Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dejf21

    Tak jsem nebyl moc vedle, když jsem to vymazal z XSX po odehrání 10 minut (naštěstí to teď dávali zadarmo na víkendovou zkoušku).

  • romankubanektisc

    Je to vážně LEGRAČNÍ hra, přišel jsem na to, že nejužitečnější v BF 2042 je být mrtvý :) Když si vezmete jako vybavení označovací granáty a hodíte je, je lepší SE NECHET ZASTŘELIT  a zůstat "polomrtvý" a dělat, že chcete oživit. Granáty totiž označují nepřátele a způsobují daleko více zabití a asistencí než by jste byli živí. No... nekupte to :) :) :) Respekt DICE !!!

  • Morraw

    Teda já skočil na hype train a chtěl jsem po delší době vlézt do čerstvé on-line střílečky, ale on je z toho trainwreck :(

    Místo toho jsem koupil za 200,-  BF V, ale taky me to ještě poradně neoslovilo.

    Zpátky jsem hodil BF 1, kde jsem strávil stovky hodin a je to pořád pecka, hlavně ta atmosféra bojiště a to mi v BF V chybí.


    Snad nový BF rychle opraví a přidají i obsah do Portalu. Vždycky me štve, ze EA udela jen cashgrab místo aby využili svůj potenciál a udělali něco revolučního :/

    PS: scoreboard je prý “legacy feature” 🤦🏻‍♂️

    PS2: hraju teď Halo Infinite a je to pecka. Mám z toho takový nostalgicky Unreal Tournament feeling. Teda az na ten Battle Pass…

  • Musím s recenzentem za mně jen a jen souhlasit. Totálně vystizeny pocit který jsem měl ze hry, kterou jsem vrátil.  Pač bych rád zatím tvůrcům řekl "NE" takhle moje peníze nedostanete. Přesně ten pocit z Batlu 1ky. Grafika whoow hra mne sedla hned od začátku singl pro případnou nudu. Proste hned premium nebyl problém. Tohle mne taaak nebavilo každou hodinou víc víc. Těm co hrají a baví , přeji hodiny zábavy. Třeba se za několik měsíců přidám. Třeba to ještě chytne dech. Třeba...

  • Houdini

    Odporúčam Enlisted poprípade strarší Rising storm 2 Vietnam. Enlisted je konečne zmena a schová COD aj Battlefield do vačku jak nič. Navyše sa stále vyvíja a zlepšuje.

    • Až na to, ze enlisted dělá gaijin a je to naprosto nechutnej grind.

  • CoD i BF jsou víc jak dekádu pouze scamem na peníze lidí co neví, že existují jiné hry. Stav, že za toto může někdo (v době krásných TvT stříleček  typu Verdun, Tanenberg, Post-Scriptum, Hell Let Loose, Rising Storm: Vietnam, Squad a Insurgency) dát peníze je smutný důkazem stavu dnešní doby.

    • JohnyTheZik

      Mam rad rising storm i Hell let loose, a presto si obcas rad strelim i BF 1, ktery je 5 let stary. Nevim, proc by to mel bejt scam na penize, mimo podobne infantilnich radoby hipster komentaru.

  • Pořád je o bod lepší než nové COD

    • Gorobilypes

      No spíše o dva body.

      • sugyn

        Je to jako kdyz si sednes do septiku a budou ti koukat ven oci, to jsou ty dva body o ktere je to lepsi.

  • Poslední BF co jsem hrál byla trojka.  Tohle (2042) je pořád ten Battle co znám, až na ty pos*any vznášedla 😀

    • Carnage666

      Přesně, ta hra vypadá prakticky stejně. Když sem viděl trailer tak kromě toho tornáda sem si říkal aha BF3, zase.

    • Inquisitor

      Já jsem naposledy hrál 1942:D

      • Derp_1337

        BF1942 byl zlatý. Nádherně propařené stovky hodin.

  • No vzhledem k tomu že tento recenzent dál novému COD 7/10 ,je jasné odkud vítr vane.

    • Maxianimal

      Ne, není jasné odkud vítr vane. Podívej se na ostatní recenze. Vanguard není žádná výhra, ale nedá se tam mluvit o nedostatku obsahu (20 MP map v základu je hodně v pohodě), je tam kampaň, zombies a MP s mnoha módy. 

      Když už chceš nutně porovnávat tyhle dvě hry, tak BF2042 z nich vychází jako jasně horší hra.

      • No pokud se někomu líbí parodie na historii,zbraně a rasové nesmysly chápu že hra z budoucnosti pro něj nemá cenu .Navíc víme že u Bf se bude přidávat, tak že by bylo recenzi dělat až za dýl.

        • febrik

          Pokud by se nejednalo o EA, který jsou až notoricky známý svýma planýma slibama (a není to žádná aktualita, začalo to už u minimálně u prastarýho MOH:AA), pak bych byl ochotný věřit, že z nedodělku, který vydali, vytvoří plnohodnotnou hru. Ale protože EA, nevěřím jim ani nos mezi očima. Ani bych se nedivil, kdyby opravy a úpravy vydali jako samostatnej datáč.

        • MishKonn

          "tak že by bylo recenzi dělat až za dýl" 

          Vy, pane, jste součástí problému a důvodem, proč se velké korporace na herním trhu cítí oprávněny vydávat za až 110 dolarů nekompletní, nedodělaný, nehotový a rozbitý produkt s příslibem obsahu v budoucnosti (jenž není zárukou dodání, ad Anthem, shodou okolností vydala stejná společnost). 

          Vaším návrhem řešení je recenze později. 

          Gratuluji. 

          • dworkin

            Je to tak.

            Je nicméně nutno připomenout, že Battlefield 4 čekal v Games.cz na recenzi, protože, jak to pregnantně vyjádřil tehdejší šéfredaktor Petr Poláček, "počkáme, až to kluci opraví". Recenzi pak psal současný šéfredaktor a důkaz, že se na "kluky" opravdu čekalo, aby se nemusela dát horší známka, je v ní hned na samém začátku.

            Díky Bohu tato odpudivá, protispotřebitelská praktika již patří minulosti.

            • Maxianimal

              Jako fakt? Tak to je k zblití.

              • dworkin

                Reakce na příspěvek:

                Dlouho a dlouho bych mohl vyprávět. Ale hádám, že by to stejně smazali, jejich statečný nový svět nesmí nic poskvrnit. Jdu si radši něco zahrát.

          • A tak jestli vám COd pride dodělané tak jste příklad dobrého vtipálka

            • Maxianimal

              Co je na tom nedodělané? 3 velké mody (kampaň, zombies, MP). V mulťáku 20! map v základu, spousta zbraní. O tom si může BF nechat zdát.

              Takže prosím vyjmenovat, co přesně je nedodělané. Osobní sympatie ke hře stranou, chci jasné argumenty :)

              • Obiwan

                Reakce na příspěvek:

                TO je pravda že je dodělané oni s tím moc práce neměli když kompletně obšlehli assety UI z MW19 :D ale to už dávno víme. To že vlastně ze zbraní z WW2(HAHA) dokážeme udělat zbraně z MW19 je všem jedno protože lenost u attachmentu. Velký mody jsou k ničemu když jsou to jen obšlehnuté mody z dřívějších COD :). Zombí nikdo nebere jako mod v téhle hře, protože to je propadák všech propadáku. Kampan je propadák všech propadáků. Ale kupodivu je to dodělané :). To má COD k plusu. To si BF muže nechat zdát leda tak za půl roku jak je u Dice hotovo. Bohužel ted nevím jestli si vybrat vcelku v CORU zajímavou hru, která má naopak zajímavé mody(PORTAL a HAZARD) ale je těžce nedodělaná. Nebo si mám vybrat dodělanou a však totálně nudnou hru, která se nezměnila ani po x letech a ještě z doby WW2 kterou totálně przní všim. A její gameplay je tak leda pro stádo IQ tykve(nic ve zlém) kde ve voice slušíš ty 13 leté děti(které to baví a přece vychillují :D)Ted chápu proč u BF Voice není :D. Takže tento rok je to slušný boj jedna příšerná protože půlka věcí chybí a druhá odpad protože gameplay a hloubka té hry je k smíchu. 

                • Maxianimal

                  Reakce na příspěvek:

                  Hele pohoda, mě nový BFko taky přijde pro lidi s IQ tykve (nic ve zlém). Takže se shodneme na tom, že CoD je dodělaná hra, a BF není, což bylo to, o čem jsem psal. V ostatním se musíme shodnout, že se neshodneme ;)

        • twicer

          No uf, ještě že BF dává takový důraz na historickou přesnost, léta trvající podporu a každým dílem je lepší a lepší!

        • "Navíc víme že u Bf se bude přidávat, tak že by bylo recenzi dělat až za dýl."

          Dobrý den. Nehodnoťte náš hamburger hned, ale počkejte si týden, to už tam přidáme maso a okurku.

          A teď Vás poprosím o 350 Kč. Hotově, nebo kartou?

          Fji1 - Ty máš dost!

          • Jo chápu  COd 🤣🤣

            • Nechápeš vůbec nic prdelko. 

          • Derp_1337

            "...počkejte si týden, to už tam přidáme maso a okurku."

            Jedná se o EA, takže správně by bylo napsat: "počkejte si týden, to už tam možná přidáme maso a okurku."


            Historie už ukázala, že EA a jejich slibům se nedá věřit. Mnohokrát už tak slibovali "jen si tu hru kupte a nebojte se, mi doplníme ten obsah ve formě updatů" , ale jakmile byly už peníze na jejich účtu, tak bylo najednou ticho a žádné updaty se nekonaly.

        • uher

          Píšeš hlouposti. Hra vyšla teď. Peníze taky chtěj hned, takže ti nabízí hotový produkt, který byl adekvátně zhodnocen. To, že budou přidávat obsah je sice hezké, ale to není omluva pro současný stav.

          Navíc už u BF V se ukázalo, jaký jsou EA/DICE lháři, protože nemálo slibovaného obsahu jsme se nikdy nedočkali. Jakmile opadá zájem (a u 2042 k tomu může dojít ještě rychleji) tak to hážou přes palubu a tváří se jakoby se nic nestalo.

        • Maxianimal

          "Navíc víme že u Bf se bude přidávat, tak že by bylo recenzi dělat až za dýl."

          Tohle je naprostý nesmysl. Takže kvůli tomu, že Dice a EA nebyli schopni vydat hru v pořádném stavu tak mají všichni počkat půl roku (samozřejmě po tom, co už dostali od lidí peníze), než se uráčí to opravit a zlepšit? Čteš po sobě vůbec to, co píšeš? Jak moc velká fangirl jsi?

          Navíc, Podívej se na BF1 a BFV a jejich historickou přesnost a řekni mi, že Dice jsou lepší než tvůrci CoD. Je to nemlich to samý.

          • No asi tak COd jsem vrátil a Bf si nechám 😉

            • Maxianimal

              Tak to máš dobrý. Asi tak.

  • EA Games  = Early Access Games

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit