Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sump

    Naprosto ok pokračování. Dávám 1 hvězdu - další hvězdy si můžete dokoupit za 1,99 USD / hvězda... Asi tak...

  • Thyrmael

    Tak ako oberá EA zákazníkov o peniaze za "live services", stáva sa predmetom záujmu ďalších takýchto firiem. Preto si aj FIFA povedala, že 500 miliónov každé 4 roky je málo a treba platiť miliardu.

    Angry Joe, ktorý dlhodobo kritizuje EA za hnusné praktiky spojené s mikrotranzakciami a v posledných rokoch sa dobre pobavil. :)

    Ktovie ako zareagujú na dobré príjmy ostatné licencované subjekty, keďže hra Fifa ich má niekoľko stovák.

  • Hra jako celek na PS5 je super, ale škoda že letos ještě více než u předchozích ročníků zabili režim online sezóny. Všichni hrají za PSG, protože PSG nejde porazit. Nojo, v minulosti to byl Real s Ronaldem, předtím Barcelona s Messim. Stačí dat xicht hráče na přebal a už z něj je fotbalový terminátor. 

  • Obiwan

    Tak ještě že je dobrá na konzolích když PC hráči dostali tu stejnou sračku jako rok minulý za 60 Euro :).. Mám odehráno na pc tak 7 hod na 22 a s přehledem řeknu že to je totální reskin.. Všechno stejné movement, střelba, fyzika, totálně se to neliší. Pohyby hráčů všechno stejné, chyby a bugy opět to stejné co min rok...Jediný v čem je změna je že ještě víc zpomalily hru, takže ten fotbal není tak rychlí, ale zase víc vyniknou rychlejší hráči a možná o trochu lepší AI brankařů.:).No a to chcete za 60euro ne?... AI opět a stále naprosto tupé a debilní= nezměněné. Tím myslím Vaše AI hráčů. Opět když AI není označené v drtivém času se vůbec nezajímá o hru nejlépe je to vidět záloha obrana, kde při protiutoku kdy záložníci se vrací klusem na svoje definované posty. A vůbec je nezajímá nějaký protiutok. Prostě vtip...7-8 na konzolích čistá 5 na PC :) 

    • Děkuju za info.  Zajímalo mě, jak udělali na PC bez ohledu na animace. Takže to, co popisuje Vašek v NG verzi se na PC nekoná, že? Mám poslední díl FIFA 20, takže nemá smysl do toho jít, co?

    • LessPh

      Hele, oni nemaji duvod neco zlepsovat. Sam to vidis na sobe, davas tomu na PC 5, a stejne si to nerefundnul a nechal si EA 60 EUR, takze otazka je, proc by EA vlastne melo neco delat? Nevidim z jejich strany motivaci cokoli menit, pokud se to prodava jako housky na krame..

    • Derp_1337

      Tak všechny sportovní série od EA (NHL, FIFA, atd.) se už dávno změnili v laciné recyklování starého obsahu.

      Tyhle hry nakupují jenom lidé, kterým vůbec nezáleží na nějaké inovaci či kvalitě, ale prostě jenom chcou aktuální soupisku hráčů. Akcionáři EA to očividně považují za jejich největší úspěch.

      • Thyrmael

        Hlavne EA už zarába viac na "live services" - teda mikrotranzakciách ako na samotných hrách.

        Podľa článku na Gamespot-e, dosiahli zisk za kvartál koncom roku 2020 - 951 miliónov USD z mikrotanzakcií, z predaja hier samotných  to 722 miliónov USD . EA si pochvaľuje, ako im rastú tržby z "live services".

        Naozaj sa čudujem, že to ľudia ochotní tento špinavý biznis stále podporovať. Najprv im predajú hru za plnú sumu a potom ich ešte oberajú na in-game nákupoch. Nielen FIFA, ale Madden je už niekoľko rokov s strašnom stave a ľudia to aj tak kupujú.

  • V době vydání recenze už jsme skoro 14 dní od nákupu této hry. Úmyslně píšu od nákupu a ne že ji hraju. Bohužel je stejěn špatná jako FIFA 21. NA FIFU 20 se obě hry dívají z hodně  velkého poklonu.

  • Miichaell

    Škoda, že v recenzi není zmínka o tom, jestli je hra co se hratelnosti týče (vyjma "fyziky") stejná i na staré generaci, nebo je to jako tomu bývalo u FIFA 06-10 nebo FIFA 14 pouze aktualizovaná soupiska. Naposledy jsem hrál 18 a to vesměs jen příběh (v rámci Origin předplatného na zkoušku), který mi přišel jako fajn nápad, jinak mě tam vytáčely k nepříčetnosti přesně ty věci, o kterých autor píše, že jsou opravené (po asi 15 letech, hurá tedy), ale mám pouze PC/PS4.


  • PESko bude za měsíc, tak doufam, že bude luxusní, když se i fifka vyšvihla.

    • LessPh

      Hele ja jsem novyho PSA uz zkousel, a nejak tomu nerozumim, kdyz pominu, ze tam nejni zadny obsah a je to takovy demo, a budu se soustredit jen na gameplay.

      Pustil jsem to prvne na televizi a hral s deckama, gameplay mi prisel naprosto super, reaktivni, delalo to presne co jsem chtel, pak to decka prestalo bavit, tak jsem si to prepnul na monitor a tam mi to prislo presnej opak, nereaktivni a utahany, nedelalo to co jsem chtel :D Pritom na PC / monitoru jedu ve vyssi frekvenci zobrazeni a mam mensi input lag.

      Nerozumim tomu:D Moje zkusenost je, ze na monitoru je to vzdycky lepsi nez na TV, ale Pesko je proste opacny pripad.

      Jinak pro me je to porad Pesko, nejakej ajfutbol odmitam pouzivat :D


    • Peete

      O jakém PESku to mluvíš? 🤔

      • Derp_1337

        Haha

        Myslím si, že to bude ještě nějakou dobu trvat než si lidi zvyknou používat eFootball místo PES.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit