Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uher

    Ta kritika pomalého úvodu je úplně mimo. V kontextu celé první série je to strašně důležitá epizoda a kdyby se ze seriálu vytrhla, tak už by z toho musel být pomalu videoklip a to by vedlo ke značné zkratkovitosti, díky které by události třetí epizody vůbec neměly takový dopad...

  • jeste jeden detail - uvodni znelka zacina jako vykradena znelka z bezva Daredevila, taky grafika se jim inspiruje.... a pak to veme do ruky parta One Direction a je z toho m***a :)  (wink vime na koho)

    coz je asi jedina vyhrada k hudbe....

  • Arcane je pecka, jak grafikou, character designem, nebo "feelingem" a mnozstvim detailu (hextech, nebo hracicky Jinx).

    Kdyz Violet zvedne ruce a zacne se kryt blokem, zacina real akce :))) 

    Jinak docela hodne BTS info je na CSFD v casti zajimavosti .... treba ze na sezone 1 delali cca 6 let!... takze druhou vidim tak o cca 2-3 roky?

    • Rozdíl je dělat a připravovat. A další sezóna má být příští rok.

      • hele v tyhle stopazi (cca 40min/ep.) a bezvadny grafice (nejprve jsem myslel ze je to filtrovany CG) neni sance abys 9 dilu udelal za 10 mesicu... to bys mel 5 tydnu na 1 dil, tezko


        • Derp_1337

          Přesně tak. Ono se to nezdá, ale pokud chcete velmi pěknou vyrenderovanou kvalitu (aspoň ve 4K), tak to trvá dlouho.

          Samozřejmě tvůrci můžou použít různé triky, kterými zkrátí renderovací dobu, ale ten rozdíl a pokles kvality půjde poznat.

          • k sezone 2 - plus odpada temer jakykoliv vyvoj (navrhy, animacni nastroje, vyber stylizace, character design pokud nepribudou novy postavy, atd, atd...) ktery sam o sobe zabira hodne casu, takze zustava jen dodelat scenar a sup sup, makat :)))

            EDIT: opravdu myslim ze je to 2D / 3D CG, nasledne profiltrovana do stylizovany cellshaded grafiky...  (vychazim z rotujici kamery, to by jim tam brzy dosli kresliri asi)

      • Jez3vec

        Nemá, už bylo vyjádření nějakýho vysoce postaveného typka, že to příští rok nebude

  • Tanatonaut

    Nadace a Kolo času: Jde vidět, že to není o Netflixu. I ostatní stanice neví a nechápou. Musí jít o myšlenkový trend napříč televizemi.

    Arcane: Dechberoucí. A mě už dnes jen tak něco nepřekvapí. Ta úroveň nápadů, kamerových záběrů a svěžích postupů se jen tak nevidí.  😍😍

    A jako fanatický fanda Dishonored série jsem byl chycenej i podobným (možná dokonce okopčeným) designem, architekturou a stylem. Našel bych asi tak 20-30 extrémních podobností. Kam se hrabe podprůměrná DOTA nebo nedej bože Vesemir : The hipster story.


    • Jez3vec

      Ta podobnost se stylizací Dishonored je velká a za to jsem rád. Jinak bych si to jako nehráč LoL nepustil a přišel bych asi o největší překvapení roku.

      • Tanatonaut

        I mě to v traileru koplo do očí a zaháčkovalo. Díky bohu za to. Protože si o LOLKU a jeho komunitě myslím svoje

  • toka

    Já reálně nechápu obecně výtky na to, když seriál má vleklé tempo. Kdyby se první díl vcuckal do druhého dílu, jak Alžběta navrhuje, tak si nestihnu vytvořit nějaký emocionální vztah a tím pádem by třetí díl přišel úplně vniveč. Je to zase to samý, jako bylo u Game of Thrones nebo Westworld, moc se tam žvaní, nuda. A pak vám na konci první série oddělaj hlavní postavu a celej internet se může zbláznit. Vytváření emocionální kotvy k postavám a vybudování jejich charatkteru a motivací prostě potřebuje čas, to nejde urychlit. Bylo by fajn, kdyby si to už konečně lidi uvědomili.

    • Přesně. Pilotní díly bývají logicky kecací, když musí představít hlavní jádro hrdinů. Také mě opravdu udivuje, že to pořád někdo nechápe.

  • Derp_1337

    Poznámka ke Kolo Času a Nadaci. Taky jsem zklamán, jak moc někdo dokázal pokazit tak dobré předlohy.

    • Gulivera84

      Ja si nemuzu pomoct, ale Kolo času vypada jak serjal The Seeker  nevim cim to, ale jako bych to uz nekde videl....

  • MalyZeli

    Seriál je super. LOL jako hra mě nikdy vůbec nezajímala, dal sem tomuhle šanci, mám tam poslední 3 díly až bude pěkně čas to shlédnout najednou v klidečku. Krásná animace, žádná zalagovaná anime, originální dabing je výborný, postavy, příběh, nemůžu věřit že je tohle na Netflixu. Snad si Arcane udrží kvalitu a bude pokračovat, hra mě nezajímá pořád, ovšem to univerzum celkem už jo, a kdyby Riot Games udělali hru která není MOBA, proč ne. Těším se na druhou sérii.

    • KrPa

      https://store.steampowered.com/app/1276790/Ruined_King_A_League_of_Legends_Story/

  • Jasuja

    Na to jaká je dnes obecně kvalita českého dabingu, je tento silně nadprůměrný a čerpá z českého překladu hry. Jako zavilý odpůrce českých dabingů musím tady smeknout klobouček a pochválit. Kdyby dnešní obecně český dabing byl alespoň z 50% tak dobrý jako tento, tak se nemusí před starou dabérskou školou stydět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit