosti, pořád velice smutnou policii, nebo animace a zvuk, když po pár krocích zjistíte, že vaše postava levituje při chůzi zakouslá v nedokončené animaci skoku. Módy na Oldrim mají spolehlivější a hezčí animace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit