Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Srovnává se zde nesrovnatelné a článek je záměrně hanlivý a tendenční. Rozdíl mezi Cyberpunkem a Halo Infinity je v tom, že u Halo je nekompletnost předem oznámena. Navíc u Cyberpunku nešlo o nekompletnost, jako je například chbějící editor či multiplayer, ale přímo o nefunkčnost (především na konzolích), o nekonečno bugů na všech platformách. Ale chápu onu zaujatost, Cyberpunk je na games.cz modla, viz i hodnocení a recenze zde a taky, že děléte analýzy pomalu po každé aktualizaci tohoto propadáku.

  • dworkin

    Zbývá už poslední logický krok -> náležitě absenci těchto prvků zohlednit v hodnocení hry v recenzích!

    Když se nevyšle dostatečně silný signál, že tudy ne, přátelé, budeme dostávat nedodělané hry i nadále.

    • Thyrmael

      No neviem či by aj to pomohlo. Povedal by som, že väčšinu zákazníkov takýchto hier tvoria hráči, ktorým je to jedno. To znamená decká (ktorým to kúpia rodičia) a teenager-y. Nečakal by som o tejto väčšiny že bude uvedomelá a povie si, že si to odpustí aby sa niečo zmenilo.

      Príkladom môže byť rozmach aj úspech F2P hier, ktoré sú po každej stránke oproti jednorázovému nákupu nevýhodné, ale ľudia tam aj tak sypú peniaze.

    • uher

      Tady na games jo? 😂

  • LiarForHire1

    Gamepass diskotéka končí. MS si teď bude zkoušet, co všechno spotřebitel snese a přitom bude posílat měsíční částky do kasičky. Model nákupu her za plnou cenu je prostě nejlepší a zamezí těmto pokusům na zákazníky.

    • Veskoslav

      A jinak v hlavě v pořádku?

      • LiarForHire1

        Proč by nebylo, sám autor se v článku dotýká postupující spotřebitelské neaktivity vůči společnostem předplatitelské služby. Tenhleten syndrom adorace MS a XBOX už je hodně za čárou. MS nezvládne na launch konzole vydat ani svůj vlajkový titul, lidi mu sypou cash za předplatné a on tam sype nějaké pofidérné indie hry a licencované tituly třetích stran na omezený čas. A Halo je jen první vlaštovka po které příjdou další. Hlavně, že Sony, která vydává kompletní herní zážitky hned na launch je zlá korporace.

        • redicius

          @Reznik: ano, a ještě Sony fanboyům zůstává každej rok kupa exklusivních her, který jsou prohlášeny všude možně jako hry roku .. takovej malej detail no .. :D

  • MalyZeli

    Na chvilu mozna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit