Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Posílat lidi přes půl planety, aby nám čtenářům mohli vysvělit, jaký mají jet leg a na které atrakce Disneylandu E3 se jim nepodařilo proniknout, mi vždycky přišlo jako strašné mrhání penězi.  Čili teď jsem spokojený, že se ty peníze využijí - doufejme - účelněji.

    Jestli skončí i digitální E3 je mi fuk.

    • tuco

      Pro herni novinare je to asi povinnost. 

      Stejne tak jak ucast novinare auto-moto na vystave aut. To bych neresil. Nehlede na to, ze kdyz se setri, tak spis pro vetsi zisk nez aby se to nekam prerozdelilo, coz me privadi k tomu, ze behem covidu firmy mozna prisly na to, ze vystavy nemaji na zisk tak velky vliv. ---

      Even before Covid hit, there were strong signs of change within the auto show circuit, both in the U.S. and abroad. Some automakers have been paring back on their auto show presence or pulling out entirely. Public attendance has also dropped substantially, though by how much has varied from one show to the next.

      From a manufacturer’s perspective, “the pandemic is getting us to reevaluate things the way we didn’t before,” Rob Moran, head of media relations for Mercedes-Benz in the U.S., told NBC News. “Our eyes are open to many different opportunities. Now is a chance to balance digital and traditional,” he added.

      https://www.nbcnews.com/business/autos/chicago-s-famed-auto-show-back-have-pandemic-fallout-industry-n1273947

      Mozna se proste zvyky meni.  ---

      Osobne se mi reportaze z E3 nejen libily, ale taky jsem se dozvedel neco ze zakulisi coz me zajima. 

    • Maxianimal

      Souhlas

  • MalyZeli

    Žádné překvapení.

    • radim.zaty

      A vlastně ani žádná škoda. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit