Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čtu Amazon, čili Jeff Bezos, čili ten grázl co bezohledně dělá z lidí otroky. Takového podporovat nebudu.

  • romankubanektisc

    Strašně bych si přál aby to byl hit, ale není. Také mám pochybnosti ohledně názvu, lépe by se hodilo "Old World". Navíc a to je zlé, tato hra snížila laťku co ještě může projít. Byl to můj historicky nejrychlejší refund (vrácení peněz) na Steamu. Po 16ti minutách jsem usoudil, že ne, opravdu ne, tohle již nechci vidět. Grafika hodná PS 2 je opravdu smutné memento v roce 2021. S rychlostí serverů toto rozhodnutí nemělo nic do činění. Hra prostě vypadá příšerně. Tečka.

  • Podle recenzí na Steamu to vypadá že vám tam vypadlo písmeno S  ve slově hit 😏

    • Derp_1337

      Kdyby sis přečetl aspoň nějaké ty negativní recenze, tak by jsi zjistil, že absolutní většina negativních recenzí si stěžuje na přetížené servery.

      Někteří hráči se nemohli první dny vůbec připojit, jiní čekali na připojení klidně i pár hodin. Ty hráče se dá pochopit, že jsou nešťastní z toho, že nemůžou hrát, ale zase na druhou stranu to neříká nic o kvalitách samotné hry.


      Já osobně třeba nehraju nové hry těsně po vydání, protože problémy při launchi hry jsou čím dál tím běžnější.

      • KarelPes

        Přesně, oni to navíc docela zvládaj, až se divím že to s 800k online funguje normálně a servrů je už tolik že se v pohodě dá vybrat něco bez front, jen lidi a hlavně celé guildy co tam strávili celý den hraní mnohdy už změnit server nechtějí no, tak se radši tlačí ve frontách. :)

  • Hit to opravdu není. Pouze je kolem toho teď hype. Byl i kolem bety a šlo to dolů, za pár měsíců si na to nikdo nevzpomene. Hra je v jádru průměr, nepřináší vůbec nic nového nebo zábavnějšího než stávající mmorpg hry.

    • KarelPes

      Pokud něco atakuje první dny po vydání milion hráčů, tak to opravdu hit je, to že za to může hype a marketing na tom nic nemění, třeba CoD mám kromě prvních dílů taky za naprostou sr***, ale hit to je pokaždý co vydaj další díl. :D

  • MishKonn

    Ve větě "New World je hit" chybí ještě "s". 

    Ten gameplay loop je v tuto chvíli přespříliš primitivní na to, aby udržel hráče déle než pár týdnů. Questění je zcela nudné. Spousta zvláštních omezení (věci v konkrétním městě), které nemají žádné synergie s tím, jak hra funguje a tvoří pouze zláštní klacky pod nohami. Nezajímavý survival stylem - k nudnému questění z dob počátku WoW - dones pět liščích kůží - si lze přidat ještě posekej (= drž klávesu 5 vteřin) půl druhého milionu stromů, posbírej (= drž klávesu 5 vteřin) půl milionu bylin, crafti v nekonečném cyklu vyšších materiálů...

    Co je nejhorší, ta hra vůbec nepodporuje (alespoň pro první dny - déle jsem nehrál) group play. MMO, které, zdá se, vůbec nepočítá s tím, že ho nechcete hrát sami. Nakonec jsme s přáteli běhali každý úplně jinde na mapě, protože nám hra nedala žádnou možnost, jak questit alespoň trochu efektivně dohromady. 

    Jako třešnička je zcela nesourodý art style, kdy mezi jinak poměrně střídmě vypadajícím nádechem 19. století probíhá borec s kladivem 2x větším, než uzvedne váš průměrný vesmírný mariňák...slátanina. 

    Doufám, že aspoň zlepšili performance, protože jediná zdánlivě zábavná aktivita ve hře - PvP - byla neustále ničena různými stuttery, fps dropy, škuby a já nevím čím vším...

  • Hrál jsem včera asi 10 hodin. Naposledy jsem hrál WoW před 10 lety a zkusil ho ho před rokem do levelu 20. Musím říct, že New world se mi libí, nemůžu srovnávat s jinými MMO nemám zkušenost, ale graficky je hra pěkná. Za mě pozitiva jsou kromě grafiky výběr zbraní a jejich ability  (údajně se budou přidávat další). Prostředí. Frakce a fungování PvP plnění misí. Crafting. Ekonomie vytvářená hráči. A cena 40e bez měsíšních poplatků. Negativia kromě již zmíněného přihlašování: nejsou mounti, fast travel stojí nějakou měnu, přenášení věcí z vaší truhličky z jednoho města do druhého je zpoplatněno, hodně hráčů na spawnu nestvůr, takže třeba jeden quest plníte klidně hodinu než můžete stáhnout 3 jeleny, questy jou zatím takové standartní. Nic vyjímečného. Ale stejně mě nutí už teď čekat ve frontě než mě to připojí, za mě ta hra prostě něco v sobě má a pokud na ní budou pracovat, tak podle mě u toho hráči zůstanou. Ale to ukáže jen čas. Je dost možné, že za měsíc potom neštěkně ani pes jak po vydání nového DLC do WoW. No nic jdu zas čekat a hrát u toho Hoika :D :D

    • redicius

      ok, a teď neusnu, dokud nezjistím, co je Hoika? Hledal jsem "Hoik", ale je to něco s Terrarií :D

      • Hearts of Iron :D :D

      • RodneYCZ

        Hearts of Iron ?

        • Ano Hearts of Iron :D :D

  • má to pěkný kabátek ale jinak nic revolučního už tědka trpí nedostatkem contentu celkové je to moc linearní , málo variací questu  krom efektu který vam klindě roztavěj gpu toho new world s porovnaní s konkurencí moc nenabídne    PvP po updatu uplně marný a PVE až moc malo contentu aby to pruměrného mmo hráče bavilo delší dobu...

    hrál sem min rok  alphu kde mě pvp uchvátilo ale za poslední rok se asi soustředily jen na pvp upravu a uplně to předelaly a zničily a na pve uplně zapoměly

    • Lima

      ...a tvá češtinářka práve spáchala sebevraždu.

  • Morraw

    Heh to ještě z toho nedělá hit. Každý je jen hladový po novém MMO.

    Taky mě svrbí ruce to vyzkoušet, ale podle recenzi zatím nic extra.

    • Derp_1337

      Tak žádné hodnověrné recenze zatím nejsou. Maximálně se člověk mohl dočíst nějaké názory lidí z bety. Normální novináři za 48 hodin těžko vyzkouší všechno, co velké MMO může nabízet.

  • Jsem na tu hru zvědavý. Pokud to nebude vyloženě propadák podle hráčských recenzí tak to rád vyzkouším. Aspoň si budu moct na vlastní kůži ověřit, jestli může Amazon dělat hry nebo jestli má od toho dát ruce pryč. Nepatřím mezi ty, co říkají jak oni by to v životě nehráli, protože MMO je blbost.

    • No, hráčské recenze... Jen na Steamu tak polovina makaků dává negativní hodnocení kvůli tomu, že se nemůžou připojit. To je sice na prd, ale u launche se to dá očekávat.

      • honcka

        Zrovna u firmy, která vlastní největší síť datacenter bych čekal, že to mají zmáklé

        • Derp_1337

          Asi nečekali, že se to hned stane 2. nejhranější hrou za posledních 48hodin, když v jednom momentě měli 730tisíc hráčů (1. je CS, které mělo maximum 800tisíc).

          Takový úspěch asi nešlo očekávat.

      • tohle si samozřejmě umím sám pro sebe vyfiltrovat, protože to že se prvních pár dní bude problém připojit bych tak nějak očekával

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit