Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Hraju D2 Resurrected a skvěle se bavím. Teď jsem se podíval na nějaké gameplaye Diabla IV a hra mi přijde hnusná a nepřehledná. Z houpání kamery při překonávání stoupání a klesání se mi dělá až mírně šoufl.

    Mně by se líbilo, kdyby udělali čtyřku ve stejném duchu jako Resurrected. Krásná 2D grafika s 3D efekty je milionkrát lepší, než plné 3D v jakémsi pseudo third person.

    Toho se asi nedočkáme, ale pokud remasterují ještě aspoň jedničku, tak budu hrát tu a čtyřku nechám těm, kteří o ni mají zájem.



    • Inferius

      Jen upravim, ze ta D2R je kompletne 3D. Bezi 3D engine nad tim starym 2D enginem. 2D jsou tam akorat ikonky predmetu v inventari, jinak je to kompletne 3D.

    • XXDarthVaderXX

      Graficky tak nějak jo, ale jsou věci, které nejsou ok. 

      - umělá inteligence spolubojovníka-ků je fakt děs

      - Mapa je tak správně, oldschoolově špatná a pro někoho, koho dvojka minula, naprosto nepřehledná

      - Boss fight je lépe zpracován ve 3 dílu... Sry jako, ale nejsem nostalgik a třeba Mephisto je tak špatně navržený boss, že se sotva ukáže a hned bouchne. 

      - správa inventáře a truhly je od 1 po 3 za trest... Tady by to chtělo hodně překopat a třeba truhlu, pokud má být sdílená bych s klidem zvětšil 10x a dal možnost ji rozšiřovat do aleluja. 

      - Menší nápověda ke kostce... Ono hledat co jaká kombinace run, krystalů, zbraní... Atd. dělá, tam někde na netu fakt není zábava. 

      - sezóny fakt ne, spíš dát možnost vytvářet vlastní hry a třeba i bosse, mapy atd. 

      - nemožnost si nastavit obtížnost je za trest... Ukažte mi někoho, koho první dohrání D 2  a 3 spíš nenudilo? 

      • pokud hrajes s offline postavou, tak si muzes nastavit obtiznost pomocí ,,players 8,,

        pokud chces vetsi vyzvu, hrej HC

    • mr.clayman

      Kolezi, já bych vynášel soudy, až to bude mít měsíc před vydáním. 😉

      • dworkin

        Mně se nelíbí už ten koncept a ten nezmění.

    • Thyrmael

      Mne to tie ukážky zo D4 prišli, že postavy sú príliš veľké, nie sú tak detailne vykreslené, vidíte menší priestor okolo seba. Po dlhšom čase som sa vrátil k D3 a tam som si to všimol tiež. Źeby to bolo kôli konzolám ( hranie na TV ) ?

    • Tak jsem se kouknul a fakt. Tvl já nevím, jestli to nebylo špatnou kvalitou videa, ale přišlo mi to nějaké šedé, vyblité. A to tempo mi přišlo strašně hektické. Schválně jsem kouknul hned na gameplay dvojky a fakt že jo. Bylo to pomalejší, přehlednější a celkově si člověk více užil tu atmosféru. Tady kvůli frenetické akci snad ani člověk nemá šanci si užít atmosféru. Bojím se, že to bude kolosální provar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit