Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě jednička po herní (ultra simplified gameplay) stránce nehorázně zklamala. A jak tak čtu aktuální dojmy na webu, tak dvojku skoro jistě vynechám..

    • aktualizace: grafika není špatná, ale cílovka gameplaye zůstala na 8-15 a to mám Jurský park, budovatelské strategie atd. fakt rád..

  • Nevím podle čeho soudíte že se povedl.

    Stačí se podívat na recenze na steamu.Momentalně 68%

    1 jsem hrál velmi dlouho a opakovaně . U 2 jsem očekával mnohé vylepšení atd ALE.

    vydržel jsem hrát 2 cca 1 hodinu a zažádal o refund nic nového nepřidali vyjma pár nových dinosaurů.Stále naprosto stejné neopravené chyby ohledně stravy ,vody kdy je dinosauři nemohou najít i když jí mají tuny a další o kterých se píše u 1 celou dobu. 

    Systém stavění,obsluhy,úprav,správy parku naprosto stejný jako u 1 jen trošku jiná grafika. čekal jsem opravdu víc a hodně se těšil,ale toto v delux verzi za 70 euro nemá hodnotu ani 15 euro.Nic se nezměnilo jen textury a pár nových dinosaurů. A když jsem viděl dokončené kampaně za 5 hodin tak to už je fakt něco 

    • Tak recenze na Steamu si prevazne stezuji na technicke problemy, ne na hru jako takovou. Pro nekoho kdo nemel jednicku, tak je to super koupe. Pro nekoho kdo jednucka ma, tak uz je to hodne na zvazeni.

      • Obiwan

        No právě dost obsáhlých recenzí si stěžují na to že nic se nezměnilo pomalu. Spousta těch kravin ve hře z 1 je tam furt některé věci i odebrali, ta správa parku je prý pořád nic moc, kampan je na ytb snad dojetá za 3h protože to je prý jen tutorial hry. Že jim to právě připadá jak o trochu větší dlc do 1. Já se na to dost těšil(Vodní zvířata, který mi dost chyběli v 1) ale jako 60 Euro za standart a v recenzích právě od toho odrazují že za to to fakt ani nestojí.. Mám kompletní edici 1 na steamu, ale jako nevím jestli to stojí za 60 eček jen protože to má pár vodních dinosauru navíc. 

        • To je odveka otazka no, jak hodnotit pokracovani. Jestli jako pokracovani nebo samostatnou hru. Protoze pro me, jak jsem nehral jednicku je to vlastne super a tech 8,5/10 bych tomu s klidem dal. Ale pokud je to stejny jako jednicka, tak chapu ze to jsou pro vas vyhozeny penize. A ted jak to ohodnotit :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit