Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju to už potřetí a stále jsem nepochopil ekonomiku té hry. To je nějaký generátor náhodných čísel nebo co? Za mě naprosto nepochopitelná blbost a to jsem celé odpoledne studoval návody, které jsem také nepochopil. Když hraju já, dělá to úplně něco jiného, ale hlavně utrácí peníze.

  • LessPh

    Tohle je titul, ktery by me opravdu bavil a hral bych to do zemdleni, stejne jako 1404. Ale rozhodnuti Ubi nedavat svoje tituly na steam mi usetrilo hromadu peniz a taky casu :D

    Zkousel jsem par bezplatnych vikendu, vzdycky tak na 20 minut, vsechno super, ale tim rozpixelovanym a velkym UI, to hrozne zabili...

    • twicer

      Občas není na škodu udělat vyjímku a zrovna tohle Anno si to zaslouží, bylo to pro mě návykové stejně jako Factorio, možná ještě o chlup víc, do chvíle než člověk prokoukne limity. 

      No, tak třeba to jednou na steamu vyjde.. mě na to bavilo čekat pouze rok. :D

    • Tak zrovna u Ubi her je Steam jen další balast navíc, protože vás to stejně přinutí mít Uplay a hrát to přes něj. Kdyby to jelo pouze na Steamu místo Uplay, tak bych to chápal, ale momentálně mít Ubi hru na Steamu = spouštět další herní klient s DRM navíc.

      • LessPh

        To co pises neni tak uplne pravda... muj steam profil je celkem nabuseny, mam tam hromadu her, achievementu, statistik, screenshotu, kamaradu, atd. Kdybych to poustel ve standalone ubi launcher nic z to, co jsem uvedl nahore, by se mi nezaznamenavalo do stream statistik, takze ne standalone ubi launcheru. Pokud bezi ubi launcher pres steam, vsechny data se mi zaznamenavaji a je to v pohode, mam to na svym steamu uctu. Ja mam rad ve vecech poradek, takze steam only, a muze se mi poustet treba dalsich 330 launcheru na pozadi, jen kdyz se mi data propisu na Steam.

        • Ok, já tyhle věci ke hraní nikdy nepotřeboval a beru to čistě jako balast, který musí běžět spolu se hrou.

          • Derp_1337

            Sto lidí, sto chutí.

            Někteří lidé hrajou hry hlavně kvůli tomu, aby se jim na (Steam) profilu zobrazovali achievementy. Už mnohokrát jsem slyšel "musím dohrát hru XYZ, i když mě moc nebaví, abych dodělal achievementy". LOL 😂

  • O SIM City jsem si kdysi myslel, že nic lepšího být nemůže. Pak ale přišlo kombo Caesar3+Pharaoh. Byl to obrovský žrout času, ale mimo jiné jsem se na tom naučil angličtinu. Trumfnout to nešlo. Jenže jednoho dne dorazily Age of empires 2. Nejlepší strategie na věky věků. 20 let trvalo, než se našla hra srovnatelné kvality a tou je Anno 1800.

    • Přijde mi, že porovnáváte jablka a hrušky.

  • Taronyu

    Ja už som si po tretej sezóne hovoril, že už stačilo. Už tam nie je čo zlepšovať a kam sa rozširovať. No na druhú stranu, nejaké dopredu pripravené scenáre znejú dobre. Scenáre boli najlepšia súčasť 1404, takže by to mohlo fungovať aj tu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit