Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že něco podobného neudělali čeští vývojáři Bohemce už dávno. Docela mi chybí nějaká nová česká příběhovka, jako ve své době byly hry jako Vietcong, Original War nebo Mafia. Co však už vidět nepotřebuji, je další hardcore simulátor (že KCD). Zkrátka aby příběh pěkně odsýpal jako tehdy.

  • romankubanektisc

    Mám trochu obavy, jelikož hry odpadlíků velkých studií byly/jsou obvykle průšvih. Money, money, money. Dobrou hru neuděláte v 18ti lidech (Biomutant). Možná by byla cesta, kdyby sám Ubisoft udělal autonomní divizi nepodléhající "expertům" z MA, PR a hlavně vedení. A zapojit skutečné hráče. A samozřejmě celý pátek volný (pátek odpoledne je už z módy)...

  • No.. tak řekl jak to chtějí dělat, ale reálně jsme se dozvěděli jen o tom kolik mají benefitů. mít vizi je důležitý, ale aby z toho nakonec něco bylo. Zatím to je takový mokrý sci-fi sen. :) 

    • uher

      To studio je založené doslova před chvílí, tak snad nepředpokládáš, že ti budou veřejně vycintávat jejich plány, které se navíc během vývoje můžou dost měnit.

      Teď o nich dlouho neuslyšíš. Počítej tak rok až dva než uvidíš něco hmatatelného...

  • uher

    Ani se jim nedivím, koho by bavilo pracovat pořad dokola na takových copy-paste škvárech. 

    Kamarád dostal zadarmo ten poslední díl (který tu dostal jak jinak než 8/10...) a kromě hezky udělaného (ale bohužel i zároveň v mnoha aspektech zcela nesmyslného) světa jsem nehrál hru, ale jakýsi produkt dělaný podle šablon a tabulek, které Ubisoft používá na své hry napříč žánry (pak ty samé šablony a tabulky vyzkoušeli aplikovat i na Breakpoint, protože je ani ve snu nenapadlo, že v jiném žánru to bude fungovat ještě hloupěji než v AC) a já si pak ve změti všech těch otazníčků a trapných questů připadal jako u psychiatra, který pozoruje za jak dlouho se člověk zblázní...

    Snad se nové studio předvede a dostaneme kvalitní RPG.

    • MalyZeli

      Presne, ja taky Valhalu dostal zadara, nastesti... jako velikej fanousek puvodnich dilu, hlavne 1-3, je to strasne, nechapu to vysoke hodnoceni, a Ubisoft uz vydava jen hnuj. Snad za par let zacnou vychazet hry od tehle studii zalozenych veteranama, slyset to je ode vsad, BW, Blizzard, Ubi, Rockstars, atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit