Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander

    Těším se moc. Alana Wakea jsem si letos po letech zopakoval a musím říct, že mě bavil ještě víc než tenkrát, ta hraje zraje jako víno. Takže oznámení dvojky (zvlášť po DLC z Control) jsem vyhlížel.  Trochu mě znervózňuje to, že má jít o čistý survival. Na druhou stranu si nemyslím, že by z toho Remedy udělali kopírku Resident Evil, oni vždycky umí přijít s mechanismy akční hry, kterou jsou nápadité. A imho je to reakce na výtky k prvnímu AW, kde ta akční stránka velké části hráčů a recenzentů nesedla (byť za sebe musím říct, že mě celý systém svícení a střelby bavil moc).

    Jen teď ještě budeme dlouho čekat...

    • Derp_1337

      Jestli tě ten Alan Wake bavil ještě víc než tenkrát, tak to jsi musel hrát úplně jinou hru.

      Alan Wake měl fakt dobrý příběh, skvělou atmosféru, ale opravdu ubíjející gameplay. To oslabování nepřátel baterkou bylo ke konci tak ohrané a otravné, že většina hráčů se přes to s odporem prokousala jenom kvůli tomu, aby se dozvěděla, jak to dopadne.

      • Maxianimal

        Taky názor. Mě to jako celek bavilo, i gameplay. 

  • cibrut

    Dva roky jsou ještě dlouhá doba na to se těšit. Tak snad se zadaří, AW by si důstojné pokračování určitě zasloužil (konečně).

  • Jack1947

    Dobré, po 13 letech ehh... s tešením budu trochu opatrnější... vlastně je to docela příjemné už jsem z toho vyrostl, v dnešní době spíše doufám že to nepokazí to samé Stalkr2... ono furt ta vizitka 10 patchů a hry hratelné většina z AAAA produkce až po půl roce nic moc třeba BF2042 je tak podělané že si to EA dlouho za rámeček nedá 😙😆🤨🤔

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit