Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "ale zajisté vážený zákazníku, automobil sice na skladě nemáme, ale můžete vyhrát volant ! " 

    • Ale no tak. PS5 lze snad už přes tři čtvrtě roku bez problémů koupit z Polska za relativně normální ceny (bral jsem budl se dvěma hrama a vyšlo mě to tehdy na nějakých 17 000). Za tři pracovní dny to bylo doma. I teď tam vidím bundly v přepočtu za 18000kč (ps5, druhý gamepad, battlefield a psn na 3 měsíce), skladem a i s dodatkem "Gwarantujemy dostawę przed Świętami!" (případně za dvacítku je tam bundle s ps5, druhým gamepadem, ratchedem, sackboyem a fifou)

      Takže kdo PS5 chce, tomu fakt nic nebrání v nákupu a může si ji dát pod stromeček. Ale kdo chce hledat důvody, proč to nejde, rozmlouvat mu je nebudu.

      • medveddd

        Hlavně kdo objednal do konce roku i na blbý Alze, už má PSko dávno doma. Udělal jsem si v listopadu objednávku asi na 5 shopech a v průběhu letoška jsem je všechny popustil kamarádům, protože mi postupně všechny naskladnili.

        Na Planeo jsem objednal v lednu a v březnu jsem ji měl.

        Prostě stačí objednat a chvilku počkat.

        • Tak to je druhá věc. Ono to že nejsou v obchodech neznamená, že se nedodávají. Jen je zatím pořadník. Ale když se člověk podívá na skupiny na FB, tak zjistí, že nové kusy si z českých obchodů tahají lidi každou chvíli. Jen jsou to zatím preordery, ne volné kusy v polici. Takže kdo nechce nakupovat z Polska (a fakt to není těžké), tak i z ČR to mohl mít dávno doma za normální cenu.

    • A já jsem zase rád za tu šanci být jediným chudákem s DualSense bez PS5 ;) rarity rules...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit