Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mousekrup

    A není to v podstatě to samé, jako když ten šéf Tripwire Interactive souhlasil s výrokem nejvyššího soudu? Akorát, že tehdy byl on špatný a ten oheň co na něj Twitter dštěl byl "to správné". Teď je to obráceně, internetový dav dělá review bombing kvůli vlajce a je to naopak špatně ;). Možná by to chtělo přestat měřit dvojím metrem. Buď je v pohodě prezentovat vlastní názory veřejně a nebo ne :).

    • To byly ty potraty?

      Jo, to je pak tezke kdyz cloveku spadne cely byznys jen protoze vyslovil svuj nazor, no. Teda... alespon myslim ze to bylo takhle jednoduche. Nemuzu rict ze bych se o to nejak zajimal, ale v tu chvili nepomuze ani ten prvni dodatek (jelikoz jde o Spojene Staty)

  • Nepřekvapilo by mě, kdyby ty recenze psali nějací placení čínští státní úředníci. Odporný stát a odporná země.

  • cibrut

    Jsou typy pravd, které některé národy prostě nesnesou. Někdo je i ochotný stát před bílou zdí a tvrdit, že ta zeď je čená, protože bílá zeď se do jeho reality nehodí.

    -------------

    Ke hře samotné - probůh proč je na všem sto tun chromatické aberace? Vždyť je to hnus, optická vada. Otřesná móda. Pokud budu hrát sf hru nebo to bude typ hry, kde se budu na herní svět dívat nějakou levnou kamerou s levnou optikou, tak budiž, ale jinde to prostě bije do očí a vyzuálně to degraduje celý vzhled.

    Nedávno jsem hrál Plaque Tale a tam se dokonce CA nedala ani vypnout, pouze "high" nebo "low", da fug.

    • Na chromatickou aberaci mam podobny nazor, fakt ulitly trend, jeden z mala post process efektu, ktere pokud mozno vypinam uz v menu pred startem hry. Vim jen o the Division, kde to vyvojari chytre pouzivaji na efektni roztreseni HUDu, kdyz vas zasahnou apod.

  • Hehe... Za me +1 pro LiS jestli se udrzi.

    Prijde mi ale vtipne ze se vlastne takhle pevninsti Cinani chcou dostat k zapadni produkci, a musi tim v podstate obchazet sve zakony... a pak se jim nelibi co vidi.

    Specificky pro to musi udelat neco co se jejich pohlavarum nemuze libit, a pak maji problem protoze ta hra nedodrzuje co sami pohlavari nadiktovali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit