Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • recenze zní trochu jako že autor měl potřebu hru zadupat za každou cenu

  • SMutnejtypek

    Nesouhlasím s recenzí :((((

    • Derp_1337

      ^ nesouhlasím s komentářem.


      Když už teda chceš nesouhlasit s něčím, tak napiš nějaké detaily. Co se ti nezdá, co tě bavilo, atd.

      • Chadzi

        Každý si může nesouhlasit s čím chce a nemusí vůbec udávat žádný důvod. Konstatování faktu, že s něčím nesouhlasí úplně stačí. A to je na tom světě to krásné, že každý může mít na cokoliv jiný názor a nemusí říkat nikomu proč. A kór na internetu. 

        • Není to pak ale trochu zbytečně? Upřímně je mi jedno, že nesouhlasí. Bez víc detailů to není konstruktivní příspěvek a jako takový si i troufám říct, porušuje pravidla diskuze...

          • LessPh

            Ne neni to zbytecne, dal jasne najevo co si o tom mysli... to je normalni zpetna vazba, sice ne kosata, ale pro me dostavujici, navic se tento nazor tady v diskuzi opakuje, takze na tom asi neco bude... Nicmene si nemyslim, ze takovahla hra se ma recenzovat ne na zaklade hrani s random lidmi. Tohle je hra, kde jedna z hlavnich slozek hratelnosti jsou kamaradi. Jaky by bylo L4D bez teto slozky... pekna nuda...

            • Derp_1337

              Ale v recenzi bylo jasně řečeno proč to autora nebaví. Je na člověkovi, aby si tu recenzi přečetl a zjistil, jestli by mu ty stejné věci taky vadili a nebo naopak s tím nebude mít problém (protože třeba má kamarády ochotné s ním hrát).

              Pouhé "nesouhlasím" jasně dává najevo, že člověk pořádně tu recenzi ani nečetl a spíš bojkotuje finální hodnocení.


              Dle mého názoru i původní L4D bylo dost otravné, když to člověk hrál s random hráčema po netu. Ale když to hrál s kámošema, tak to najednou byla zábava.

              • LessPh

                Reakce na příspěvek:

                Ja s tebou naprosto souhlasim, hlavne s tim L4D, coz jsem psal taky.

                Informace v recenzi nejsou relevantni, protoze to recenzoval clovek, ktery se na to nehodi, nema kamarady, se kterymi by mohl hrat a ta hra je na tomhle aspektu zalozena. Slavik je dobry na recenze SP, ale MP evidentne neni pro nej.

                To je jako bych recenzoval auto a neumel ridit..

        • MalyZeli

          Ale přece jenom by to třeba pomohlo změnit názor ostatním, těm kteří hru nechtějí kvůli špatným recenzím. Já jsem osobně čekal hodnocení tak 6, hru jsem nehrál, ale viděl jsem gameplaye kde to hrál tým kamarádů, sranda to byla, ale né moc na dlouho, a při představě že to hraju s náhodnými hráči, nevim no. Ale člověk by neměl jen koukat na číslo, a přečíst si recenzi a rozhodnout se jestli to co vadilo recenzentovy vadí i jemu. A jestli Valhalla, jak tu někdo zmínil, dostala 8/10, tak je možná jistější kouknout po recenzí i jinde.

  • romankubanektisc

    Nespravedlivé hodnocení. Pokud byl recenzent (Jan Slavík) schopen dát 8/10 pro Assassin’s Creed: Valhalla, pak bych trochu zbystřil sluch. Hra zdaleka není v tak špatném stavu. To co není v pořádku vývojáři klidně mohou opravit/upravit. Doporučuji tuto hru hrát alespoň tak dlouho, aby vyšla najevo koncepce "decků", které si stavíte z karet. V tom okamžiku se najednou bavíme o úplně jiné hře. Hře, která je taktická, intenzivní a návyková.

    • Derp_1337

      Tak sto lidí znamená sto různých názorů. Tebe to třeba bavilo, ale ostatní lidi nemusí.

      Myslím, že tenhle typ her je hlavně o lidech. Když člověk má partu kámošů, s kterou to může hrát, tak je to najednou epický zážitek.

      Ale když to hraje s random hráčema z netu, tak to je podprůměrný zážitek (spousta lam a nebo grieferů).

  • Maxianimal

    Na jakou obtížnost a v kolika hráčích to recenzent hrál? Protože už na druhou obtížnost je to řádný maso, kde má každá karta svoji funkci a precizní kooperace je nutností. Mě to teda baví hodně. Jasně, pár věcí by šlo vychytat (proč nejdou vyhazovat attachmenty, tupost botů znamená jejich absolutní nepoužitelnost, chybí VS mod) a vymyslet lépe, ale já tedy nástupce L4D dostal. Navíc v PC game passu - nemusím řešit cenovku. Doufám, že se tomu TR budou věnovat a vypiplají to. Za mě 7,5/10 s velkým potenbciálem do budoucna. Rozhodně o několik řádů víc než World War Z.

    • nightborne

      Na všechny obtížnosti, vždyť píšu, že náročnost jde strmě nahoru a je potřeba spolupracovat a taktizovat v partě, a že je to tak správně =).

      • Maxianimal

        A dohráno, nebo jenom vyzkoušeno pár map? A v partě, nebo s boty? Pokud s boty, tak to muselo být peklo pekelný. Jinak z té recenze jsem neměl dojem 5/10.. Nicméně dokonalé to není, to je jasné. Já prostě doufám, že se na to nevyprdnou.

        • nightborne

          S botama na zkoušku, abych mohl potvrdit, že se nechytaj, jinak samozřejmě s lidma. Náhodnýma, většinou, proto sem taky zmiňoval ten nepříjemně vysokej počet grieferů - neustále sem dostával frajery, který se připojovali, aby postříleli spoluhráče a podobně...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit