Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marines

    No, spíše to vidím na otevření Pandořiny skříňky.......

    • Derp_1337

      Proč zrovna Pandořina skřínka?

      Nikdo nemůže popřít, že některé velké korporace dost zneužívají své zaměstnance. Nezáleží na tom, jestli jde zrovna o ženy. Je jenom dobře, že se s tím něco dělá.

      • Marines

        Takže krásný, slunný socialismus a všichni jsou šťastní a mají se rádi? Děkuji pěkně, to už jsem zažil, už nikdy více....!!!

        • Derp_1337

          Haha

          Někdo tady mluví o reálném problému a ty hned vytahuješ extrémní pohádky.

          Nevím, jak si to představuješ, že to má fungovat v práci. Většina lidí má ochotu bojovat za své práva a rozumné pracovní podmínky. Ale na druhou stranu někteří lidé jsou ohnouti, kteří nadšeně kývnou i na úplně nesmyslně přehnané návrhy. Z tvých příspěvků je zřejmé do které skupiny patříš.

          • Marines

            Je vidět, že jste odborník úplně na všechno. Takže to shrnu, nikdy jste opravdu nepracoval a živíte se hub(ústy). Zaměstnance, který chce na pracovišti socík a říká mi, jak to mám vést, bych pro něj nikdy pracovní místo nevytvořil. Se zaměstnanci mám bohaté životní zkušenosti, dost jsem jich zaměstnával a vím, že od nich mi už nic nepřekvapí, tak že Vaše názory beru jako - mládí vzpurné.... ale nebojte, také změníte názor až vytvoříte pracovní místo!!!

            • Derp_1337

              Proč tu pořád taháte ten váš "socík". Článek jasně mluví o tom zneužívání zaměstnanců v korporátu Activision-Blizzard. Obzvlášť nejpropečenější kauza bylo to sexuální zneužívání a vydírání od jednoho vysokoho postaveného "šéfa" (manažera), který dotlačil jednu ženu až k sebevraždě.

              A jestli proti tomu někdo bojuje, tak je u vás hned socialista? Já teda nevím, ale buď tu nechápete o co tu běží a nebo vidíte svět fakt pokřivenýma brýlema.


              Ono se to lehce odporuje, když jste muž. Ale kdyby jste byl ženského pohlaví, a nebo měl třeba nějakou dceru nebo sestru (nebo jiného rodiného příbuzného), které někdo zneužíval, tak by jste mluvil jinak.

          • Problém je, že  zaměstnávají nesvéprávné lidi, kteří svádějí problémy z osobních vtahů na zaměstnavatele a požadují aby jim dělal chůvu a nabídl jim rameno k vyplkání (pardon "řádně je konzultoval").

            • Derp_1337

              Vždycky se najdou nějaké extrémy. V Americe se třeba našli lidé, co od rána do večera žrali ve fastfoodech a pak žalovali McDonald za to, že jsou tlustí.

              Ale jsou tito lidé příkladem většiny populace? Ne. Takoví lidé jsou extrém a spíš vyjímka.

              Prostě na základě pár blbých jedinců nemůžeš generalizovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit