Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No Cinani no...

    Naposled neco originalniho udelali mnoho set let dozadu.

  • FansLunacy

    Jaký šok... Rakovina herního průmyslu jménem Fortnite, která cílí na psychiku dětí a snaží se zneužít každou skulinku vedoucí do peněženek rodičů, vykradla Among Us, protože si dovolili svůj nápad nepatentovat, protože jim nejde o prachy, ale o sdílení skvělého nápadu široké veřejnosti.

    Doufám, že tuhle bandu hamyžnejch zm*dů zakážou ve více státech než jaký je současný skóre. To, že k tomu nemaj komentář, jen dokazuje co to je za svinstvo - však co chceš komentovat... To, že je vykradly, je crystal clear ale mohly, protože seriózní jednání se očekává jen tehdy, pokud máš prachy na jinym, než prvnim místě. 

    Fuj. 

  • Epic games ví jak  na to , among us je prostě primitivní hra s chytlavým nápadem ale marným provedením tkže to navlečnou do chytlávé fortnite kabátku  a Innersloth si mužou hodit mašly ptž se impostors nikdy nevyronaj

    • MalyZeli

      ... Velka vyhoda Among Us a jeho popularita vdeci za to ze to neni Fortnite. Epic jen zase kopiruje napady ostatnich, protoze nejsou schopni udelat neco originalniho.

    • zx_spektrum

      To nikoliv marné, ale spíše jednoduché provedení v "top-down/2D" je právě jedna z věcí, proč je Among Us natolik populární. Spousta jeho mechanik v FPS a TPS prostě nefunguje a z principu fungovat ani nemůže, bez ohledu na to jak moc fancy kabátek tomu uděláš. Dá se udělat něco s podobnou myšlenkou, dá se, jako v aktuální zprávě, téměř 1:1 zkopírovat layout mapy, ale Among Us z toho neudělaj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit